🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 499
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 400
Може да е харесвал Валерия сексуално, но според мен нямаше да я избере. Прекалено властен ми се струва, а тя не би да му играла по свирката. Просто се забавляваше, докато му е паднала.

# 2 401
Маги какво е учила, работила? Май е била водеща по някое време.

# 2 402
За моите кулинарни несгоди от последните дни - книга може да се напише Joy А това с клиповете от ютюб - не лежете вие на тая. Нали пробвах с питка? Брашно, казва, колкото поеме, каквото и да значи това. Пое бая, на втория пакет брашно миксерът ми изгоря, спрях да пробвам ще поеме ли още и премесих на ръка. Кухнята беше сякаш декорирана за коледа Joy Но както и да е, доби форма, даже го изпекох. Получи се като стратегическо оръжие, китайските бойни кифлички на мацката от ангелите на Чарли ряпа да ядат Joy Но ми влезе в употреба - успях да забия пирон, а сега подпирам вратата с него Blush Само се моля някой да не го подритне, че ще ходим до травматологията

# 2 403
Ще помоля за цитат на мнение, в което се критикува дългата тънка мома че не може да готви бьоф стрьоганоф.
Моля.
Към тези които питат какъв проблем било...
Аз накшва постове не съм чела.
За друго идеше реч.

# 2 404
Дори и на най-големите фенове на Маги е ясно, че критиките не са към това, че не може да готви, а по-скоро към отчаянието, което показва, опитвайки се да се нагоди към идеала за перфектна жена и особено към критериите на Алек. Буквално като удавник за сламка. Това е губеща стратегия.
Това е шоу, все пак, не е реалният живот! Освен това, повечето, да не кажа всички  влюбени го правят. Ти, например, не си ли се нагаждала към критериите на човека, когото обичаш?
И да Ви кажа, гледайки от собствената си камбанария, когато достигнах възраст от около 35 години единственото, което ме интересуваше беше, да имам дете. Толкова бях отчаяна и толкова ме беше страх да не изпусна момента, че направих необмислен и грешен избор на мъж.
Много строго съдите Маги, но не знаете каква точно е движещата и сила. За мен тя е просто жена, която е достигнала до прозрението, че луксозният живот не означава непременно щастлив живот. През цялото време тя се опитва да каже точно това, че както може със скъпи вещи, така може и без тях, стига да има любим човек до себе си. Тия в имението не я разбраха, обаче. Много хора не я разбират и тук.

# 2 405
Дори и на най-големите фенове на Маги е ясно, че критиките не са към това, че не може да готви, а по-скоро към отчаянието, което показва, опитвайки се да се нагоди към идеала за перфектна жена и особено към критериите на Алек. Буквално като удавник за сламка. Това е губеща стратегия.
Това е шоу, все пак, не е реалният живот! Освен това, повечето, да не кажа всички  влюбени го правят. Ти, например, не си ли се нагаждала към критериите на човека, когото обичаш?
И да Ви кажа, гледайки от собствената си камбанария, когато достигнах възраст от около 35 години единственото, което ме интересуваше беше, да имам дете. Толкова бях отчаяна и толкова ме беше страх да не изпусна момента, че направих необмислен и грешен избор на мъж.
Много строго съдите Маги, но не знаете каква точно е движещата и сила. За мен тя е просто жена, която е достигнала до прозрението, че луксозният живот не означава непременно щастлив живот. През цялото време тя се опитва да каже точно това, че както може със скъпи вещи, така може и без тях, стига да има любим човек до себе си. Тия в имението не я разбраха, обаче. Много хора не я разбират и тук.
Аз чакам да го докаже отвън. Да видим.

# 2 406
Да, точно така, харесвал единствено Валерия, само с нея имало химия, и, горкия, трябвало да се натиска с голяма мъка с Магдалена и Надежда, щото Богът на риалитито го облъчва в слушалката! Да, всичко е сценарий, всичко е ясно, тези да фалшиви, онези-не! Да, и Валерия и Евгени още си изпълняват договора и симулират, че са заедно, за да ни заблуждават, а с парите, които им плащат за това, правят концерти и приюти! Ама, съсипаха я тази държава, значи!
😊😊😊
Какъв е проблемът? Че споделих мнението си, че виждам химия само с Валерия? Спокойно тя е от групичката на Маги.

Няма никакъв проблем. Свободно интерпретирам по темата, както всички останали.

# 2 407
А, разбраха я те..и вътре, и тук я чуха.
Не повярваха обаче. Аз също не й вярвам.
Питаш що не й вярват хората ли?

# 2 408
От толкова много приказки коя какво може, се замислих… Сашето дали може да смени бушон, примерно. 😁 Или да оправи теч под мивката.

# 2 409
От толкова много приказки коя какво може, се замислих… Сашето дали може да смени бушон, примерно. 😁 Или да оправи теч под мивката.

Поне не е твърдял, че го може.

Както стана ясно и на слепите, проблемът е не дали Х може нещо си, а дали лъже че го може, а на практика да виждаме, че не е така...
Та и да Сашо важи това..не е казвал че го умее...оттам насетне не ми е проблем на мен.

# 2 410
Много искаш от Сашко, той не може една пържола да обърне.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 12:15 от Alucard

# 2 411
  • София
Маги е с поведение на трофейна съпруга - важното е да изглежда добре, да не ръси простотии и да казва нещата, които се очакват от нея. Справя се прилично, а не е лесна работа - и във фигурата е перфектна, доколкото зависи от нея, и корекциите й са успешни, и, макар и да фалшивее, не ти идва да си запушиш ушите щом си отвори устата.

# 2 412
За мен е проблем и да си толкова неадекватен човек като Маги. Не е въпросът да готви добре, но поне да го в правила. Не може постоянно да се държи като някаква тинейджърка. И бих разбрала липсата на каквито и да било кулинарни умения, ако имаше добра обща култура (прекарва много време да чете), имаше солидна професия, грижеше се за някого. Тя просто си е мързелувала през повечето време. Работата при бившия ѝ аз лично не я възприемам като особено труд по обясними причини.

# 2 413
Аз се замислих за детството й...не се ли е готвело в тях, не е ли гледала майка си? Синът ми е на 13г, мързел е като мен, но и кюфтета си пече, и яйца си пържи....чудя се Магдалена в гората ли е расла...оп..не е и там, защото щеше да е виждала палатка...
Нещо куца....възпитание начално...
Като тийн готвачка ли са имали, храна отвън ли са поръчвали..не че е лошо, чудя се какво е за да не е виждала как се мачка един проС кюфтак и как се цеди лимон Flushed

# 2 414
Ако Сашко си тръгне без мома, значи съм си губила времето. Язък му за претенциите и парите, дето са хвърлени по продукцията. Поне момите се рекламираха, е,  някои се изложиха доста качествено.

Общи условия

Активация на акаунт