🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 063
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 110
Алек е всичко друго, но не и бохем. Може би бохем wanna be. Заучил е какви интереси имат подобни хора и си мисли, че като казва, че обича да ходи на палатки, да прави барбекю и слуша рок и пее и е много интересен и свободолюбив и талантлив и над нещата. Ами - нищо общо. Бохемите имат съвсем различна нагласа в душата си и отношение към живота. В Алек няма и 5% от това, само желание да бъде, защото явно смята, че няма с какво друго да се отличи. Колкото до финансовото му състояние - средностатистически софиянец, с малко по-висока заплата. Като всички нас. Далеч е от милионер, богаташ и т.н.
Може и да греша, но едва ли

Ако има наследство запас неколко стотин бона не е много типичен.

# 1 111
Неколкостотин бона са апартамент и половина - тоест нищо на фона на претенциите за богаташ, милионер и т.н.

# 1 112
  • Plovdiv
И аз мисля ,че не е никаквъ бохем нашия Алек.Какво правят истинските бохеми -изпиват и си изяждат всички пари до дупка,въргалят се пияни няколко месеца,после започват пак отначало и като цяло целия им живот е веселие,пиене и...мда ...не го виждам Алеко в този образ,прекалено е разумен.

# 1 113
Ако не бяхте казали, че в Преди обед е Надя, нямаше да я позная изобщо. С нещо друго освен ботокс се е набоцкала по лицето и резултатът е виден - за мен е друга физиономия. Може и някое килце да е калича. Но изобщо не си прилича. Поне е сменила прическата.

# 1 114
Неколкостотин бона са апартамент и половина - тоест нищо на фона на претенциите за богаташ, милионер и т.н.

Спрете да измервате всичко в апартаменти ве божке. Ако продадеш имота си, трябва да купиш друг, за да не си на улицата. НО ако ти седят в джоба доста неща можеш да направиш с тия кинти.

# 1 115
Нищо няма Надя по лицето, просто е качила едни 5 кила,нормално е да се окръгли,което не я прави грозна, друг въпрос е,че  е леко неприятна.

# 1 116
Ама той ги няма тези пари в джоба си. Фирмата е на баща му, съответно и парите са на баща му. А и наследниците са 5, не е само той. Затова си мисля, че Алек е добре устроен - със сигурност не бачка за 1500 лв - но милионер, не.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 18:06 от Lilly_85

# 1 117
Ама той ги няма тези пари в джоба си. Фирмата е на баща му, съответно и парите са на баща му. А и наследниците са 5, не е само той. Затова си мисля, че Алек е добре устроен - със сигурност не бачка за 1500 лв - но милионер, не.

Ама кво като са на баща му? Вие чакате да е станал милионер на 25 ли? Сам? Той е наследник и има достъп, за кой са иначе тез кинти. Ама може да са му дали ултиматум "дари ни с внучета или няма да получиш НИЩОООО" JoyJoy Но попринцип такива имат достъп до някакви средства, спрете с тез смешни заплати, никой не е забогатял от бачкане сам.

# 1 118
Но попринцип такива имат достъп до някакви средства, спрете с тез смешни заплати, никой не е забогатял от бачкане сам.
Доста хора са забогатяли от бачкане сами, дори и под 30. Естествено, парите от бачкане трябва да се инвестират умело.

# 1 119
Гледах я и аз Надка.Нищо ѝ няма и се защити колкото можа.
Ми той Алеко цял бащичко от тази снимка,която показахте.Същият бузан.Simple Smile

# 1 120
Нито фирмата е такава, от която за семейството да остават милиони всяка година, нито ще е само за Алек като наследник, той имаше няколко братя и сестри и е най-малкият. Просто бТВ пак си преувеличиха във визитката, любим номер е.

Добре живее момчето, ама е далече още от това да строи цехове и писти... 😀

P.S. Спрямо Любо на Маги е доста беден. 🤫

# 1 121
Аз като цяло не смятам и че баща му има кой знае какви възможности. Нищо специално и по-различно от малко по-добре устроен човек. За богаташ изобщо не можем да говорим. Хората, които са наистина богати водят съвсем различен начин на живот и не си купуват Rolex-и и  Gucci-та, за да покажат колко са богати Simple Smile

# 1 122
  • Варна
Сега гледам епизода от снощи.
Маги е такава лигла.
Изобщо не й подхиджда на годините тая лигня...
Отвратителна е

# 1 123
Хубаво им каза Надя в Преди Обед. Тя и групичката клюкарствали, говорили за другите вътре.
И тя им казва: "ами вие какво правите събрали се тук в студиото". На това му казвам бърза мисъл.
 И на Пам много хубаво ѝ отговори.
И какво толкова й отговори на Пам? Аз пък видях друго.
Надя:
- Всеки човек е многопластов и в зависимост от ситуацията показва определен пласт от себе си.

Пам:
- Всеки сам решава какво да покаже. Ти си показала това, това са излъчили!

Магаре застанало, магаре излязло!
Айдеееееее

# 1 124
Дали има шанс Надя да не отиде в Надкаст? :0

Общи условия

Активация на акаунт