🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 752
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 395
То в социалките пишат предимно баби...на Танко демек, набори....
С него те доста разкрепостени  се показват обаче.

# 1 396
Нанка трябваше да е с Мария на палатка или на обща среща, да я видим тогава. JoyИ не, не съм за Магда. За никоя съм, да ми се махат от очите вече и да приключва този водевил.

# 1 397
Каката направи шоуто, вие я плюете. Сега поне 28 страници ще изпишете само по тоя въпрос. Иначе ще четем старото предъвкване на въпроса как точно Йоана била злобна. А сега има свеж материал за нови разсъждения. Кажете едно тенкю.

# 1 398
Нанка е родният вариант на Baby Reindeer.

# 1 399
,, Начинът, по който ме целува...,,
За кои целувки, бе Мага?!?🤔

# 1 400
Изобщо не харесвам Надежда, но грам не вярвам детето й да понесе негативи от участието й. Най-големият негатив би бил, че е разделен за 3 месеца от майка си и то в началото на учебната година на 1ви клас, ако наистина е на 7 години.
Нека си хранят Надежда колкото искат, има си кусури. Ама малки деца да се намесват в дискусията… Грозно. Няма перфектни майки.

# 1 401
Валерия вече няма какво да му каже. Няма роза за нея днес.

# 1 402
Валерия защо се държи неадекватно? Гледа го с присвити очи и мълчи.

# 1 403
ОтидЕ химията

# 1 404
А как е движението на последователите на Надка? Нагоре? Надолу?
от вчера е 100 нагоре, от началото на предаването е 10к надолу, но над 20% от абонатите й са ботове. Подозирам, че ще купува още ботове, за да не стане ясно огромният спад в абонатите й.

# 1 405
Аз да ви кажа на младини с доста мъже съм се погушкала. Пък и не само. Преди 9 години си влизах в леглото на Алек без изобщо да ми дреме ни за коментари в мрежата, ни за лошите погледи на околните. Обаче няма сила на света, която да ме накара да се мушна в нечие легло, след като имам дете и то не малко дете. Ако не беше направила тая тъпотия, Нани щеше да спечели от престоя си вътре. Сега се закопа. Разбира се, че ще има 2-3 приятелки, които ще ѝ казват: абе мани ги тия от бг мама, те са лелки... ама истината е, че не само лелките я гледат с насмешка вече.

# 1 406
Синхрон на смъртта. 😉

Даже два имаше. Жалко, с Валерия най ми харесват, но уви...

# 1 407
Алек харесва Валерия най-много, но усеща, че тя не го харесва толкова.

# 1 408
Има два варианта за синът ѝ, или ще го гаврат, или ще искат да му идват на гости да я гледат на живо JoyJoy

# 1 409
Ма те с кофража  правят се че спят....вие аууууу...кво поведение. Ми нормално, все едно са на диванчето заедно....

Общи условия

Активация на акаунт