🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 801
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 425
Валерия няма ли поне на синхрон да каже какво става? Много нелогично се държи.

# 1 426
Валето отече.

# 1 427
Аз да ви кажа на младини с доста мъже съм се погушкала. Пък и не само. Преди 9 години си влизах в леглото на Алек без изобщо да ми дреме ни за коментари в мрежата, ни за лошите погледи на околните. Обаче няма сила на света, която да ме накара да се мушна в нечие легло, след като имам дете и то не малко дете. Ако не беше направила тая тъпотия, Нани щеше да спечели от престоя си вътре. Сега се закопа. Разбира се, че ще има 2-3 приятелки, които ще ѝ казват: абе мани ги тия от бг мама, те са лелки... ама истината е, че не само лелките я гледат с насмешка вече.

Абе не бе, остави. Направо е героиня Нанка. Grinning
Само, че с такова поведение и пример, който дава, добре че има момче, а не момиче.

# 1 428
Валерия ще си ходи, като си мълчи.
Аз така и симпатизирах, ама тя явно няма какво да каже, толкова си може.

# 1 429
  • София
Валерия се държи като на среща с мъж, който ѝ е противен. Разбирам я.

# 1 430
  • here and now
Нали има среща с родителите на 3-те останали.
Валерия, май няма кой да покани.
Може и това да я е съборило
Пък и е млада, не ѝ се раждат 5 деца. Опитват се да я изкарат по-безболезнено някак...

# 1 431
Не й се стои повече, а и не е длъжна. Остана достатъчно. Изборът е неин.

# 1 432
Дали не са решили Валерия да отпадне защото няма родители и няма кой да дойде на финала ..

# 1 433
Е какво ѝ е странното на Валерия. Сърди му се, пред очите ѝ позволи да се мушне в леглото му друга. Тя си мислеше, че единствена е била най близка с него... там морето... сините вълни..😁

# 1 434
На колко години е Валерия?

# 1 435
А как е движението на последователите на Надка? Нагоре? Надолу?
от вчера е 100 нагоре, от началото на предаването е 10к надолу, но над 20% от абонатите й са ботове. Подозирам, че ще купува още ботове, за да не стане ясно огромният спад в абонатите й.

+200 е. Снощи беше 39.5к.

# 1 436
Съчувствам й до известна степен. Определено има нужда от психолог, има нещо добро в нея и има шанс да влезе в ‘правия’ път…

# 1 437
Е какво ѝ е странното на Валерия. Сърди му се, пред очите ѝ позволи да се мушне в леглото му друга. Тя си мислеше, че единствена е била най близка с него... там морето... сините вълни..
Може би е имало кекс.

# 1 438
На колко години е Валерия?

Около 21-22 не знам точно.

# 1 439
Дали не са решили Валерия да отпадне защото няма родители и няма кой да дойде на финала ..
Миналата година за Елена дойде Камелия. Валерия има вуйчо, има приятелки...не е това. Просто не можа да го излъже, с което спечели моите уважения.

Общи условия

Активация на акаунт