Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 975
  • 999
  •   1
Отговори
# 90
ММ има изледване на еякулат 2021 год  за всички видове Б , включително и уреаплазма , бяха отрицателни . Не знам дали не трябва да се вземе и проба от уретрата .

# 91
АА, радвам се за добрите резултати и дано новините са само добри и занапред.
Flowering, не се разочаровай, а вярвай в опита, който ще правите. В тази група 2020 г пишеше една дама Heart , която след инсеминация забременя с еднояйчни близнаци, ако правилно помня.
Всичко е възможно. Правим каквото трябва, така че трябва и да вярваме и в крайния резултат. Въпреки, че наистина шанса за забременяване след инсе не е голям, то и аз се надявах при моите.
Стискам палци за всички и ви чета, но нямам време да пиша, а то няма и какво. Освен да се похваля, че цикъла ми беше точно 28 дена.
Днес ми е 7 ден и ако успея да се организирам ще си купя тестове за овулация, като мисля да започна от 10 ден.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 19:26 от m-angel

# 92
Муунлит, много обнадеждаваща история, пожелавам най-страхотният финал!
АА, оттук насетне само хубави новини да ни носиш! Много се радвам, признавам си, че и аз днес се сетих за теб и специално отворих да видя, дали си писала.
Аз да кажа за пробите за еякулат в Геника специално. Оказа се, че прободаването е доста специфично - трябва да е след поне 3 дни въздържание, без тоалет и поне 4 часа без пишкане. Идеята е да се оберат и бактериите, които са на входа на уретрата. Нищо общо със стерилните проби. ММ така го върнаха веднъж ( реално мен върнаха, щото аз носех пробата). И то защото тия на рецепция бяха изчезнали някъде и един доктор се моткаше там и се разприказвахме 😄

# 93
Аз да кажа за пробите за еякулат в Геника специално. Оказа се, че прободаването е доста специфично - трябва да е след поне 3 дни въздържание, без тоалет и поне 4 часа без пишкане. Идеята е да се оберат и бактериите, които са на входа на уретрата. Нищо общо със стерилните проби. ММ така го върнаха веднъж ( реално мен върнаха, щото аз носех пробата). И то защото тия на рецепция бяха изчезнали някъде и един доктор се моткаше там и се разприказвахме 😄
Не съм знаела!

АА Green HeartGreen HeartGreen Heart

Момичета имам бизнес идея. Значи купих на малкия от iherb с моята поръчка вит C на гумени дражета, свикна че е 1 на ден, но сам се сеща всеки ден да си иска.
Интересно че и мъжът ми взе да взима от вит C на малкия Simple Smile - пак по едно на ден, то за него може 8, ама да не дразни малкия Simple Smile
Та мъжките добавки на гумени дражета ще жънат голям успех, казвам ви Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 20:48 от Одри ♡

# 94
Цоп и аз в новата тема!
АА, честито Purple Heart и успех до финала!
Имам въпрос- след цветна снимка може ли да има промяна в цикъла? При мен си дойде на датата, но едва капе, по скоро зацапва и кръвта е една ръждива Thinking и така вече 3 дни

# 95
  • София
аз пък се депресирах днес... уж все си викам няма да се поддавам на такива емоци.... поредната родила позната, пазила бременността в тайна, защото.... не били сигурни дали искат второ...омммм.
нещо ме хванаха размисли след това и се замислих дали онзи с мнгоото имена не иска пък да ми каже да не се напъвам много, че не е за мен...
съжалявам за лирическото отклонение, ама знам, че ще ме разберете... 

# 96
  • На изток от Ада
Онзи с мн имена , няма да ги праща такива знаци. Всеки може да се надява, и вярва в което иска. Той няма да те кара , да вярваш или не .

Иначе и аз уж не правим опити, но сме с прекъснат акт. Еми някога се чудя дали пък не е станало...

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 21:44 от nasito8988

# 97
И аз дълго време си карах с ниски стойности на уреаплазмата, защото никой лекар не смяташе за нужно да я лекува. Имам и цветна снимка с нея, като не се прехвърли в матката. Знам защото правих биопсия после. И ММ карах да се тества и при него беше отрицателен резултата.

Д-р Станулов ми я излекува с един курс антибиотик за мен и ММ. Не е толкова трудно да се махне, просто лесно може да се презаразиш.

Шантал, Съжалявам за начина по който се чувстваш. Сипи си нещо алкохолно и им тегли една майна.

Салсера, стискам палци за успешен трансфер скоро. Кофти новина, но поне не трябва я махаш.

Аз се замислям дали да не почна да правя подкаст за репродуктивни несполуки. Ще си споделяме и ще се успокояваме. Някой от вас слуша ли такъв на български език? Единствения, който намерих е на Надежда.

# 98
АА, много се радвам ❤️ Лека бременност до финал!
Flowering 1808 и един фоликул е достатъчен 🍀
Одри, идеята е супер и при нас работи.
Шантал и всички, които имат нужда 🍷

# 99
Здравейте,дами!
Аз съм от Варна, на 34 години,с един бъбрек, с миоми, с нисък АМХ и тромбофилия.
Преди 3 години започна нашата борба за бебче. След 4 неуспешни инсеминации, започнахме процедура инвитро. Стимулацията мина и в събота ми предстои пункция. Изключително съм притеснена, защото е нещо ново за мен. Докторът каза,че ще извлече само от единия яйчник, защото миомата(голяма е) пречи на видимостта на другия. Надявам се да има качествени яйцеклетки... Отворени сме и за донорска,ако се наложи... Пожелавам успех на всички и не губете вяра!

# 100
  • На изток от Ада
Одри, добра идея! Те мъжете винаги са деца.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 10:06 от nasito8988

# 101
  • София
Ванила, не мога да пия заради антибиотика Grinning

# 102
Шантал, на мен до скоро ми ставаше доста криво като науча за бременна позната. Последните седмици нещо съм се успокоила, но още не мога напълно да разбера защо и как. Опасявам се, че и аз леко се отчайвам и отдръпвам от идеята за второ дете, защото мъжът ми е леко на кантар по въпроса и не искам да си давам в момента напразни надежди. Та, разбирам те.

Dobby, добре дошла и нека още тази процедура ви донесе желания резултат!
Колко е голяма миомата?

# 103
Шанталче ❤️ Гуш ☀️ Аз се радвам на бременните жени и не им завиждам, просто много ме боли, че при мен още не се е получило. Разбирам те ❤️
Скрит текст:
Тези дни научихме, че наши роднини очакват второ детенце, като естествено го изживяхме тежко, защото моят термин беше близо до нейния...просто страдаме за нашата загуба, иначе много се зарадвахме. Реално ще ни е племенник бебчето. Предполагам отново няма да правят пренатален тест. Майката е носител на таласемия, както и първото детенце. Сестра ѝ е с таласемия майор, с вливки и скъпоструващи лекарства, но с изключително силен дух и добра душа. Граби от живота с пълни шепи ❤️ Много се надявам новият член на семейството да е здрав/а. 🍀

# 104
  • Замък сред облаците
Одри, аз моя така го накарах да взима вит Д преди 2г с желираните на Webbers natural 😂

Ванила, чудесна идея! Малко се говори в пространството за това, специализираните подкасти като Надежда пък не дават обективизъм на личния опит (не съм доволен от полученото тук, отивам в чужбина примерно). Отделно репродуктивните неудачи не винаги са равни на инвитро, нали, тромбофилията, ИР, ПКЯ, дефицитите, СГ рядко се адресират преди да се хвърли човек в дълбокото.

Общи условия

Активация на акаунт