🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 741
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 440
Не е нужно да са родителите. Може да дойдат приятели и тн
Дали не са решили Валерия да отпадне защото няма родители и няма кой да дойде на финала ..

# 1 441
Аз така и симпатизирах, ама тя явно няма какво да каже, толкова си може.

Не мисля, че причината е, че няма какво да каже, просто нещо се е променило в отношението ѝ към Алек и го показва и знае, че ще си тръгне. Не ми се струва глупаво момиче, което си мълчи и не знае какво да каже. И води доста интересен и динамичен живот, поне съдейки по ИГ.

# 1 442
Като ги слушам всичките, чак аз се флюбѝх в Алек…

# 1 443
Е какво ѝ е странното на Валерия. Сърди му се, пред очите ѝ позволи да се мушне в леглото му друга. Тя си мислеше, че единствена е била най близка с него... там морето... сините вълни..
Може би е имало кекс.

Тихо, детето ще чуе

# 1 444
Е какво ѝ е странното на Валерия. Сърди му се, пред очите ѝ позволи да се мушне в леглото му друга. Тя си мислеше, че единствена е била най близка с него... там морето... сините вълни..
Може би е имало кекс.

Естествено, че имаше. Валето е игрива и не е свенлива в това отношение, мисля аз.
Тежък живот ще има, защото е затворила сърцето си и го е заключила. Не вярва на никого, а това я прави емоционално ледена. Така ще привлича само мъже-идиоти, но...това е положението.

# 1 445
Ама защо да я изкарват безболезнено и да остане, той няма да я избере и толкоз. Ако Валерия излезе, а Йоана остане… все пак и да не харесвам Валерия заради наглеенето, признавам че от Йоана е по-красива.

# 1 446
Може би е имало кекс.

Тихо, детето ще чуе
Щъркел е прелитал, но не е кацнал. 😂

# 1 447
Не мисля че е нещо от това, което предполагате.
Тя си го када на синхрон и после при другите.

# 1 448
  • София
Аз приемам ролята на майка като титла. Изграждаш ценности в децата си. Но да си позволиш такова поведение и достъпност не само пред детето ти, но и пред всички които го познават …… няма как да очаквате после от такъв мъж да уважава жените. Не са виновни мъжете, а родителите им.

Екатерина също имаше възможност, но им ценности.

# 1 449
Такъв скучен финал 🙄 Липсват ми Вики, Мария, поне изглеждаше че го харесват истински.. Вече съм на път да тъжа дори за Горджъса и Теа 😄, само да не е толкова минорно настроението.. Очертава се липса на кулминация, за разлика от предходния сезон

# 1 450
  • Варна/Амстердам
Хареса ми, че Валерия беше директна и ни спести дежурните суперлативи, с които останалите го засипват. Басма ли да му цепи на Алеко, айде стига! Той от няколко седмици има доста тъпи постъпки, хич не е цвете, така че не го съжалявам. Sweat Smile

# 1 451
Алек съвсем не адекватен  стана, разбирам я Валерия що го гледа така...

# 1 452
Валерия или се държи по-различно на този коктейл, или нещо са изрязали мощно. Това усещане имам... Музиката, гледат се, синхроните на Алек. Изведнъж не си говорят.
Цялото това нещо ми напомни малко на великия финален разговор между Евгени и Айлин.

# 1 453
Алек съвсем не адекватен  стана, разбирам я Валерия що го гледа така...
Да, като някакъв строг проповедник

# 1 454
Ако е имало кекс между Валя и Алеко още повече ще заговори чувството ѝ за притежание и направо е разочарована от него. Не ме учудва нейното поведение, смятам че за нея и в нея играта приключи. Беше ѝ интересно когато мислеше, че води с нещо  пред другите, а сега...

Общи условия

Активация на акаунт