🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 137
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Цялата стигма около секса в Ергена на мен ми е много чудна. Уж модерно общество: жените да не раждат по задължение, да не стоят в тъпи бракове, а опре ли до секс и ау сакън. Още покрай казуса с Валерия много се учудих какви крайни реакции има. За Нани пък още по-зле. Ама как ще смее, тя е майка. И какво като е майка, влязла е в такова предаване. И да не е в предаване, това си е нормална част от живота.

Не знам дали е стигма, но това е нещо много лично и не одобрявам да се излага на показ. Ясно, че предаването е сеирджийско, но трябва да има някакви граници. За мен е отвратително, пък нека съм назадничава.

# 1 081
  • София
Дори и да не е богат и хотелът им да е на загуба, в Гърция е прието че месечните разходи на едно дете са 600 евро /училище, храна,дрехи и др./. Те се разпределят между родителите при развода, като повече от половината поема бащата.

И да приемем, че бащата плаща 300-400 евро издръжка на месец пак е ниско и може да ти плати само наема на двустайно жилище. Със сигурност Нани работи, никой не оспорва това. Въпросът на Валерия беше неадекватен и неуместен.

Обаче претенциите за обща култура на Нани са ми смешни, както и дипломите й. Картините й в Инстаграм не са нещо особено. ВТУ не е най-престижният университет в България.
…и това определя дипломата й като смешна?

# 1 082
Чак пък Сашо Кадиев унищожил и затапил Надя . Много свободни интерпретации . Метна една реплика в типично веселяшка стил и продължи по друга тема.
Очевадно беше, че Надя беше притеснена и предаването и критиките не и се е отразило добре.
А и какво толкова грозно нещо е казала и се е представила - за възрастна на Маги , което беше подхванато като сюжетна линия от продукцията, чрез игра и чрез синхрони за меркантилността на Маги ( а тя си е такава ) . На фона на доста откровено груби и вулгарни момичета , които се изредиха в този формат критиките са много крайни . Но тя и продукцията цикли на тези теми , поради слабият си подбор и липса на романтика.
Дано се оправи Надя , че много сдъвкана  излиза от формата.
На излизане от предаването смея да твърдя, че беше една от най-усмихнатите, та даже и Алек. Докато я гледах си казах: "И тя се радва, че се отърва."
Надежда ВТУ ли е завършила?

# 1 083
  • София
Сдъвкана е от реакцията на публиката. Да си направи изводите, има си причини в нейното поведение.

# 1 084
Може да е алергизирала от нещо Надя. От алергии така се отича.

# 1 085
Чак пък Сашо Кадиев унищожил и затапил Надя . Много свободни интерпретации . Метна една реплика в типично веселяшка стил и продължи по друга тема.
Очевадно беше, че Надя беше притеснена и предаването и критиките не и се е отразило добре.
А и какво толкова грозно нещо е казала и се е представила - за възрастна на Маги , което беше подхванато като сюжетна линия от продукцията, чрез игра и чрез синхрони за меркантилността на Маги ( а тя си е такава ) . На фона на доста откровено груби и вулгарни момичета , които се изредиха в този формат критиките са много крайни . Но тя и продукцията цикли на тези теми , поради слабият си подбор и липса на романтика.
Дано се оправи Надя , че много сдъвкана  излиза от формата.

ВСИЧКО тук е свободни интерпретативни съчинения JoyJoy

# 1 086
Сдъвкана е от реакцията на публиката. Да си направи изводите, има си причини в нейното поведение.
Аз не чета в групи и т.н. освен тук и чак прекален и краен хейт не съм видяла по адрес на Надя. Всеки си има почитатели и хейтъри. На мен Йоана ми е по-зле стояща по всички параграфи в последните епизоди.

# 1 087
Наденцето като видя Сашо Кадиев и прилоша май, а и той не и прости изобщо.
В този ред на мисли да се включа в клюкарстването и аз:

Ергенчето е геймърче.
Или прави реклами. Не забелязах да пита Надежда какви игри играе, а това е един от първите въпроси, които геймърите задават Joy

# 1 088
Чак пък Сашо Кадиев унищожил и затапил Надя . Много свободни интерпретации .

Разбира се, че са свободни интерпретации, като това се отнася за всички пишещи тук😉.

# 1 089

Или прави реклами. Не забелязах да пита Надежда какви игри играе, а това е един от първите въпроси, които геймърите задават Joy

Той е тъп, ама не е чак толкова тъп. JoyJoy Точно чака да чуе компютърни игри от Надежда и Магда. Пък и 100% е повече реклама, отколкото някакво доказателство, че цъка много игри.

# 1 090
Пак да питам - фотка на родителското Сашово тяло имаме ли? Таткото особенУ ме интересува някак си...
преди две години, не намирам друга
Скрит текст:

# 1 091
След въпросът с " проникването" проверявах за секса в Ергенът как стоят нещата- позволено ли е, не е ли, дали има правила за това и видях, че в Американския вариант накрая като останат може би 3 финалистки имат право да останат насаме в стая( хотел/ вила) като ергенът ги кани там , ако той реши и няма камери и могат да спят заедно, ако искат без да ги излъчват по тв, т.е. остава си за тях. Ако те решат, може да кажат, но да правиш секс с някой пред камери и да го излъчват по тв, не го разбирам много.
В Американската версия им е разрешено да поканят една от последните две (или и двете) без камери. Но явно се случва да си издебват моменти насаме, докато не се снима - не един или двама си признаха, че е имало секс и преди финалната вечер. Един пък твърдеше, че е спал с половината жени от екипа. 😁

# 1 092
Пак да питам - фотка на родителското Сашово тяло имаме ли? Таткото особенУ ме интересува някак си...
преди две години, не намирам друга
Скрит текст:
Приличат си.
И Алек в промото на Ергенът беше по-пухкав като тате.

# 1 093
Наденцето като видя Сашо Кадиев и прилоша май, а и той не и прости изобщо.
В този ред на мисли да се включа в клюкарстването и аз:

Ергенчето е геймърче.
Не може да го излъчат, защото се споменават марки и ще се приеме като реклама.
Надежда трябва да е завършила ВТУ, а Алек е учил в НБУ (не знам дали е завършил).

# 1 094
Хубаво им каза Надя в Преди Обед. Тя и групичката клюкарствали, говорили за другите вътре.
И тя им казва: "ами вие какво правите събрали се тук в студиото". На това му казвам бърза мисъл.
 И на Пам много хубаво ѝ отговори.

Общи условия

Активация на акаунт