🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 175
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 840
Много нормални майки биха участвали в Ергенът, какви са пак тия глупости с вменяване на вина, че някойси решил да става популярен по тоя начин.
Нормални майки, никога не биха участвали в Ергенът

Аз имам съмнения, че нормални жени, без значение майки или немайки, биха участвали.

# 841
Надя с грозните коментари за годините на Маги се оказа много неподготвена по темата, след като ѝ трябват 6 години за да прецени иска ли да бъде с един мъж или не. Ами тя така за две-три връзки и ще задмине кака си Маги.

# 842
Надя не млъкна цял сезон , сега гледам снощния епизод , отвратителна е , хич не ми е  жал.

# 843
Скрит текст:
Тц тц, голяма загриженост за детето на Надежда, как не сте подали още сигнал, не знам. Никой не му се подиграва, доста малко е детето. А ако децата на неговата възраст гледат Ергена, то тогава тъпите им родители не са много над Надежда, така че и за другите деца помислете, не само надеждиното.
Защо трябва някой да подава сигнал? Тя всичко си го прави публично достояние. Лично ли знаете, че не търпи подигравки и как знаете, че не гледа или че родителите на негови приятелчета не гледат и коментират? Децата попиват всичко като гъби. Не е нужно те самите да гледат. Живеем във времена, в които всеки има достъп до всичко. Ако "тъпите родители" го гледат, то това какво говори за загрижената и жална майка, която сама се е записала в такъв формат......

Аз лично нищо не знам за детето и не го коментирам. В темата се ожали милото дете и се каза, че щели да го скъсат от подигравки. "Тъпите родители" са тези, които позволяват на 7-годишно да гледа тая простотия или пък коментират пред него. И колкото е загрижена и жална Надежда, толкова са загрижени и жални тези, които въвличат децата си в това нещо и косвено - чрез позволение да се гледа и чрез коментари пред тях.

# 844
  • София
Гледах Надка в БТВ. На мен пък ми се стори, че изобщо не съжалява за думите си, от кумова срама каза, че Маги всъщност не била чак толкова зле, после се опита да извърти, че продукцията така изкарала нещата. Не харесвам Пламена от миналия сезон, но поне й рекна в очите, че продулкцията няма как да ти сложи думи в устата, които ти не си казал.
Надка беше като житената питка в лице и си беше пуснала косата пред ухото, което цяло предаване беше на показ.
Като цяло доста скучна и натоварваща женица, по нищо не си личи, че това е младо момиче.

# 845
Надя с грозните коментари за годините на Маги се оказа много неподготвена по темата, след като ѝ трябват 6 години за да прецени иска ли да бъде с един мъж или не. Ами тя така за две-три връзки и ще задмине кака си Маги.
На мен ми е много странна тази война с годините. Масово нямат против 10 години по-възрастни от тях мъже, ама пък на жените на тези години викат лели? Странно. А и в моите възприятия това не е супер голяма разлика между жени, все са едно поколение. 20+ години вече е доста.

# 846
Дължи поведение като на адекватна и сериозна майка. Тя пак може да си я намери любовта, но да си зареже работата, за да търчи по непознат чичко-паричко? Да си излага детето и семейството по този начин? И понеже някой каза, че дете на 7г. едвали ще разбере нещо - разбира.
На кого го дължи това поведение? Пак да повторя напуснала една от трите си работни места. Отишла, като всички останали да извлече ползи от краткотрайната известност на едно риалити за да даде тласък на новото си начинание. От успехът на начинанието и ще зависи това, колко спокойно ще отгледа детето си.
 Обществото очаквало, дължала. Длъжна е само на семейството си. Нашите очаквания не е нужно, даже би било глупаво да ги покрива, че и да я обвиняваме за това. Щом е влязла, значи има подкрепата на когото трябва и се е впуснала в приключението.
 А тук някакви филми, фантазии, разсъждения на базата на никакви доказателства. Това, което не пасва на фантазиите и ги опровергава било лъжа. Защо, защото жените масово лъжели.
 Наистина очаквам с нетърпение довечера какво ще се изсипе. Надя и Йоана този път наистина да си вземат по един тефтер и да записват чинно, много ще научат.
Ако жените масово лъжат, то тогава сериозно ли се вярва на Маги, че е искрена. Хайде де. Тя е най-престорената от всички.

# 847
Между другото наистина много тъпо от страна на Надя да обяснява такива неща за бившия си. Шест години връзка, всичките й познати ще разберат за кого става дума. Въпреки че аз леко се усъмних, че съществува Joy

Пък Надежда яко изтрещя, че я нарекоха безработна Joy

Да,  много се напрегна на тема работа.
Междудругото незнам откъде тръгна това, че Надежда има салон, май се оказва, че е гримьорка в някакъв салон и ходи там да гримира като втора работа.
Ако приемем, че е така-загубила си е основната работа, получава малка издръжка от бившия си мъж-откъде е стандарта и на живот.
Според мен и тя си има някой 60 годишен......
Точно обяснявайки колко е самостоятелна, стана ясно, че това не е точно така

# 848
  • София
Че коя в предаването е искрена?

# 849
Надежда наскоро си отвори собствен салон.

# 850
Сега гледам Надя в Преди обед. Лицето ѝ ми се струва различно, но не мога да определя с какво.

# 851

Няма нужда от апокалиптични сравнения и препратки, за да си доказваме тезите.
Това на екран са обикновени жени, с всички позитивни и негативни качества, както всички нас. И си търсят своето място под слънцето - може би не по начините, които някой смята за удачни, може би не живеят, изглеждат и постъчват, както някой очаква от тях. И какво от това?

Трябва всички да са наясно, че тези са много специално подбрани и НЕ ТРЯБВА да бъдат извинявани по никакъв начин....
Абе най-добре да ги завържем на площада и да ги замеряме с камъни.

# 852

А от къде знем, че е нейн, тя ли го е казала някъде?

# 853
Между другото наистина много тъпо от страна на Надя да обяснява такива неща за бившия си. Шест години връзка, всичките й познати ще разберат за кого става дума. Въпреки че аз леко се усъмних, че съществува Joy

Пък Надежда яко изтрещя, че я нарекоха безработна Joy
Маги няма от какво да се чувства зле - работи при бившия си - може да прави каквото си иска. Отделно, ако остане без работа, ще продаде маратонките си и два месеца спокойно ще се оглежда з следващия. Wink

# 854

А от къде знем, че е нейн, тя ли го е казала някъде?
Активно го промотира и е регистриран на нейно име, да. Не е като при сестрите, които уж имали салон, но се оказа, че е вписан под името на любовника на едната.

Общи условия

Активация на акаунт