🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 441
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 645
Надето не е особено разочарована - то се виждаше, че Алек не е нейният човек. Нямаха никаква химия.

# 646
Тази жена беше най-подходяща за него. Но май не го хареса.

# 647
  • here and now
Хареса ми как изпрати Надя, с уважение. И тя си тръгна достойно.

# 648
  • София
Нищо не изпитва Йоана бе Маги, споко!

Ау, разрева се! Връщам си думите✌

# 649
  • София
Ето, това беше истински момент. Как паднаха маските.

# 650
  • Пловдив
Падна една от главите на триглавия змей!

# 651
Красива последна сцена. Simple Smile

# 652
Надето не е особено разочарована - то се виждаше, че Алек не е нейният човек. Нямаха никаква химия.
Няма да й е за първи път Grinning

# 653
Отбор фалшиви тази вечер:
Фалшивата Надежда, която си преправя гласа като тийн и се преструва, че е на 18. Фалшивата Надя, дето 6 години е била сексуално неудовлетворена. И фалшивата Йоана с репликите, на която лицето й висна след като точно преди предаването се е набола с поне 3мл филъри.

Която и да махнат ще е супер.

Добре, че. е алкохолът, за да стане ясно, че Алеко се кефи само и единствено на Валерия. И то само физически.
А фалшивата Маги къде остана? Тя вечно се преструва. 😏
Екатерина каза, че не е фалшива, а си е такава и в живота - много емоционална, вълнуваща се. аз вярвам понеже познавам такива момичета. лично аз съм далеч по - обрана, но осъзнавам, че хората носят различна емоционалност от моята, затова и вярвам на Катето, че Магда си е същата в живия живот.

Ако някой наистина я познава, може да обори, че всъщност е фалшива и се преструва.
По тази логика да вярваме на Горджи, че Нани е много добър човек. 😉

# 654
Тая па Надка с нейния разум… какво ся Алеко 6 години хубав секс ли да не види.

# 655
Надя ще я запомня с нейното проникване. Голяма скица.
Алеко един път да изпрати с усмивка някого. Много мило!
Ама чакайте, човек може да е фалшив и в живота. Познавам такива хора, фалшиви и с постоянни маски и роли.

# 656
E, ще има палатки, ура!

# 657
Е неее палатка Grinning и Маги

# 658
Отбор фалшиви тази вечер:
Фалшивата Надежда, която си преправя гласа като тийн и се преструва, че е на 18. Фалшивата Надя, дето 6 години е била сексуално неудовлетворена. И фалшивата Йоана с репликите, на която лицето й висна след като точно преди предаването се е набола с поне 3мл филъри.

Която и да махнат ще е супер.

Добре, че. е алкохолът, за да стане ясно, че Алеко се кефи само и единствено на Валерия. И то само физически.
А фалшивата Маги къде остана? Тя вечно се преструва. 😏
Екатерина каза, че не е фалшива, а си е такава и в живота - много емоционална, вълнуваща се. аз вярвам понеже познавам такива момичета. лично аз съм далеч по - обрана, но осъзнавам, че хората носят различна емоционалност от моята, затова и вярвам на Катето, че Магда си е същата в живия живот.

Ако някой наистина я познава, може да обори, че всъщност е фалшива и се преструва.
По тази логика да вярваме на Горджи, че Нани е много добър човек. 😉
Абсолютно убедена съм, че Криси Горджъса е видяла само добро от Маги, ти друго мнение ли имаш? Според мен само Магдалена и зрителите виждаме кофти страната на Надежда.

Както и Екатерина е видяла, че Магдалена носи същата емоционалност в реалния живот.

# 659

П.С.Вдъхнових се от usmihni_mi_se
Мнооого добро 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт