🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 084
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 200
Ще се разболея от криндж след този епизод.

# 1 201
Момичета, a вие напляскахте ли си кюфтетата? Joy

# 1 202
Надежда продължава да качва от снощи - 39,7к. качила е още 100 за няколко часа.

Тоз Сашо все за пляскане мисли.

Колегата от десетина епизода насам просто си изпълнява договора.
Не мисля, че има какъвто и да е интерес към която и да е..
Абе иска си да обърне Валката той, ама така без камери, за да й се насити.

# 1 203
Аз на шатра не съм спала....Joy

# 1 204
Магдалена даже и кюфтета не е пекала.. 😂😂😂 То бива, бива криндж ама тая в сакция ли е била ди сега? На 36 години нищо да не може да направиш.. срам и позор.

# 1 205
  • София
Боже, Магдалена колко е зле, не може да е сериозно това нещо. Алек й каза да "понапляска", бургерите и тя го разбра и прие съвсем буквално. "Кулинарният гений". То бива да си неадекватен и да не знаеш къде се намираш, но нейното е просто прекалено ....  JoyJoy

# 1 206
Иди при Танко-той ще ти я опъне:)

# 1 207
Маги е средна хубост, как ги е въртяла тези богати мъже? Къде, къде по-хубави не могат да се уредят така. Да солиш кюфте значи, че само по ресторанти се храниш.
Матраците са Тед, сори Нани пак не си ти:joy:

# 1 208
Много ме забавлява Магдалена:
- Много обичам да ме подценяват. Много съм добра, как успешно сглобявам палатката!
След 1 минута:
- Не, не, не се получава, нещо объркахме тотално. Joy

Мен не ме дразни, разсмива ме с ентусиазма си. А какъв бой нанесе на кюфтето!!! 😃

# 1 209
Аз съм спал като ходя на гости в Белене на панаира им Joy

# 1 210
Тези кифли луди ли са? Сега пък Магдалена била фалшиво супер ентусиазирана!!! Тя каквото и да направи все е грешно.
Ми кефи се да сглобява, защо трябва да е лъжа?

Абе само се чудят за какво да се заядат, ясно е. Специално Йоана май не може да живее без да злобее и да се заяжда с някого.

Например и аз винаги съм ентусиазирана за много неща, дори и такива, които ми се случват за пръв път. И винаги съм “За” за нови преживявания. Реално няма как да знаеш дали нещо ще ти хареса или не, ако преди това не си го изживял. Така че поне тук разбирам ентусиазма на Магдалена. Другите просто трябва да лаят за нещо.

# 1 211
Ох вече не издържам. Тея са мега досадни. Сори Надежда , толкова опити направих да те харесам. Предлагам да пием всеки път , в който Надежда и Йоана споменат Маги. Надявам се последните страници в темата да не изглеждат :
- Букхх ша звема ссд лтроза
-Нее кхтх ще знам дб

# 1 212
Ще умрат от студ в тези шатри. И Алек им вика изберете си едната, другата е за мен Grinning, да много бюджетно за продукцията- 4 жени на едно легло, а за него самостоятелно- да се шири.

# 1 213
Ох вече не издържам. Тея са мега досадни. Сори Надежда , толкова опити направих да те харесам. Предлагам да пием всеки път , в който Надежда и Йоана споменат Маги. Надявам се последните страници в темата да не изглеждат :
- Букхх ша звема ссд лтроза
-Нее кхтх ще знам дб
Да,модераторите ще се озорят да ни слагат субтитри.

# 1 214

Тази вечер в епизода...

Общи условия

Активация на акаунт