🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 137
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 095
Сега чувам за Алек и НБУ. Знае ли се каква специалност?

# 1 096
Може да е алергизирала от нещо Надя. От алергии така се отича.

Абе алергия..то не се мърдаше изобщо, каква алергия...и устата й крива...изоцщо окепазили са я в някой салотчик за грозота..опс..красУта...

# 1 097
Не знам за НБУ-то на Алек и т.н., но все по-често чувам от него: "кво ти е", "ше ходиме ли", "ше приемеш ли тази роза", "ше се видиме ли" и още... Да си кажа и аз като някоя тетка отличничка по български Laughing LaughingLaughing

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 17:31 от FreakOnALeash

# 1 098
Гледах я в Преди обед, още по-неприятна и от предаването.
Не знаех, че е на 24, изглежда много по-голяма.
Не искам да “хваля” Магдалена, но нямам спомен досега да е обидила някого. И ми става все по-симпатична.

# 1 099
  • Plovdiv
Хора, за Надя,не че я защитавам,но манталитетът в малките градове е друг.Не всичко е София.И на мен не ми харесва нейнтото бабешко закостеняло мислене,но ето ,че продължават да излизат и да виждаме  млади момичета с такова възпитание и в  2024 година.И аз  си мислех ,че като цяло манталиетът на нацията се изменя с поколениятя,но явно в малките градове става по бавно.И аз бях искренно изумена да видя млади момичета с такива бабешки разсъждения....

# 1 100
Надя е стара мома на 24 и това няма да се промени и до 64. Винаги съм лош пророк.

# 1 101
Хора, за Надя,не че я защитавам,но манталитетът в малките градове е друг.Не всичко е София.И на мен не ми харесва нейнтото бабешко закостеняло мислене,но ето ,че продължават да излизат и да виждаме  млади момичета с такова възпитание и в  2024 година.И аз  си мислех ,че като цяло манталиетът на нацията се изменя с поколениятя,но явно в малките градове става по бавно.И аз бях искренно изумена да видя млади момичета с такива бабешки разсъждения....
Така е и няма нищо лошо. Но човек с претенции за някаква космополитност, ако желае, може да коригира поведението си (ако не мисленето) на нейните години.

Надя е стара мома на 24 и това няма да се промени и до 64. Винаги съм лош пророк.

Надя е стара мома, но по душа.

# 1 102
Може да е алергизирала от нещо Надя. От алергии така се отича.

Абе алергия..то не се мърдаше изобщо, каква алергия...и устата й крива...изоцщо окепазили са я в някой салотчик за грозота..опс..красУта...
Да не е била при Нанито

# 1 103
  • София
Хубав епизод, хареса ми в общи линии.
Може би защото нямаше скандали на коктейла. За първи път този сезон. Можело значи...
Хареса ми много и проявената емпатия от страна на Маги спрямо Йоана след като Надя си тръгна. Мисля, че беше спонтанно и Йо го усети. Жалко, че това много бързо ще се забрави... Но женската злоба и по-точно ненавистта между самите жени си е пословична и аз това не мога да го разбера и проумея и това си е. Визирам гледайки промото за епизода тази вечер. Добре, няма да станете приятелки, но спрете с тази жлъч. И тук това е насочено към Йоана основно, а вече и към Надежда, която се поразкри в една доста лоша светлина от снощи...

Харесвах Надя, но ми беше ясно, че е дотук, даже очаквах да излезе преди Катето. И да слуша повече сърцето си и по-малко разума си (както и се обърна към Алек), че е много тъжно да си 6 г. с някого без да изпитваш страст и да има химия...
Сега голямата мистерия за мен е коя ще е в топ 3. Йоана или Валерия? Дано да е Йоана, защото ако е Валерия, Алек няма да е себе си, а ще слуша продукцията. Очевидно харесва много повече Йоана отколкото Валерия. Така че залагам именно на дълбоките сини очи. Йоана с цялостната си игра заслужава финал много повече от неадекватната в много моменти Валерия.

Срещата между Алек и Маги + Марко (който открадна шоуто) се получи много добре. Хареса ми. Една от малкото по-истински този сезон. Но за мое голямо учудване Маги не получи роза?! Тук отново съзирам дългата ръка на продукцията, явно искат да и изградят образа на мъченицата. Макар да не мисля, че е така и че този сезон има точно такъв образ. Но с кански мъки и зверски монтаж го докарват до някаква степен. Тушев едно си знае и умее това си търси...
Не мисля, че и Маги има нужда, защото снощи много добре се защити и когато поиска аргументи от Йоана, последната увисна.
Маги даде много добър отпор и на трите. Визирам, Йоана, Надя и Надежда.

Надежда както писах се разкри в една неприятна светлина, която умело прикриваше цял сезон. Само за един епизод развали много от образа си. Но тя си знае най-добре и дали това е начина. С жлъчни коментари и обиди от сорта, ''Да не ходи да плаче в стята'' ''Конски изпражнения'' ''Обслужвала го е на колене'' (за прословутия 60 год. спонсор) и т.н. много олекна. Както и че била много шумна и какво ли не още наговори. И как умело лъжеше жените за срещите си с Алек. Направо си играе с тях. Абе опасна жена е и ако Алек падне в капана и ще бере ядове...
А Маги много я плюха и пред очите и и на синхрони, но тя толкова жлъчна или язвителна не е била спрямо нито една мома в имението.

Адмирирам факта, че Нани разкри картите пред Алек и му каза откровено какво я терзае. Естествено той няма как да изпълни исканията и, защото какво предлага тя? Да закрият шоуто, да спрат снимките и да се вземат. Е, не става. Като се е хванала на хорото ще го играе докрай. Никой не я е вкарвал насила в това предаване. Но на Алек това явно му хареса и я целуна. И за пореден път я награди с първа роза. Ако Надежда не спечели ще е голяма изненада след всичко видяно дотук.

Аз обаче не мога да я видя тази любов. Според мен и двете го манипулират много умело, само че Алек не ми се вижда като някой глупак, а всъщност много добре умее да преценява ситуацията. Той си знае най-добре, но за мен и двете са ходещи червени флагове с много емоционални проблеми и не мисля, че би бил щастлив с тях (визирам и Маги и Нани). Лично мнение от всичко видяно дотук.
Не виждам любов и от страна на Алек. Ако той бе истински влюбен в Надежда например абсурд да и забрави галеното име, 'Нани' Алек е добър актьор, много по-добър от Виктор и Евгени и някак си до него много от жените стоят добре. Умее и да ги предразполага. Може би защото е най-естествен от тримата. Или си е умение просто. Не знам.

# 1 104
Нани не е никаква опасна жена, а простотата жена, със селски манталитет. Ама от тези най-простоватите. Животът ме е сблъсквал с доста такива жени. Да не говорим, че според мен има и ромска жилка или е помакиня, в което няма лошо, но го крие ревностно

# 1 105
С всичко съм съгласна, Дяволче, но няма как хем да си актьор, хем да си естествен. Може да докараш нещата да изглеждат естествено.

# 1 106
кои са следващите епизоди? топ 3 среща с приятелите на финалистките и топ 2 - среща с роднини на Алеко?

Имаше ли нещо специално, което се случва в епизода с топ 4?

# 1 107
Алек е всичко друго, но не и бохем. Може би бохем wanna be. Заучил е какви интереси имат подобни хора и си мисли, че като казва, че обича да ходи на палатки, да прави барбекю и слуша рок и пее и е много интересен и свободолюбив и талантлив и над нещата. Ами - нищо общо. Бохемите имат съвсем различна нагласа в душата си и отношение към живота. В Алек няма и 5% от това, само желание да бъде, защото явно смята, че няма с какво друго да се отличи. Колкото до финансовото му състояние - средностатистически софиянец, с малко по-висока заплата. Като всички нас. Далеч е от милионер, богаташ и т.н.
Може и да греша, но едва ли

# 1 108
ПП: Алек какво общо има с музиката, изпуснала съм. Да не свири на контрабас? LaughingLaughingLaughing
Може да пее, участвал е и в хорове.

# 1 109
Алек от самото начало си каза, че цял живот се е занимавал с музика. В гимназията е бил в хора. Даже спекулирахме тук, че явно с участието си цели музикална кариера, но за сега не е направил стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт