🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 433
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 565
Ето какво ми предложи фееда на threads https://www.threads.net/@stphnstv/post/C6yxiv4I19i/
В какво друго амплоа виждат участничките.

# 2 566
  • България
Скрит текст:
Двама хубави родители не са гаранция за хубави деца. Виждала съм и страшно красиви деца, чиито родители са меко казано не особено привлекателни. Не смятам че това да ти е водещото при избора на партньор е нещо похвално.

Точно и аз това си повтарям постоянно, четейки коментари тук. Даже според мен в 80% от случаите при красиви майка и баща, децата (поне до след пубертета) изобщо не са нещо уау. А почти всеки ден виждам по улиците сравнително непривлекателни двойки с прекрасни дечица. 🤷🏽♀

Алек не си е избрал жена, тя не е забременяла, вие вече мислите как ще му изглеждат децата. Божа работа е това.

# 2 567
Скрит текст:
Двама хубави родители не са гаранция за хубави деца. Виждала съм и страшно красиви деца, чиито родители са меко казано не особено привлекателни. Не смятам че това да ти е водещото при избора на партньор е нещо похвално.

Точно и аз това си повтарям постоянно, четейки коментари тук. Даже според мен в 80% от случаите при красиви майка и баща, децата (поне до след пубертета) изобщо не са нещо уау. А почти всеки ден виждам по улиците сравнително непривлекателни двойки с прекрасни дечица. 🤷🏽♀

Алек не си е избрал жена, тя не е забременяла, вие вече мислите как ще му изглеждат децата. Божа работа е това.
Е, може пък и да си е избрал и тя вече да в бременна

# 2 568
Еее, дами, прекалявате. 😁 Мъж 1.80+ бил “нисък”. Вярно, русолявите не са за всекиго, но все пак нищо му няма на Алек.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 12:46 от Lilly_85

# 2 569
Много удобно подминавате факта, че носи 45 номер обувки...

# 2 570
Еее, дами, прекалявате. 😁 Мъж 1,80+ бил “нисък”. Вярно, русолявите не са за всекиго, но все пак нищо му няма на Алек.

Аз пък си го харесвам Алек. Само очите му са разположени малко по-наблизо, но ще му го простя, заради цвета им. Ако не ви харесва, дайте го насам. Обаче иначе е скучен, та няма да го задържа за дълго. Sweat Smile

# 2 571
Излъчването му в стил мамино детенце е очевадно. И е адски антисекси. Прилича си на момченце. Светогледът му и той такъв.

# 2 572
Като две капки вода

Обаче Плачков е висок и си личи. Има осанка.
Нищо общо Алеко е дечко и бузанчо. Това е сладко, ако е малко дете, но за мъж - никак не е мъжкарско излъчване.

миналите сезони ергенките все се прехласваха по външния вид на Виктор, Евгени, коментираха телата им, били хубави и тн. Този сезон една не направи комплимент за външния вид на Алеко, освен сините му очи

# 2 573
  • Stockholm
Алеко не можа да се изяви. Изобщо. Само те приказваха и то единствено за себе си, за бившите си и травмите си. Лъжеха и се преструваха на макс. Никоя не се доближи до неговия свят. Човек, който слуша Пинк Флойд и пее Стинг, не е посредствен и със сигурност притежава страст. Но с коя? С тази, която го нарича Палячо или с другата, която му продъни ушите с бившия си -мутра? Или пък с бебето Кати? С примитивните сестри или с неадекватната Теа? С двете интригантки Йоана и Надя или може би с Горджъса и Миленка? А дали  Викито не беше сродната му душа и пълноценен интимен партньор? Или пък Марийчето златотърсачката? Заблуди се с Валерия, но и двамата усетиха, че освен първично привличане, нищо друго не ги свързва.
 Много искам да излезе вярно, че е избягал на финала.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 23:11 от silsto

# 2 574
Бухтест е Сашето и сините очички не компенсират изобщо. Коментирам с лошо, защото това лесно се коригира с малко спорт.
По-дълги краката няма да му станат, но фитната фигура изглежда по-добре и често води до по-добро общо състояние.

# 2 575
Пинк Флойд вероятно са любима група на баща му. Смее ли да не ги харесва.

# 2 576
Алеко не можа да се изяви. Изобщо. Само те приказваха и то за бившите си и травмите си. Никоя не се доближи до неговия свят. Човек, който харесва Пинк Флойд, не е посредствен и със сигурност притежава страст. Но с коя? С тази, която го нарича Палячо или с другата, която не престана да говори само за себе си и бившия си? Или пък с бебето Кати? С примитивните сестри или с неадекватната Теа? С двете интригантки Йоана и Надя или може би с Горджъса и Миленка? Много искам да излезе вярно, че е избягал на финала.
То и Евгени уж маестро, гениален, обича класическа музика денем, а нощем ходи на чалга и хаус барове. Simple Smile
ще го видим след финала, ако се появи в някой подкаст или интервю дали е посредствен. Сега изглежда сякаш му подават реплики, то те наистина му подават реплики и на синхрони, и на срещите с момичета

в тик ток бяха намерили момент между Алеко и Маги, в който се чува глас "Алек, прегърни я"
https://www.tiktok.com/@m.mm_995/video/7364113223546572065?embed … 64113223546572065

# 2 577
Пинк Флойд вероятно са любима група на баща му. Смее ли да не ги харесва.

Е, недей така. Пинк Флойд е и винаги ще бъдат символ на страхотна музика и вечна класика.
Хубаво е, че млади хора ги слушат и да, още навремето се водеха музикални интелектуалци. Има и други банди, дано Алек слуша и тях и дано не ползва името на групата за параван на пишман ителект. Все пак мисля, че не е глупаво момчето, но наистина нямаше никакъв избор с каста в шоуто.
Намирам го за най-добрия ерген до сега.

# 2 578
Lilly_85 , ти хубаво гледаш , ама виж и предците му, че някои черти се предава през поколение Да не купуваш намордник след време за внучето

Брекети, операции на носа, операции за стърчащи уши, присаждане на коса след определена възраст, падналите рамене как да се коригират...
Задаваш му от сутрин до вечер въпросите от онази анкета , и той все ще вдига рамена Joy

# 2 579
Само аз ли не виждам нищо нередно в телосложението на Алеко, явно не разбирам от...осанки 😅 Не е мой тип, но сравнявайки го с повечето български мъже има доста хубави черти, носът му е страхотен.

Визуално много харесвам Евгени, не бих го върнала. Дори приятелят ми е доста близо до него като типаж.

Надявам се следващият ерген пак да е някой с тъмни черти, тогава ще взема да се запиша и аз. 😂

Общи условия

Активация на акаунт