🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 305
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 955
Само на коктейлите и индивидуалните срещи ги обличат (май). На Йоана тези обувки за 3000 лв ѝ взеха здравето, тц, тц.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 17:29 от Lilly_85

# 2 956
Само на коктейлите и индивидуалните срещи ги обличат (май). На Йоана тези обувки за 3000 лв и взеха здравето, тц, тц.
Тц, оказа се, че били менте обувките.
Аз пък ще ходя на палатка (ама истинска) за уикенда, не ме убивайте с камъни. Innocent

# 2 957
Еееее, щом са менте, Йоана може да си отдъхне вече… Че сигурно още ги сънува.

# 2 958
Еееее, щом са менте, Йоана може да си отдъхне вече… Че сигурно още ги сънува.
Не помня коя една-жена-каза, че Йоана е с несъществуващ модел обувки на бранда. Е, нищо де, на всеки се случва. Wear High Heel

# 2 959

Уникална жена.

# 2 960
Имам го на предвид.: rolling_eyes:

# 2 961
“Много хора са забелязали” - единствените ѝ двама почитатели. Тази жена толкова ли не се усеща, че я бъзикат?

# 2 962
Трио "Фалш" предфинално:
Скрит текст:

Горджъса заплашва да вземе хляба на Спилбърг:
Скрит текст:

# 2 963
Добре, че не иска да се развива в България като сценарист, че с тази граматика и пунктуация… Редакторът ще има да оправя само това с месеци.

Много си вярва просто. Не е чак толкова лоша, но е време да стъпи на земята.

# 2 964
Четях го с нейния глас. 😂

# 2 965
Криси превзема ефира:

Трябва да видите как се кара и гони хора в този Q&A. Много е забавна.

# 2 966
Криси превзема ефира:
Скрит текст:

Ще влезе, ще им скрие ножовете и ще излезе. 😁

# 2 967
Аз за Маги съм си мислела, я Мастършеф, я Хелса, както Капитонова и Александра влязоха. С нейните умения ще има много моменти за излъчване. 😁

# 2 968
  • София
Не, че ѝ го пожелаваме – просто да си смени маникюристката.
Това с маникюристката ме озадачава силно. Нали Надежда била взела салона под наем, барабар с работещия там персонал. Как до момента не се е чуло нищо за тази толкова некадърна маникюристка и изведнъж след смяната на собственика заваляват оплаквания едно през друго? Доста е странно.
Иначе цените действително са абсурдни. Може би ги е надула, за да може да пусне промоции на половин цена и разчита, че ще привлече повече хора като видят голямата отстъпка, но това не е най-правилната стратегия, защото първоначалната цена е нерелевантна и буди единствено смях у хората, които са наясно какви са цените на утвърдените имена в бранша.

# 2 969

Е, сигурно си чела поне 20 минути. Laughing
Горджъс си е забравила вересиите, да бяга към чужбината със сценария.

Общи условия

Активация на акаунт