Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 622
  • 999
  •   1
Отговори
# 60
Айде бееее Heart тихичко честито АА Heart

# 61
АА , стискам палци за една здрава бременност . Прегледът ти си пада на моя рожден ден , вярвам , че всичко ще е наред ❤
Вики , аз съм лекувала хламидия преди мнооогооо години . АГ- то тогава ми каза , че единствения достоверен метод за изследване е PCR . Така ми я установиха , после правих две контроли след лечението пак PCR . Няколко години по-късно пуснах PCR за всички възможни полово преносими инфекции плюс HPV в Геника . Кръвните изследвания за хламидия не са достоверни . Но все пак при теб IGA също е завишен , трябва да се провери от какво е .

# 62
АА, тихичко честито! Пожелавам ти този път да е до пухкав и здрав финал! ☺️☀️🍀
V_gs, не съм пускала палците, дано скоро да имате успех! ❤️ Дано бързо да се излекувате с ТМ и скоро да влезеш с тлъсти две черти!
SGC ❤️❤️❤️ скоро ще настъпи сезонът на морските дарове! Време е! ☀️
Стискам палци за всички! Макар да не споделям много за мен, знам че всички ми стискате палци, не ги пускайте 🍀 🥰

# 63
Благодаря ви! Малко ме успокоихте! При PCR единствено бях позитивна за уреа, която лекувахме. Не знам дали от нея може да излезе завишен този резултат. За нея съм чела за много хора, които имат отрицателен и после пак са позитивни. Преди два месеца пих същия антибиотик за коките.
Вече не знам какво имам и какво нямам, не мога да пия все антибиотици, едното излиза + другото -. Тотален хаос..

# 64
  • Ст Загора
SGC, Иначе съм объркана , но не е за тук да обеснявам. На кратко, свеки няма да ни помага при Б, даже ни кара да събираме за дял от ап, да й помогнем.
Мм обмисля да оправи ап си , но и да го дава под наем. Което аз не одобрявам ...

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 15:12 от nasito8988

# 65
АА, тиииихичко чееееститооо, прогестерона е супер, което говори за добра предпоставка Simple Smile
Муунит, лека и успешна бременност Simple Smile

Аз днес бях при д-р Калчев за проверка на тръбите с пяна......е ми, същата работа като с ЦС, лявата е проходима, но дясната си запушена, та запушена (истмична непроходимост, т.е. още в началото е запушена). Три пъти ми вкарва пяна, по едно време имах чувството, че цикъл ще ми дойде от напъване (такива са болките), но не, нищо не пропусна. Каза че много рядко се случва толкова много пъти да вкарва пяна, ама аз упорита, тръбата още повече. Както и да е, няма хидросалпингс и каза, че може да се направи трансфер. Утре ще ги пусна и на Тургут. Малко си поплаках, знам че има жени дори без тръби, ама някак се почувствах половин човек. Сред вас има ли такива, които са инвитро със запушена тръба и са правили трансфер без да се пипа?
П.С. Калчев каза, че няма смисъл да се прави лапаро, няма как да се отпуши така или иначе. Аз също не искам лапаро, писна ми от тия операции.

# 66
  • Замък сред облаците
Салсера, поне при такова запушване и така както го описваш няма шанс от ИМБ в тази тръба?

# 67
Аз честно казано не знаех, че може да не е достоверен резултатът от кръвен тест на хламидия. Но е възможно sunshine да е права и високите нива на IGA да са от недоизлекувана друга инфекция. Но така или иначе трябва да се разбере от какво е, защото си означава активна инфекция в момента в тялото. И при толкова антибиотици пити скоро, аз бих посъветвала за антибиограма при следващ прием, че да си сигурна, че не си резистентна към конкретния антибиотик. Дано бързо я преборите.

Кактусче Heart

Salsera Heart Съжалявам за резултатите, но пък ако гледаме от положителната страна поне няма пречки за трансфера и може да си действате. Дано е успешният ви. Simple Smile Моя приятелка прави с 2 запушени тръби трансфер и беше успешен, от 2-рия път. Не е правила лапаро.

Уф, 100 пъти се коригирах, ама да добавя финално, че прочетох, че нивата на IGA може да спаднат до няколко седмици след лечението, т.е. е възможно все още лечението просто да не се е отразило в кръвните проби.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 13:45 от S.G.C.

# 68
Може ли вашето мнение. Бях на лекар, има пулс, изписа ми превантивно дуфастон. Има ли странични ефекти от приема му?

# 69
  • Ст Загора
Може ли вашето мнение. Бях на лекар, има пулс, изписа ми превантивно дуфастон. Има ли странични ефекти от приема му?
Не, но е мн слаб. За тромбофия не е ок.

# 70
  • Замък сред облаците
Ако имаш тромбофилия, дуфастонът може да е причина да се образува тромб.

# 71
Салсера, и аз имам съмнения да не стане извънматочна, ако тръбата не се махна. Но щом Калчев е казал така, явно няма да стане проблем. Пий едно вино довечера. Гуш🩷

А за моят проблем, на мен също са ми казвали, че достоверният тест е PCR, досега никой не ми е искал кръвен за хламидии, като вижда резултата от PCR. Сега не знам да пускам ли наново секрет, направо АБ ли да се почва от началото на Ц.. Ще се консултирам с АГ, то е ясно, ама ако се окаже че има хламидия, ще трябва и ЦС да се повтори вероятно..

# 72
Ако имаш тромбофилия, дуфастонът може да е причина да се образува тромб.
Нямам тромбофилия, само тези неща за витамин б12 и фолиевата не са ок. И хомозигот по пау. Изписа го защото била много ценна бременност и да не падне прогестерона и да го загубя. В общи линии уж превантивнл

# 73
Дух, аз се с тромбофилия и бях на 3×1 Дуфастон от началото до 12гс. След това постепенно го спрях до 14гс.
Дозата му е ниска и на мен ми беше обяснено от Конова и гинеколожката, която работи при нея, че опасност няма.
Калчев също потвърди да си го пия, както и следящия ме АГ после.
Прогестеронът иначе ми беше в много хубави граници, но и при мен беше превантивно.

# 74
Благодаря , значи ще го взема

Общи условия

Активация на акаунт