🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 350
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 600
Особено в началото на предаването Йоана беше брутално напълнена в брадичката и челюстта. Виждаше се от хеликоптер. Не знам кога ще спрат да влизат прясно набодени. Голяма комплексарщина.

# 601
Сезон 1 - Много мило!
Сезон 2 /забравих, помагайте/.
Сезон 3 - Палаткаааааа!

Сезон 2  - Дълбоко

# 602
Оооо, Сашоооо! Закривай! Написах го преди 40 минути. Успешна връзка с тая жена, няма как да стане. Тя всеки ден ще се цупи за нещо. Що си си налял вода само на теб, когато си бил сам в кухнята? Защо си влязал в тоалетната, без да я питаш дали тя няма нъужда да влезе първа? Аре не! Дай с 200. ЧаУ
Понеже жените трябва да са винаги в добро настроение и да не критикуват мъжете, за да е успешна връзката. Сто про. Wink
Е, те връзка нямат още. Смятай какво мрънкане ще падне, ако наистина имат.

# 603
Ох, Алек така си е пийнал, че 'ич няма хабер за какви инструменти говорят...Satisfied
Има, има!

# 604
  • Бургас
Надя много нагло обвини бившия си, че е фригидна.
Понякога просто не се получава. Защо е кесала 6 години не знам, но това, че не се получава с един мъж не значи, че проблема е в нея.

На Надежда и личи, че е цупещо се мрънкало. А още не се е започнало.

# 605
В този коктейл нормално поведение ли наблюдаваме или халюцинирам?
Много приятно...🧘🎻👏

# 606
Валерия изгоря тая вечер. Не я гледа на даване на роза. 😂

# 607
Сезон2-Уйляля 😁
Сезон 1 - Много мило!
Сезон 2 /забравих, помагайте/.
Сезон 3 - Палаткаааааа!

Сезон 2  - Дълбоко

# 608
Надя много нагло обвини бившия си, че е фригидна.
Понякога просто не се получава. Защо е кесала 6 години не знам, но това, че не се получава с един мъж не значи, че проблема е в нея.

На Надежда и личи, че е цупещо се мрънкало. А още не се е започнало.
Проблемът при всички положения е в Надя, щом 6 години се е задоволявала с незадоволителен секс 😂 Дали е психологически или физически или и двете, не знам. Ама не е нормално да излезеш в ефир и така да се изкажеш за бившия си.

# 609
Сезон 3: Велико! 🥃🍷🍺🥴

# 610
Алеко пак подпийнал, дори не знам вече кой пореден коктейл го слушаме завалящ думите.

# 611
С Валерия доста си подхождат. Млади хора с живец. Не като бабка Надка и Палатката.

# 612
  • софия
Дано е да прозре каква гадина и лепка е кака Надка и леко да се дистанцира от нея. Тя страшно ревнива и неприятна личност.
Тя стъпи много накриво с това нейно изискване да е център на вниманието и да изисква обяснения от Алек.
Много е несигурна, мис Обща култура.
Нейната каска беше бързо напълнена на играта с въпросите. Но тя пак не може да се погледне.
Ммм, не  е вярно. На играта за обща култура Надежда беше втора, не помня с кого се бореше за първото място.

# 613
  • София
Сега очаквам да кажат: Който не е нарушил правилата получава служебна роза . И Алек да има оправдание да се отърве от Вал.

# 614
Да, видимо се разграждат филтрите, но определено не й отиват нито брадичката, нито доулайнът, нито филърът в устата. В инстаграм и тредс много я бъзикат, че прилича на мъж, но лошото е, че е дала една сериозна сума, за да прилича на мъж в челюстта.
Оффтопик забавен факт - филърите "мигрират", тоест от инжектирани на едно място се изместват, затова се вижда такъв грозен ефект върху някои жени с филъри на устните:
Скрит текст:

А ако твърде много се прекали, кожата, която на лицето е особено крехка, се разтяга и се получава "подут" ефект. Кайли Дженър на 25:
Скрит текст:

И предишните сезони имаше някакви абсурди, някакви Монита, Габита, обаче този сезон е масово, почти не влязоха мацки без инжекции по лицето. Дууупе да им е яко.

Общи условия

Активация на акаунт