🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 814
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 935
Никой ли не обърна внимание на излиянието за "котвата" на Алек? Може би действително това, което ни поднесоха в началото като разговор с мама и евентуалното одобрение на снахата от тате си е напълно вярно. Имам чувството, че по някаква причина той се е о@кал пред семейството си и търси начин да компенсира с вижте ме - вече съм голям и отговорен, ще се женя, но не и ако вие не харесате снахата, сега вече достоен ли съм?

# 1 936
Чак да се е ок@кал не можем да знаем, но може би си мисли, че ако стане семеен мъж и (или) татко, малко ще се вразуми. ( което никак не е гарантирано) Даже по-скоро си мисля, че няма дързост да се опълчи на баща си.

# 1 937
Къде се оплакват клиенти?
в тредс, има дискусия.

# 1 938
Надежда направо си е сменила главата, като гледам снимките й пуснати тук. Въпреки ъпгрейдите, които си е направила, си е останала същата несигурна лепка, на която всеки ден трябва да й се доказва нещо.

# 1 939
Който и колкото и да се жали и възмущава на салона на Нани, него ще го бъде ако го е измислила добре. Демек да е на комуникативно място и да работят добри специалисти на конкуретни цени. Доста условия се събират, едва ли е лесно. Тя самата май само като гримьор се подвизава вътре. Ако се надява, че хората ще се тълпят, за да разказва на всеки на ергена, няма как да стане.

# 1 940

Хем са я хванали, че представя чужд труд като свой, хем има смелостта да наглее. Падна маската на доброто Нани.
все тая, че е качила само 1 снимка на труд на салона, вече я разкриха, че всичките й останали снимки са крадени от пинтерест, а жертви на некадърната работа на салона се оплакват навсякъде, че ходели седмица с компреси.

Но е много нагла. На едната снимка дори е написала "вижте новите ми нокти", а снимката е крадена от пинтерест.
Не се прави така бизнес - с лъжи и измами. Тя нон стоп лъже в предаването, сега и в бизнеса.

Леле мале, много нагла тази жена се оказа.
Пък и как си е признала веднага, че ни чете:)
Аз не разбирам, човек като се изложи, дали не е по-добре просто да напише едно извинете, че си лъже клиентките.

# 1 941
Браво, Пам, ултра феминистка, нали беше... 🙄🙄🙄
Разбира се, че Сашко бил джентълмен и не бил виновен, че не върнал Нани. Доообре. Винаги оправдавайте мъжете. Винаги!

Пам, може би не е случайно, че някои жени са мачкани от мъжете. 😏😉

Хора, бъдете обективни. Щеше да е супер неловко докато ги снимат камери и Да и каже “Аааа, не, върни си се на мястото”. 😀 Само си представете какъв cringe, каква неловкост, какво напрежение щеше да има после. 😀 А и няма да се изненадам продукцията да е имала роля и там.
Понеже не снимат по няколко дубъла до откат Simple Smile

# 1 942
не мисля, че чете нас, защото драмата с крадените й снимки е в платформата тредс, където хората я изобличават, тагват, пишат недоволни клиентки, а тя блокира наред.

# 1 943
Не мисля, че се е оак*л пред семейството. Просто най-вероятно не е нищо особено на фона на голяма част от съучениците си, осъзнава го и това му тежи.

Много от децата от френската и подобни училища отиват да учат в добри университети в чужбина, после се устройват там или се връщат в БГ на хубави позиции и си градят окей живот, като поне част от него е благодарение на преодоляване на трудности като здраво учене или много работа, дори да са имали семейна подкрепа.

На този фон, да се набуташ в НБУ (доколкото разбрах), където само който не се е записал, не е завършил (сори нот сори) и след това да ти намерят някаква мекичка парашутна позиция във фирмата на тате, наистина не е никакво постижение. И се гледа, хайде, не с лошо око, но с лекинко осъдително съжаление в тези среди.

# 1 944
Надежда баш преди финала ще загуби всичките си почитатели. Нани, ако четеш (а сигурно четеш) - ако си признаеш грешката и покажеш, че си си взела поука, може само да спечелиш. Ехидните сторита не помагат, ама въобще.

# 1 945
Надежда направи добро първо впечатление, но разбира се истинската ѝ същност рано или късно лъсна.
Тук мисля, че мнозинството го очаквахме в даден момент.
И много неприятно беше това натъртване с годините на Маги, все едно тя е на 18.
Ако си дама на място няма дори да го коментираш.

# 1 946
Маги зорлем почнах да я харесвам, поне не се зъби за било и не било като останалите. Като нещо не ѝ харесва го казва с нормален тон и без да обижда.

# 1 947
Надежда е от този тип жени, които са ужасяващо обсебващи, несигурни, ревниви. Жална му майка, ако действително е решил и е с нея към момента Калеко.
Интересно ми е дали знае за старото й лице и произход?! Последното в никакъв случай нека не звучи като етническа обида, но ако човекът действително дава заявка, че иска сватба и дете, то със сигурност може да иска да избере добър генетичен материал за бъдещите си деца, според своите критерии.

# 1 948
Маги зорлем почнах да я харесвам, поне не се зъби за било и не било като останалите. Като нещо не ѝ харесва го казва с нормален тон и без да обижда.
Точно, поне има някакво елементарно възпитание и такт.
Дори Алеко като я попита кой я е накарал да се чувства виновна, че не била на палатка досега, смени темата и не използва момента да се оплаче, за което евала.
Почнах и с облизването да ѝ свиквам, не ме дразни вече Laughing

# 1 949
Не мисля, че Алек реално има някакъв емоционален товар. Просто така е бил замислен самият сюжет на срещата. Момичетата трябваше да бъдат представени в по-лабилна светлина, а той трябваше просто да изглежда целеустремен, упорит,стабилен и работлив, което пък тотално не се връзва с това, че може да си позволи да отсъства от работа за такъв срок.
Върнах си “Преди обед” Памката отново доказа, че е изтъкана от комплекси, намила и дава непоискани съвети, редом до другата моралораздавачка госпожица Михова.

Общи условия

Активация на акаунт