🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 073
  • 3 055
  •   2
Отговори
# 705
Маги е интелигентна, справя се доста умело с отблъскването на нападките и помни много добре какво се е случило и кой какво е  казал.
Незнам Надежда какви дипломи има, но за мен е една куха лейка. Настроена е враждебно към всички участнички и толкова се е филмирала, че приема съчувствието и човешкото отношение към нея като опити да я сломят.
Надя за първи път ми стана симпатична, но се изложи със злепоставянето на човека, с когото е имала дълга връзка.

# 706
Освен да кажа, че Надежда ми стана още по-противна, друго не се сещам за нея.Тежко му на Алек, ако избере нея. А Маги си е добричка. Щом можа да подаде ръка и да прегърне най-големия си душманин, значи няма никаква лошотия в сърцето си.
Съгласна напълно за Надежда. А Маги показва поведение, което е присъщо на истински добрите и уверени в себе си хора.

# 707
Не мога да повярвам колко симпатизирах на Безнадеждната в началото.. Явно са пазили проклетия й характер за черешката на тортата. Пасивно агресивна,дребна душица и пълна с комплекси излезна този матрак.
Харесвам Маги с всеки изминал епизод все повече и повече. Льольо Алек наистина не е мъж за нея. Дано намери истинската любов и сподели значимото в живота,за което мечтае с правилния човек.
Не харесвам нито Надя,нито Йоана, но да избере да си тръгне първата ми е направо непонятно.
Йоана може да спекулира постоянно за възрастта на Маги,но самата тя изглежда на 35+ еле пък без грим. Да живеят филтрите за хора като нея..Пълна скръб!
Алеко.. тотална щета си бате и поведението ти никак не е "велико".

# 708
  • Варна
Само аз ли не виждам кой знае какъв спойлер в това, че Виктория кани Алек да се свърже с нея? Нека не забравяме този сюблимен момент от миналия сезон:

😀😀😀
А пък може и да е избрал някоя, но след финала да нямат взаимоотношения, което също много го мислим като идея.

Виктория да обвинява някой друг в злоба е безумно.

Елена това го каза в самото предаване, но след него нямаше нито една участничка, която да е говорила така, точно защото знаеха за връзката му с Валерия.
А Викито за мен знае, че може би е още Ерген и го подканя да й звънне.
Иначе аз не харесвам Виктория, но Надежда верно много злобничка идва за мен.
Това е една и от основните причини, поради които си мисля, че наистина няма победителка.
Ако беше тя щяха да оберат злобните синхрони на уж победителката.
За мен обаче не го разколебава майка му, даже някой беше изразил тук мнение, че изречението "не не би одобрил" не се отнася за някоя от двете, а за някаква конкретна ситуация.

Не е точно така, че Елена само в предаването го е казала. Писала му е поне два пъти след предаването. Единият път след първата им индивидуална среща, да му благодаряла, че дали такива емоции на българския народ. Преди това, обаче или след това пак му е писала, за малко да се изпусне в Надкаст, а Евгени при Тото каза нещо от сорта: "Тя ми писа и след първата ни индивидуална среща." Та това и и гафът на Елена в Надкаст за мен са си доказателства, че го е търсила след края на предаването. Нищо, че това на коктеа го изкара стратегия, за да имало какво да се покаже, защото накрая коктейлите били много скучни....

Иначе за тазгодишния сезон... последните епизоди почти не съм гледала. За писане в темата пък съвсем.... за четене на всички мнения (както беше миналата година) още повече.

Йоана ми е трагична с намилането си. Отделно визуална промяна в лицето й според мен се дължи и на факта, че е качила килограми.

Нани (запомнила съм името на галено) и Маги.... не са интересни. Утре с палатките ще е забавно... Зорлем си изпросиха да ги заведат дружно на палатка, жалко, че Надя ще я пропусне, има заслуга за нея...

# 709
На Надежда яко и сипват по социалните мрежи, а в инстаграма на Ергенът коментират, че триела и блокирала всички, които я хейтят.

# 710
Маги е интелигентна, справя се доста умело с отблъскването на нападките и помни много добре какво се е случило и кой какво е  казал.
Незнам Надежда какви дипломи има, но за мен е една куха лейка. Настроена е враждебно към всички участнички и толкова се е филмирала, че приема съчувствието и човешкото отношение към нея като опити да я сломят.
Надя за първи път ми стана симпатична, но се изложи със злепоставянето на човека, с когото е имала дълга връзка.
В какво се изразява интелигентността на Маги освен че  не влиза в груби сблъсъци ( може да е пазене и от продукцията ) . Добронамерен въпрос.

# 711
Единствената ми питанка е дали наистина са крили "демонското лице" (по Милена за Силви 😚) на Надежда толкова дълго и защо? И преди е имала моменти, където е лъсвал фалшът, но днес е просто... уоу. Както казваше Елена, едната седмица си горе като образ, другата си долу, сега явно е неин ред, а на Маги ще й изпишат вежди...

Всичко около монтажа ми е такава тъмна Индия. 😀

# 712
***n_a*** събудих съседите с твоята поезия по никое време Flowers Hibiscus
Добре де , според мен , точно хората , като мен които живеем в сивия град , заобиколени от бетон и асфалт най-много се радваме на "идеята" за природа и палатки . Не мога да си представя, някой прекарващ ежедневието си сред чукарите, да иска да отдъхва отново там .
Проблемът на Маги, е че много иска да се сприятели и хареса на хората . Явно е,че живяла в клетка, отразило и се е . Липсват и много умения, и хич няма сериозен опит почти в нищо практично. Много иска да изтъкне , че и тя има способности за да не я отхвърлят. Но просто не може да разбере истинската причина на отхвърлянето  ,и дълбае в грешна посока . Но за разлика от повечето там, не е тесногръд еснаф, а е доста широко скроен и емпатичен човек . С желание ще и се получи, ако срещне правилните хора.

# 713
Впрочем след този епизод мноого разбирам приятелството на Катя, Маги и Вал, както и защо Християна и Васка са близки с Надежда. Не е лош май лафът, че човек се разбира по приятелите му...

# 714
На Надежда яко и сипват по социалните мрежи, а в инстаграма на Ергенът коментират, че триела и блокирала всички, които я хейтят.
Аз преди 20тина минути се замислих, че Надежда сега ще изяде голям хейт и влязох в Инстаграма й да видя колко последователи са налични и дали няма да има отлив. Сега са 39,5к. Все си мисля, че бяха 45к, но това е мой спомен. Сега ще наблюдавам дали ще паднат от 39,5к. Виктория Капитонова си спря профила, защото имаше голям отлив. А тя е много долна и си го спря, за да не я отследват. Сега ще видим тая.

# 715
А някъде срещнах коментари, че Надежда имала 2 развода. Измислица ли е?

# 716

Аз преди 20тина минути се замислих, че Надежда сега ще изяде голям хейт и влязох в Инстаграма й да видя колко последователи са налични и дали няма да има отлив. Сега са 39,5к. Все си мисля, че бяха 45к, но това е мой спомен. Сега ще наблюдавам дали ще паднат от 39,5к. Виктория Капитонова си спря профила, защото имаше голям отлив. А тя е много долна и си го спря, за да не я отследват. Сега ще видим тая.

Бяха около 45к, поне до преди десетина дни,  когато за  първи път влязох. И аз помислих, че съм заблудила, но явно не е така, щом и друг го е забелязал. Нямам обяснение за такъв отлив.

# 717
  • Варна
Оф,айде сега, ще я изкарате най-черната Надежда. Сякаш, Вие, кротките агънца ще й мълчите на Магдалена, когато ви заяде, за детето и годините. Аз даже смятам, че Надежда беше мека, какво щяха да й чуят ушите на Магдето, ум да й зайде.

# 718
В какво се изразява интелигентността на Маги освен че  не влиза в груби сблъсъци ( може да е пазене и от продукцията ) . Добронамерен въпрос.
Ами ще цитирам Укипедия.
"Потенциалната (вродена) способност на даден съзнателен индивид да прави изводи (умозаключения) върху дадена информация. Степента на интелигентност не зависи от количеството информация (знания и опит) натрупана от индивида."

# 719
Гледам с едно дълбоко човешко разочарование коментирате Надежда. Не че не сте прави, но моята гледна точка е друга. Това предаване никога не е било за любов, нежни чувства и романтика (изключвам втори сезон, който според мен абсолютно свирен мач, но явно се отказаха от тази стратегия след големите критики). В общи линии сезонът преминава в духа на първи сезон, но Витя беше доста по-обран ерген. Та в това меле, лишено от чувства, Нани просто е добър играч. Няма приятелства, няма сантименти, няма излишни изказвания и емоции. Миличката е, когато иска да се намаже на Алеко. Сдържана е, когато не иска да участва в циркове. Налива яко, когато иска да изрази позиция, но напусна разговора, когато стане тъп в стил Надя и Йоана. Варена, печена, въртяна и абсолютно безскрупулна. На мен ми допада. Алеко абсолютно нищо не го чака ако избере нея, ни хубаво, ни лошо. В общи линии каквото се случи с Витя като избра Капитонова. Уж ни готвят друг финал, но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт