🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 901
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 740
Браво, Пам, ултра феминистка, нали беше... 🙄🙄🙄
Разбира се, че Сашко бил джентълмен и не бил виновен, че не върнал Нани. Доообре. Винаги оправдавайте мъжете. Винаги!

Пам, може би не е случайно, че някои жени са мачкани от мъжете. 😏😉

# 1 741
Алек е бил в Серес след снимките на предаването, заедно с приятеля си и Наум Шопов, Наум има видео от същата писта, много по-рано.

Надежда често качва снимки от Гърция, предполагам, че детето й живее при баща си. На няколко пъти в предаването Надежда каза "когато Коцето е при мен", което предполага, че не прекарват много време заедно. Но дори и да живее в БГ, нейно право си е да прецени и вземе решение да влезне в предаването. Не бих я съдила за това.

Виж за грозния изказ, че Магдалена на коленца си била спечелила работата, абсолютно отвратително. Само заради това не заслужава да спечели. Логични са думите на Валерия, че Надежда е мислила, че не снимат. Доста лицемерен и отровен човек. Изобщо не одобрявам, че краде чужди снимки и заблуждава клиентите, които после ходят с компреси от лошата работа в салона и се оплакват в социалните медии. Не се прави така бизнес. Надежда изглежда мързелива, мнгоо по-лесно е да откраднеш чужд труд, отколкото да станеш достатъчно добър професионалист, за да се гордееш със собствената си работа и да я снимаш.

# 1 742
Нанито днес е качила нейна снимка, то и по качеството се разбира:

Всичко чете тя. 😁
И аз си мислех, че ѝ липсва професионално оборудване за заснемането и затова е прибегнала към чужди снимки. Голяма глупост.

# 1 743
Всъщност, когато Надежда се намъкна в леглото му, Алек леко се разсъни, но нямаше опит за близост от негова страна. Тя му се навираше през цялото време, докато неговото тяло казваше само едно: "Оставете ме да спя!"

Определено не умее да снима ( пак тя), а явно няма и кого - след като е заснела собствения си маникюр Laughing

# 1 744
Валерия бая го нахейти за целувките Алеко

# 1 745
В предишен епизод Надежда каза, че баща й има "диви коне и не само ", знаем ли къде и как се помещава тати, как са намесени конете ?
За Маги се зачудих, в къщи, преди да се лепне за мутрите, не са ли я научили да готви?
 Мама и тати, любящи, неразведени,  за кифла ли са я отгледали, или тя си е била самороден талант?
Ох, “не са ли я учили да готви?”. Видиш ли не са ли те научили да си домакиня - не си научена на нищо и задължително те подготвят да си кифла.  😀 Мен също не са ме учили да готвя, нито една от моите познати не са ги учили. Ама е на, гледаме семейства, не сме нито кифли, нито златотърсачки, живеем нормални животи, въртим си домакинствата че и готвим. И даже е вкусно. 😀 Стига с тия пенсионерски разсъждения, че едва ли не най-големият урок предаващ се на една жена е да може да прави мусака..
По-лошо е че не са научили Надежда да не е безочлива лицемерка и използвачка.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 12:03 от Linda*kiss

# 1 746
Няма нужда от специално оборудване, за да снимаш маникюр.

Странно е как жени оправдават думите на Алеко: “Трябваше да помислиш за общото ни бъдеще, преди да мислиш за миналото си"

Този човек е толкова токсичен и самовлюбен. Нито едно от момичетата не заслужава такова отношение.

# 1 747
Нима това за работата на Магдалена не си го мислят всички? Очевидно няма опит в обслужването.  Или просто, когато някой изрече това, което всички си мислят, пък макар и по такъв начин, става лош.

# 1 748
Гледам и аз преди обед, сега го пуснах, Надежда кометираха ли я или тепърва предстои?
Туко що Валерия каза нещо много интерестно.
Когато Надежда каза, как Маги е станала управител, на колене, си е мислила, че не записват, защото оператора беше в кадъра и Валерия каза: то се видя тогава истинската й същност.
Напълно споделям

Хахахах да, ама иначе Надежда спазвала добрия тон, само пред камера споделяла истинското си мнение за драгият зрител JoyJoyJoy

# 1 749
Детето не може да живее поравно в две страни, най-малкото защото ходи на училище.

# 1 750
  • Бургас
Няма нужда от специално оборудване, за да снимаш маникюр.

Странно е как жени оправдават думите на Алеко: “Трябваше да помислиш за общото ни бъдеще, преди да мислиш за миналото си"

Този човек е толкова токсичен и самовлюбен. Нито едно от момичетата не заслужава такова отношение.

На същото мнение съм за Алеко. Страшно тъпо изказване.

На последната снимка проблема не е в  оборудването, а в маникюра. Кофти е направен.

# 1 751
Нима това за работата на Магдалена не си го мислят всички? Очевидно няма опит в обслужването.  Или просто, когато някой изрече това, което всички си мислят, пък макар и по такъв начин, става лош.
Не, не го мислят всички. И не смятат, че е редно да се използва каруцарски речник и незаслужено злобарски намеци. Не всеки се отнася с конкуренцията така просташки.

# 1 752
Или просто, когато някой изрече това, което всички си мислят, пък макар и по такъв начин, става лош.
Да, защото не всички сме расли в гората. 😀

# 1 753
Дастатъчно количество хора си го мислят това за Мага.
Каруцарски речник, ако и стигаше акъла за ирония, и тя щеше да има.
Но мисъл бааааавна, речник ограничен - толкоз от Мага.

# 1 754
Валерия бая го нахейти за целувките Алеко
Да сякяш не беше тя една от тези, които си навира езика в гърлото ме с голямо желание бих казала.

Общи условия

Активация на акаунт