🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 481
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Коя от двете приятелки ще си хване пътя днес? Другата 100% ще ореве всичко.
От началото на епизода мисля, че ще си ходи Надя, лично на мен в тази рокля и с този грим ми е симпатична.

# 631
Този път са ги направили красиви, Валерия със изправена коса мяза на оная Мила Кунис. Йоана изглежда по-добре със светли дрехи и засукана коса на една страна.

# 632
Надя ѝ изтече времето.

# 633
Стискам палци фригидната Надка да си ходи тая вечер. Оставам с що годе прилични впечатления от нея, ама е абсолютно крайно време да си ходи.

# 634
Нада е аут. С това "Е", се закопа.

# 635
Май Йоана ще е аут.

# 636
Този път са ги направили красиви, Валерия със изправена коса мяза на оная Мила Кунис. Йоана изглежда по-добре със светли дрехи и засукана коса на една страна.
Да и на предният коктейл мязаше на Мила, даже го обсъждахме с компанията.

# 637
Да, но това червило, което са го сложили на Йоана-  изглежда все едно няма устни, язък за филърите Grinning

# 638
Отбор фалшиви тази вечер:
Фалшивата Надежда, която си преправя гласа като тийн и се преструва, че е на 18. Фалшивата Надя, дето 6 години е била сексуално неудовлетворена. И фалшивата Йоана с репликите, на която лицето й висна след като точно преди предаването се е набола с поне 3мл филъри.

Която и да махнат ще е супер.

Добре, че. е алкохолът, за да стане ясно, че Алеко се кефи само и единствено на Валерия. И то само физически.

# 639
Честно да си призная, откакто Васка й Теа си тръгнаха, ми е все тая коя ще си чупи краката към изхода. Всички са ми скучни. Е, не! Излъгах! Супер много чаках Горджъса да я изритат. Но някак все си мисля, че на Надя й дадоха 3 пъти повече време. Честно да си призная, тука всички я разнищиха каква е злобарка още в 3ти епизод. Аз не го виждах, но послееееее! Така ми блесна 😁 Признавам ви!

# 640
Фалшивата Надежда, която си преправя гласа като тийн и се преструва, че е на 18. Фалшивата Надя, дето 6 години е била сексуално неудовлетворена. И фалшивата Йоана с репликите, на която лицето й висна след като точно преди предаването се е набола с поне 3мл филъри.

Добре, че. е алкохолът, за да стане ясно, че Алеко се кефи само и единствено на Валерия. И то само физически.
А фалшивата Маги къде остана? Тя вечно се преструва. 😏

# 641
  • тук и там
На мен Надя ми е непривлекателна-една такава невзрачна и обикновена ми е ,,не ми харесва и носът и въобще физиономията и.Между другото и Валерия не намирам за красива-екзотична е заради къдравата коса и  въобще черти като на мулатка,но красива -не. С права коса и отива повече.

# 642
  • София
Обаче много добър грим имат всчики тази вечер. Браво и на стилистите!

# 643
  • София
Нищо не изпитва Йоана бе Маги, споко!

# 644

А фалшивата Маги къде остана? Тя вечно се преструва. 😏
Екатерина каза, че не е фалшива, а си е такава и в живота - много емоционална, вълнуваща се. аз вярвам понеже познавам такива момичета. лично аз съм далеч по - обрана, но осъзнавам, че хората носят различна емоционалност от моята, затова и вярвам на Катето, че Магда си е същата в живия живот.

Ако някой наистина я познава, може да обори, че всъщност е фалшива и се преструва.

Общи условия

Активация на акаунт