🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 308
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 925
Според мен никое не е по-лесно или по-хубаво, това са просто две различни житейски съдби. Затова се издразних, че Вялка каза това.

Предполагам, че тя от позицията на дете с един родител смята така. Както сама сподели не е имала контакт с баща си и е живяла само с майка си.
За първата Валерия говорим, тя даже беше и с два чифта родители 🤣
На тазгодишната бих ѝ простила такива тъпи изказвания, защото е субективна и близка с Маги.

Ами тя и Номер 1 е привърженик на Маги доколкото разбрах. Истината е, че Надежда каза за Маги, че гони последен влак и мен това ме дразни. Все едно тя като е родила и вече е свършила каквото има да свършва на тоя свят.

# 2 926
Може би нейната гледна точка е, че като си имаш дете, ти вече си създал свое семейство, ти и детето сте семейство. С мъж, без мъж - няма значение.

# 2 927
Според мен никое не е по-лесно или по-хубаво, това са просто две различни житейски съдби. Затова се издразних, че Вялка каза това.

Предполагам, че тя от позицията на дете с един родител смята така. Както сама сподели не е имала контакт с баща си и е живяла само с майка си.
За първата Валерия говорим, тя даже беше и с два чифта родители 🤣
На тазгодишната бих ѝ простила такива тъпи изказвания, защото е субективна и близка с Маги.

Ами тя и Номер 1 е привърженик на Маги доколкото разбрах. Истината е, че Надежда каза за Маги, че гони последен влак и мен това ме дразни. Все едно тя като е родила и вече е свършила каквото има да свършва на тоя свят.
И мен това много ме ядосва, все едно е много над нея, много е грозно това, че я изкарват, че животът й все едно е свършил.

# 2 928
Може би нейната гледна точка е, че като си имаш дете, ти вече си създал свое семейство, ти и детето сте семейство. С мъж, без мъж - няма значение.
С дете или без, тя е несемейна жена.
Разведена е.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 14:43 от Linda*kiss

# 2 929
Пак опира до различни гледни точки.
Аз си държа, че коментарите за последния влак са, заради поведението й. Защото аз, ако видя някой да симулира влюбване в първите 10 минути от началото на снимките, бих си помислила същото.

# 2 930
Надежда хич не си поплюва. 300 лв за сватбен грим. Аз познавам гримьори, работещи в телевизията, които не искат по толкова.

# 2 931
Алчност и липса на себекритичност.

# 2 932
На принципа ден година храни, защото някои клиентки няма да се върнат в салона ѝ.

# 2 933
Което не означава, че Надежда задължително ще се провали в бизнес начинанието си.

# 2 934
Не, че ѝ го пожелаваме – просто да си смени маникюристката.

# 2 935
Ми то ако има балъци жени да дават такива пари на тая, сами са си виновни. Има икономически закономерности, ще дигат още цените, докато кълве. Като спре да кълве, ще паднат цените.

# 2 936
Не, че ѝ го пожелаваме – просто да си смени маникюристката.
и да си коригира цените на грим, защото Кирил Чалъков взима 250-300лв, а нейните изпълнения изглеждат аматьорски. А и е гримьор с малко опит
https://www.instagram.com/p/Cz-yum_ofD5/

# 2 937
Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва? Наистина ли до толкова сме свикнали с лошите ни човешки черти и качества, че след като видим, някой по - добър от нас не можем да го възприемем и започваме да го нападаме, да му търсим кусури и да твърдим, че е фалшив. Това е толкова жалко, наистина! Добрите хора са скучни, няма интриги, няма сеир, друго си е да има скандали, нали?
Наивно, та чак трогателно
Сякаш не говорим за Магдалена, която едва си размърдва мозъка да произведе пет шест кармично-вселенски възклицания за любовта, извън което или е в лошо настроение или лентяйства.
Има си цяла палитра от недостатъци, като почнем с леността, а тоя вид пасивност не трябва да се свързва с добродетел.

Говоря изцяло и единствено за нейният екранен образ, в който аз не виждам как мога да дам оценка на това дали лентяйства повече или по - малко от другите. Не знам според вас какво трябва да прави тя, за да не е ленятяй, но щом вие твърдите така уверено може пък и да сте права. Защото аз не мисля, че тя е пасивна към Алек, а тя е там именно, заради него. И е много сладко как я обиждате, че едва си размърдва мозъка при условие, че тя не спира да контрира момичетата и да парира нападките им без да ги обижда или да им лепи епитети и то скорострелно, което никак не е типично за някой със забавени мозъчни реакции. И как няма да има лошо настроение, след като дами като Йоана и Надя по цял ден се заяждат с нея и се опитват да я провокират, и на всичкото отгоре тя трябва да намира всеки ден начин да се справя със своите несигурности дали ще бъде тя избраницата на Алек и с това да вижда близките му отношения с останалите момичета. И все пак аз не смятам, че тя е в постоянно лошо настроение, както вие твърдите.

Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва?
E точно, няма как да не й иде отвътре да гледа кисело и с презрение като на всеки нормален човек, но тя явно е лицемер като не го прави и се преструва на учтива някаква, за какво ще им се усмихва на тия, то просто не е естествено.  Astonished

Защо трябва да е лицемерно да се усмихваш? Това е нейният начин да се справя с негативната енергия, в което не мисля, че има нещо лошо. Не сте ли чували израза "Усмихни се на глупака и отмини." или "Убий глупака с усмивка."? Да отвръщаш на лошото с лошо едва ли ще доведе до нещо добро, а като гледам Маги не си търси излишни конфликти, затова и просто си мълчи и се усмихва.

Искрено съм учудена, че толкова се харесва тв образ (Маги), който не просто не притежава автентичност, но е и напълно лишен от съдържание. Наистина ли ви е интересно да гледате това? Както и не приемам сравнението: ами те другите са толкова зле, че тя изпъква. За мен, дори на фона на другите, изпъква единствено с липсата на индивидуалност.
Мисля, че най-логично е Алеко да не избере никоя. Няма подходящо момиче за него вътре и той го разбра много рано.
От трите финалистки, симпатизирам най-много на Йоана, но не мисля, че тя го харесва, както и никоя от другите й две конкурентки.
Надявам се майката на Алек да осмисли финала на този толкова скучен сезон. Искам поне малко забавление накрая. Аман от лични драми, спиране на дъха и палатки.

Защо Маги да е не е автентична? Защото не е злобна, не обижда, не слага епитети, избягва конфликтите и обича да се усмихва? Наистина ли до толкова сме свикнали с лошите ни човешки черти и качества, че след като видим, някой по - добър от нас не можем да го възприемем и започваме да го нападаме, да му търсим кусури и да твърдим, че е фалшив. Това е толкова жалко, наистина! Добрите хора са скучни, няма интриги, няма сеир, друго си е да има скандали, нали?
По-добър от нас? Значи вече няма аргументи. Не ни познаваш, нито нея, за да си вадиш такива изводи.

Освен това с Валерия са си обиждали останалите момичета, даже са имали знаци. Тя просто е прикрита.

Вече казах, че коментирам само нейният екранен образ и това, което съм видяла от нея като зрител. Всеки от нас притежава добри и лоши качества и това е неуспорим факт. Освен това аз не съм посочила никой конкретно, че е по - лош или по - добър от нея. Дори не визирах нея, това е реторичен въпрос към обществото, който засяга темата като цяло, а не става въпрос само за Магдалена и глупавото предаване. Но щом сте го приели лично, то вие сама трябва да си зададете и отговорите на някой въпроси.
За знаците с Валерия за пръв път чувам, имате ли доказателства за думите си или просто спекулирате?

# 2 938
Надежда хич не си поплюва. 300 лв за сватбен грим. Аз познавам гримьори, работещи в телевизията, които не искат по толкова.

Не само това, ами и явно няма скрупули да си приписва чужди заслуги. В това клипче една нейна колежка я изобличава как публикува чужди снимки на маникюр, без да дава кредит, все едно тя ги е правила:
https://www.tiktok.com/@4brushes_nailartclub/video/7368158340419046689

Да направиш дете, просто защото гониш някаква възраст, за да знаеш че си отметнал тази част е чист егоизъм, особено ако виждаш червени флагове. Не визирам Надежда.
То не е, за да го отметнеш! Заложено ни е генетично да се възпроизвеждаме и не го ли направим до определена възраст, тялото и психиката ни така се променят, че това става единствена мисъл и цел в живота и всичко друго абсолютно губи смисъл! За да не го разбираш, или си мъж, или си жена, която е родила млада.

Ти сериозно ли?? Аз съм на 39, нямам деца и изобщо нямам намерение да имам - нито съм с фикс идея за това, нито го смятам за задължително условие, без което едва ли не животът ми е лишен от смисъл. Хайде да не обобщаваме с клишета, като прокарваме едно мнение като общовалидно за всички... Доста е обидно, а и нелепо.

# 2 939
Не ми пречат цените на Надежда. Ако иска и 1000 лв да взима. Който не иска (аз например) - не ходи и толкова. 😁 А и нищо чудно сега умишлено да е надула цените, поради интереса към нея, а после да ги смъкне.

Поне прави нещо, де. Тези другите с китайските чаши и крадени пдф-и за по 30-40 лв, са още по-зле. А най-зле са тези, които им ги купуват, но пак казвам… Не ме бърка за какво хората си харчат парите. 😁

Общи условия

Активация на акаунт