Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 966
  • 999
  •   1
Отговори
# 75
  • Замък сред облаците
Аз съм хомозигот по ПАИ и другите дето имаш и с дуфастон ми завърши с тромб в плацентата първата бременност. Конкретно с ПАИ дори и хетеро - първо говори с хематолог преди да го пиеш.

# 76
Дух, супер за пулса и всичко да е наред.
Не е ли по-добре утрогестан, по-ниска доза? Аз съм същите мутации, само утрогестан вагинално слагах, че също така не вреди на черния дроб и нямах странични ефекти.

# 77
АА, Vgs, въобще и не е споменавал за ИМБ, то запушването е почти в рога на матката, а бе представете си балон, дето му е завързано дупето на фльонга да не издиша, бетон. При положение, че и ЦС и пяната и двете под такова силно налягане НЕ пропуснаха, да се надяваме, че няма пречки. А и щом Калчев ни дава зелена светлина, аз му се доверявам. Все пак всеки ден се занимава с тръби. По-скоро ме притесняваше отпушената да няма нещо, но тя е ок.
SGG, Дай Боже, даваш ми надежда Simple Smile

# 78
Здравейте момичета! 🌷
АА стискам палци да се похвалиш с хубави новини!

Тъй като всички бяхте много мили и се радвахте с мен на положителния ми тест, минавам да споделя, че мина първият ни преглед. Видяхме сакче, което според доктора изглежда много добре, но съответно е рано. Изписа ми Неофолик мета  по 1/ден и Циклогест 2х1 свещички. Относто Достинекса ми каза да си го доизпия, останаха ми 2 таблетки само, той се спирал след 8ма седмица. Чакаме следващия преглед и силно се надявам всичко да е наред и да не е твърде рано за да чуем пулс 🫶

# 79
Mayaaaaa , честито ❤
Според мен има нещо нередно в резултатите на Вики . Щом IGA е положителен , би трябвало и PCR  да е  + . Според мен , да се повтори кръвният тест след две седмици в друга лаборатория и нов PCR .

# 80
Съншайн и моята логика е такава, но PCR ми е от Геника, уж възможно най-достоверно. А защо да изчакам 2 седмици? Аз мислих още утре направо с ММ да пуснем кръвен на друго място, този път и той, досега не се е тествал. А PCR ще трябва да изчакам при преглед.

Мая, радвам се за теб🍀

# 81
  • На изток от Ада
Вики вероятно ако лекувал хламидия,да изчакаш.

# 82
Ами логиката е , ако има в момента някаква инфекция с друг произход , да се изчака да отшуми . Понякога кръвните за хламидия отчитат и други инфекции . Може и утре да пуснете в друга лаборатория , не е проблем .

# 83
Едит: Много се радвам, АА! Дано всичко е наред! От сърце ти пожелавам! Heart Eyes

На мен ми излязоха резултатите от микробиология и Фемофлор скрийн. На фемофлор се изолира Кандида и умерено количество Уреаплазма. Започнах схема от лекаря с антибиотик, четох, че тази гад е упорита, дано мине по-безболезнено. Не са ми пускали антибиограма. Притесни ме факта, че преди цветна снимка никой не ми е направил тест, а най-вероятно си я е имало и тогава.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 17:24 от busteeeed

# 84
Тихичко честито, АА! ❤️ Стискам палци всичко да се развива супер! Чакаме резултатите в понеделник.

# 85
Днес не можах много да пиша (освен за добрите новини на АА), но ви четях. Heartbeat

Искам все пак да благодаря и аз на rave отново за темата и да пожелая много успех на Moon с бременността. Поздравления за упоритостта и хилядите неща, които сте предприели, за да се справите почти сами.
 За първи път да орисва някой, който и аз познавам от темата и съм му видяла положителния тест! Много е вълнуващо, дано всяка една от нас някой ден да е там. ❤
 Като ви чета разбирам колко много сотици неща не знам за успешното забременяване...уж се доверявам на докорите, но явно не е достатъчно.
Дух, Мая Честито! ❤
АА Прегледът ти се пада на рождения ден и на моя мъж- дано ти донесе много късмет!
Вики Сега ново 20 ... И на мен при Станулов като ми гледат МБ и разните там плазми нищо не излиза. Сега трябва да седим в лабораториите и да тестваме всичко възможно ли, че да разберем, че имаме нещо за лекуване.
Салсера❤ гуш! Смело напред и успех с трансфера!

Съншайн в предната тема ми беше написала за Кломифена, просто знаех, че обикновено се образуват повече от 1Ф от него и за това се натъжих. Реално да-един е нужен, но при нас явно не става с 1. Дано този път сабията покаже друго! ❤

Съжалявам, ако изпускам някой! Успех на всички!

# 86
  • На изток от Ада
Flowering, имам позната в Надежда 2 трансфера , нищо, без имплантация даже..
Навих я за Станулов,  бам уреаплазма. Лекува се. 1 курс изчисти се. Трансфер бх , 2ри трансфер, сега е 8сед

# 87
Като ви чета , всяка втора жена е с уреаплазма . Направо започнах да се замислям дали да не я изследвам пак 🤔 Възможно ли е PCR да не е достоверен ? Чета , че на микробиома от матката излиза уреаплазма , такова не ми е правено .
Така или иначе преди трансфер , някой слънчев ден 🙄, ще си искам и трите биопсии .

# 88
Съншайн, моята статистика от приятелки - която се е изследвала с PCR на всяка е излязла тази уреа, на една само не излезе, но тя пък беше с хламидия. Според мен и много жени забременели бързо спонтанно я имат, но слава богу не им е оказала влияние по време на Б и изобщо не знаят. На мен ми обясниха, че не пречи за забременяване, а за износване. Ще пускам хемофлор и там би трябвало да излезе, ако се е върнала.
А това дали като в PCR е отрицателна, а само в кръвния положителна е по-малкото зло, утре ще се опитам да разбера. И защо навсякъде искат само PCR.. Уж по-достоверен, ама там не излизала стара инфекция, изобщо пълен хаос.
Флауър стискам палците и за теб 🍀

# 89
Съншайн, и при нас с мъжът ми се установи уреаплазма парвум след спонтанния ми аборт.
Махнахме я с един курс антибиотик от 10 дена, но от въпросната група на левофлоксацина (ако го изписвам правилно).

Общи условия

Активация на акаунт