🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 644
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 175
Чудя се дали случайно не съм попаднала в миналогодишна тема. Защо пак се нищи Елена, че даже била ли хубава… 😂
А, пред аполоновото тяло на Бай Танко предпочитам да коментирам Елена.✌️🙂

# 2 176
  • България
Не се учудвам за Елена. Изглеждаше без настроение, вяла и измъчена последните месеци. Не искам да спекулирам, но по време на коментарните видеа на Ергена, често се случваше въпросният Асен да е в дома им, по нейни думи. Те си говорят, той излиза нанякъде. Може да му е дошло в повече това нищене. Не знам, но все си мисля, че не й направи добра услуга Камелия, въвличайки я в тези подкастове. Елена, вместо да си гледа гаджето, дрънка с приятелка с часове за ергена.

В 21. век сме. Като не му харесва на мъжа нещо няма да се съобразявам с всяка прищявка. Да не съм Маги. Grinning Все жените сме виновни. Мъжете като си губят времето да гледат футбол или на бира, ние да не им намиламе на главата?!
Освен това Елена не гледаше особено задълбочено предаването и коментарът им с Камелия беше около час-два веднъж в четвъртък. Асен да е мислил като си е взел гадже-инфлуенсър. Все ми е тая защо са се разделили. Пожелавам на Елена щастие. Отне ми време да разбера какъв смисъл крият случайно наредените й думички в постовете.

# 2 177
Според мен пък Валерия е по-одобрявания персонаж, защото научихме много за нейния личен живот и така по-лесно зрителят изгражда някаква връзка с човека, създава се усещането, че са по-близки. Както в ежедневието - имаме много приятели и познати, чиито действия не харесваме/одобряваме, но започваме да ги разбираме с времето и проявяваме емпатия.
Докато за Надя и Йоана до последния епизод не се знае почти нищо. Остана едно усещане за студенина, отчуждение...
И да, и не. Да проявя разбиране към Валерия, защото ѝ е трудно да се отвори и не допуска хора до себе си? Да. Или пък защото мисли по детски? Пак да. Обаче задето мина Надя с мръсния парцал? Не. Травмите ѝ нямат нищо общо с липсата на възпитание и желанието ѝ да унижи някой в ефир.

# 2 178
От къде тръгна теорията, че са се разделили понеже Елена коментирала Ергена 😂

# 2 179
Може да е осъзнал, че е обречен да гледа и слуша коментарни студиа на Ергена до края на живота си, ако е с нея Grinning
А аз доста малко мъже познавам, които се вълнуват от този формат.

# 2 180
По думи на Елена тоя нейният бивш точно от предаването я видял и харесал… та едва ли има нещо против шоОто. Даже според мен е сред големите фенове, щом е потърсил контакт с любимата му участничка. Аз въпреки, че пиша тук и съм гледала доста, не бих потърсила 😂

# 2 181
Според мен пък Валерия е по-одобрявания персонаж, защото научихме много за нейния личен живот и така по-лесно зрителят изгражда някаква връзка с човека, създава се усещането, че са по-близки. Както в ежедневието - имаме много приятели и познати, чиито действия не харесваме/одобряваме, но започваме да ги разбираме с времето и проявяваме емпатия.
Докато за Надя и Йоана до последния епизод не се знае почти нищо. Остана едно усещане за студенина, отчуждение...
Ами не е точно така - самата Валерия твърди, че нищо подробно за драмата си не ни е разказала.
Има хора, които не обичат да будят съжаление, споделяйки лични истории. Свикнали сами или с ограничен кръг да преработват проблемите си. Защо не им зачетем това право?

И още нещо - ако си бил с тежка съдба , преживял преломни моменти на крехка възраст, не е ли редно да си силно емпатичен, благ към другите, чувствителен за техните проблеми, толерантен към правото им да не ги споделят, защото знаеш как боли? Визирам Валерия с този въпрос и се чудя, сега като получава любовта и разбирането на всички нас, защо не ги предава през думи, действия и отношения към другите? Или го приема като задължение на обществото към нея и  свобода да е жлъчна и безпардонна към другите?

# 2 182
Добре, нали в Америка Момата е подгласничка от минали сезони... БТВ, айде да звъннем един телефон на Елена, после и на Танко за Златен ерген и праймтаймът е осигурен за цяла седмица. 😍

# 2 183
Няма нужда Валерия да споделя подробно каквото и да било, не е даже свързано с драмата. А просто за нея знаем много повече, отколкото за много други. Тези неща ни действат на подсъзнателно ниво.

# 2 184
Добре, нали в Америка Момата е подгласничка от минали сезони... БТВ, айде да звъннем един телефон на Елена, после и на Танко за Златен ерген и праймтаймът е осигурен за цяла седмица. 😍
Аз си мисля за Вики от сезон 2. За нея ще се редят на опашка.

# 2 185
По думи на Елена тоя нейният бивш точно от предаването я видял и харесал… та едва ли има нещо против шоОто. Даже според мен е сред големите фенове, щом е потърсил контакт с любимата му участничка. Аз въпреки, че пиша тук и съм гледала доста, не бих потърсила 😂

Аз бих потърсила татка Танко Joy

Чакам срещите с родата...признавам, сал татковците ще гледам...
Мернах снимка на майката на Сашо...
Татко му така и не го зърнах...мъка ми е.

# 2 186
Баща му не е бил очарован от участието на сина ,може и да се появи.

# 2 187
Представям си идва баща му, казва му не съм доволен как се представи, синко, вадя те от наследството...
И после две рози в кадър политат към Саше....Joy

# 2 188
Баща му не е бил очарован от участието на сина ,може и да се появи.
След прочувствената реч в миналия епизод как искал да бъде като тях, да са горди и т.н. Да се запише в “Ергенът” против волята на тати?

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 12:08 от Lilly_85

# 2 189
Аз си го представям като баща му да не дойде понеже не одобрява такива циркове като цяло. И поради красноречивото му отсъствие, Сашо проумява 3 месеца по-късно, че това е пълна глупост и измислица и си тръгва от шоОто. Двете каки сядат да пият по едно вино по женски и после си хващат полета са София. А Алеко още не смее да се появи в компанията на момичките.

Общи условия

Активация на акаунт