🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 329
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 910
Искрено съм учудена, че толкова се харесва тв образ (Маги), който не просто не притежава автентичност, но е и напълно лишен от съдържание. Наистина ли ви е интересно да гледате това? Както и не приемам сравнението: ами те другите са толкова зле, че тя изпъква. За мен, дори на фона на другите, изпъква единствено с липсата на индивидуалност.
Мисля, че най-логично е Алеко да не избере никоя. Няма подходящо момиче за него вътре и той го разбра много рано.
От трите финалистки, симпатизирам най-много на Йоана, но не мисля, че тя го харесва, както и никоя от другите й две конкурентки.
Надявам се майката на Алек да осмисли финала на този толкова скучен сезон. Искам поне малко забавление накрая. Аман от лични драми, спиране на дъха и палатки.

Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва? Наистина ли до толкова сме свикнали с лошите ни човешки черти и качества, че след като видим, някой по - добър от нас не можем да го възприемем и започваме да го нападаме, да му търсим кусури и да твърдим, че е фалшив. Това е толкова жалко, наистина! Добрите хора са скучни, няма интриги, няма сеир, друго си е да има скандали, нали?

# 2 911
Някой разбрали кога ще е подкастът с Надя?
Грам не харесвам Надежда, но сериозно ли мислите, че в свят на онлифенс, плейтмейтки, чалга певици, инфлуенсъри и подкастъри, които никнат всеки ден - някой ще си спомня за Надежда?

Все едно някой да си спомня за Дий и Дебора в палатката. Grinning

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 13:40 от Не се сърди, човече

# 2 912
Много ме забавляват подигравателния тон и наивността на 25-годишните по отношение на 36-годишните без деца. Те изобщо откъде са сигурни на тази възраст къде и с кого ще са?

# 2 913
Пак това дете на Надежда. Ми, аз ако бях дете, повече би ме жегнало да чета в Бг мама, че майка ми е лош родител (и то на базата на чисти спекулации), отколкото някое друго хлапе да ми се изсмее, че участва в любовно реалити. Дано не стигне да чете по форумите в скоро време. Както и да е.

# 2 914
Нормално е всеки човек, независимо дали е на 20+, или 30+ години, да има своя представа какво е успешен живот, какво е успешна любовна връзка, какво иска той лично да му се случи в живота. Ясно е, че това е неговата субективна представа, пречупена през призмата на интелект, преживявания, среда и т.н.
И според мен всеки има право да сподели, че нещо, което вижда, не отговаря на неговата представа за успех. Смятам, че много хора погрешно възприемат това мнение като някаква арогантност на младите в стил "на мен никога няма да ми се случи".

# 2 915
Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва? Наистина ли до толкова сме свикнали с лошите ни човешки черти и качества, че след като видим, някой по - добър от нас не можем да го възприемем и започваме да го нападаме, да му търсим кусури и да твърдим, че е фалшив. Това е толкова жалко, наистина! Добрите хора са скучни, няма интриги, няма сеир, друго си е да има скандали, нали?
Наивно, та чак трогателно
Сякаш не говорим за Магдалена, която едва си размърдва мозъка да произведе пет шест кармично-вселенски възклицания за любовта, извън което или е в лошо настроение или лентяйства.
Има си цяла палитра от недостатъци, като почнем с леността, а тоя вид пасивност не трябва да се свързва с добродетел.

# 2 916
Доста крайно и рязко мнение. Нито съм свикнала с лошите човешки качества, нито нападам някого, още по-малко пък мисля, че Маги е по-добра от мен или от момичетата вътре...Това е моето мнение - Маги няма съдържание, тя е изтъкана от мимикрия. И не, не й завиждам, казвам го, за да не ми се налага да пиша втора реплика Simple Smile

# 2 917
Искрено съм учудена, че толкова се харесва тв образ (Маги), който не просто не притежава автентичност, но е и напълно лишен от съдържание. Наистина ли ви е интересно да гледате това? Както и не приемам сравнението: ами те другите са толкова зле, че тя изпъква. За мен, дори на фона на другите, изпъква единствено с липсата на индивидуалност.
Мисля, че най-логично е Алеко да не избере никоя. Няма подходящо момиче за него вътре и той го разбра много рано.
От трите финалистки, симпатизирам най-много на Йоана, но не мисля, че тя го харесва, както и никоя от другите й две конкурентки.
Надявам се майката на Алек да осмисли финала на този толкова скучен сезон. Искам поне малко забавление накрая. Аман от лични драми, спиране на дъха и палатки.

По-добър от нас? Значи вече няма аргументи. Не ни познаваш, нито нея, за да си вадиш такива изводи.

Освен това с Валерия са си обиждали останалите момичета, даже са имали знаци. Тя просто е прикрита.

# 2 918
Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва?
E точно, няма как да не й иде отвътре да гледа кисело и с презрение като на всеки нормален човек, но тя явно е лицемер като не го прави и се преструва на учтива някаква, за какво ще им се усмихва на тия, то просто не е естествено.  Astonished

# 2 919
Ако си много наблюдателен чат-пат можеш да ѝ хванеш такива погледи. На церемонията на розата. Онзи път, като се възмути, че е имало проникване. После на следващия ден смени версията, разбира се.

# 2 920
То човек като се усмихне в стил Жокера и очите му останат стъклено опулени, без нито една бръчица от искрен смях, страааашно учтиво, няма що.
Вервайте си, че било учтивост.

# 2 921
  • Варна
Оф, това момиче не е мръднало и сант нагоре.

# 2 922
Отделно тя тъничко провокира. Давала съм вече примери.
Ако не беше заяждането за всяко нещо по адрес на Надежда, сигурно нямаше да коментирам Маги. Целта ми е да изтъкна, че никой не е безгрешен.

# 2 923
От монтирани кадри няма как да се прецени погледче, реакция.
И все пак и аз мисля, че Маги е добър човек 😎.

# 2 924

Аз пък съм останала с обратното впечатление. Като гледам повечето ми колеги на 20 и няколко, никой не се гласи за деца в скоро време. Важи и за мъже, и за жени. Аз родих първото си дете на 24 и като го чуят, често възкликват “Много рано”. На към 30 вече почват да се замислят.

Е аз казвам горната половина на 20-те, не долната. В долната определено са по-малко да. Зависи какви цели има човек, гледам как разни се чупят да харчат по почивки тъй че нормално да не им е на дневен ред дете все още. Други пък се върнаха по градчетата си и един вид се задомиха бързо. Също като цяло настъпиха странни и тегави времена откъм връзки и разходи за живот. Всички са наясно колко голяма вероятност има за развод в днешно време.

Общи условия

Активация на акаунт