🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 741
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
FreesiaR, може ли да споделиш какво излиза за профила на Маги с това приложение? Предполагам и при нея има фалшиви

# 1 411
Има два варианта за синът ѝ, или ще го гаврат, или ще искат да му идват на гости да я гледат на живо JoyJoy

Нанито си в милфче. Wink

# 1 412
  • here and now
Ма те с кофража  правят се че спят....вие аууууу...кво поведение. Ми нормално, все едно са на диванчето заедно....
Даже на диванчето много по-нехигиенични неща сме виждали, ама ... креват има ли...

# 1 413
Валерия сама се гони в момента. Какво ѝ стана?

# 1 414
Валерия е доста студена , явно за това ще я гони

# 1 415
Валерия до вчера го мляска, па ся… правила

На Алеко му се отщя, горкия

# 1 416
Прекрасна рокля на Маги и много елегантно й стои .Какво се дъвче това дете на Надя -кой родител ще показва на детето си , какво прави майката на другарчето му в някакво предаване , и защо изобщо ще се дава на 7 год дете телефон с достъп.  На мен лично ми е по-грозно как се мляскаха и натискаха по пейките отколкото днешното “ влизане в леглото му” . Като е решила да се излага се е нейн избор. Това важи и за другите участнички.
 Маги да не е защитена от ситуация , като й се роди дете да му показват как майка му е видяла за първи път на 36 год . луна, златна рибка .. и е блеснала с интелект.
Ще ги забравим и тея бързо.

# 1 417
Валето заминА! Много странно се държи. Или не ѝ се седи или вече не може да го търпи.

# 1 418
Валерия се държи странно. Нещо е станало явно.

# 1 419
Тия изсмукани разговори на финала на предаването са мега зле.. 🤦🏻♀

# 1 420
Не се ли минават границите на приличие с коментари за детето? Нещо не видях или жената нито е била гола, нито е извършила нещо непристойно? И това във форума, който непрестанно клеймеше Надя и Йоана, че били клюкарки. То тук е по-зле от квартални соцбабки.

# 1 421
Странно се държи Валерия наистина, някак отдръпната е и тя осъзнава какво прави. Не знам защо така е решила... Ако сега му се беше обяснила и тя и беше взела да му сваля звезди, другите може и да нямаха шанс. Rolling Eyes
Не иска и да го целува, а до онзи ден не беше така, нещо е станало и има причина за това...

# 1 422
  • Варна/Амстердам
Не го харесва Валето, кефи ме как му говори. Sweat Smile

# 1 423
Ох, милата Валерия… плоско мозъче, няма какво да каже, само казва “в момента имаме правила”. Човекът я извика на среща, тя мълчи, гледа втренчено, странно, чак му става неудобно. А тя как го е отработила този отвратителен поглед, който явно е част от нейния флирт, някак наглеещ погледа й.

# 1 424
Разсърдила се е за гушкането с Нани. Примерно. 😂

Общи условия

Активация на акаунт