🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 222
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 745
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ми хареса новия епизод на Надкаст-а с Валерия /победителката от С2/.
Много истинска, натурална, откровена, тече и гладко мисълта, има какво да каже.
Прекрасно момиче е тя, класи над тези от сезон 3. Всъщност и Елена, и Валерия след
предаването ми правят много добро впечатление, тези момичета от сезон 2 са истинско
кастинг попадение. Като ги сравнявам всички моми от трите сезона определено втори изпъква
над другите. Подозирам, че толкова добър каст повече няма как да подберат.

п.с. Валерия подкрепя Маги, много добре се аргументира защо. Според нея Йоана и Надя
не са били влюбени в Ергена.
Туджаров без Неделчо е супер, сега оценявам колко по-приятни са епизодите само с него като водещ

# 2 746
Нова тема - коя среща ви хареса най-много до сега? На мен като че ли първата с Катето. Сладко се вълнуваше в хеликоптера, после самотен плаж… Алек заравяше там някакви кутии с послания, беше романтично. До момента, в който не влязоха в морето и Катето не се изцепи - “Това ще изглежда толкова романтично”… Намеквайки, че ако нямаше камери, най-вероятно щеше да изрита Алек по пищяла. 😁 Но все пак ми хареса.

# 2 747
Ама тя по характер прилича ли на леля Светла на младини?
Аз чакам палачинката да се обърне. Танко да се прибере да гледа внуци и кучета, а леля Светла да си бие шута на някой плаж и да поства еротична поезия. 😎

# 2 748
  • София
Гледахте ли Валерия в Надкаста ? Освен Елена и Валерия е на страната на Маги. Изказа теза че може и да не е била тя избраната, но да са се събрали в последствие.

Иначе кучета, кучета, кучета… неуместно вкара разни разкази по темата, но поне сама се е започнала да се усеща че за повечето хора сравнението няма да прозвучи добре.

# 2 749
Никой не канонизира Маги - колко критики изяде, заради пренавиването и послъгването си. Но трябва да ѝ се признае, че колкото и да е ядосана, не нарушава добрия тон - дори на синхрони.

Признавам й го
Ама и Силви беше така.
Надя също.
Силви и Надя не нарушаваха добрия тон ,но на синхроните бяха същите като Надежда.

# 2 750
Абсолютно. Силви и Надя изпитваха чувство за превъзходство и не спираха да го демонстрират на синхроните (и не само). При Маги няма такова нещо - тя по-скоро се чуди защо не гледат себе си, а постоянно ѝ се бъркат.

Теди, не знам, ама след толкова много триене, малкото останали коментари изглеждат неадекватни.

# 2 751
  • гр.Пловдив
Абсолютно. Силви и Надя изпитваха чувство за превъзходство и не спираха да го демонстрират на синхроните (и не само). При Маги няма такова нещо - тя по-скоро се чуди защо не гледат себе си, а постоянно ѝ се бъркат.

Теди, не знам, ама след толкова много триене, малкото останали коментари изглеждат неадекватни.

Лили,именно,нищо общо няма с миналогодишните двубои,тук все още няма и лагери,тепърва ако се сформира нещо около финала,но нешата са далеч с по-кротък тон и пак не можем да следим нещата,затова изглежда в един момент неадекватно No Mouth

# 2 752
Е,нерде морето,нерде Цигов чарк?Жълтурите пак са се развихрили...
просто са си написали домашното и са проверили фирмите на баща й, които си се занимават именно с това.
аз също разгледах къщите на Цигов чарк, явно брат й Дейвид се занимава с това начинание и помага на баща си.

# 2 753
Бащата на Надежда не е ли инвеститор? Поне това намирам като match онлайн - Диан Вишев, с много инвестиции в община Батак. Отделно това за дивите коне (доходоносен бизнес)… Дейвид Вишев пък (за пръв път чувам името) има доста обяви онлайн за луксозни къщи за продан покрай язовир Батак. Вярно ще се окаже, че Надежда е по-заможна от Алек.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 20:06 от Lilly_85

# 2 754
  • България
Като най- неприятна ергенка класирам Людмила, познавам я, в предаването беше бяла и добра на фона на действителността. Затова и трудно вярвам че например Надя и Йоана са представени по- лоши отколкото са. Пам ми е на второ място.

Ако им е къс бюджета за другия сезон, могат да вземат Горджъса - хем гримьор, хем сценарист.

Горджъс е велик комедиен персонаж, който много ми липсва! Исках ги повече време със Силви и Милена. Страхотна комбина на забавните шантави.

На мен най-антипати са ми: Людмила, Дениз, Капитонова , Венета пияндето(с1); Габи АлоБг, бай Елисавет, Теодора (с2), тяхната Валерия също много ме дразнеше в сезона си, но днес я слушах на НадкасТ-а и звучеше помъдряла, тъй че няма да я включа; Теа, Виктория, брат Габриел и сестра Памела, Валерия, Християна (дзъ-дзън) (с3).
//Болднатите ми бяха топ дразнителите.

На положителния ми радар са: сезон 1 - никоя, не помня ни една от кокошарника; сезон 2 - Мика, Райа, Боряна, Мегън, Вики, Джия; сезон 3 - Екатерина.

# 2 755
Бащата на Надежда не е ли инвеститор? Поне това намирам като match онлайн - Диан Вишев, с много инвестиции в община Батак. Отделно това за дивите коне (доходоносен бизнес)… Дейвид Вишев пък (за пръв път чувам името) има доста обяви онлайн за луксозни къщи за продан покрай язовир Батак. Вярно ще се окаже, че Надежда е по-заможна от Алек.
да, личи си, че са брат и сестра, Надежда иска 300лв за грим, той 300 000 евро за  къщичка покрай язовира, ама не с гледка.
https://www.alo.bg/8808804#collapsecomments

# 2 756
  • София
За 350 кв.м. застроена площ + 900 кв.м двор не ми звучи толкова много, направо евтинко. Ама на мен цените в София може да са ми изкривили представите Joy

# 2 757
Ужасна статия бяха пуснали от Dama.bg за Надежда, сутринта я четох, сега май са я редактирали. Този сайт не беше ли свързан с БТВ?
https://m.dama.bg/gallery/grimori-popiliaha-nadezhda-ot-ergenut- … urna-snimki/43190
Дано са подготвени за хейта.Да би мирно седяло,не би клюка видяло...Аз затова не се записвам за кастинг на Ергена.Те и не ме канят,де.

# 2 758
Да се допълни в онази книга за Ергенът - ако на синхрон те питат за някоя участничка, казваш: "Много я харесвам! Много е красива, млада е, успяла в живота и изобщо не изглежда отчаяна. Честна дума!"

# 2 759
Или просто, вместо да тръгнеш да плюеш, се държиш умерено и не се бъркаш в работата на другите. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт