Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 546
  • 999
  •   1
Отговори
# 990
Дриймче, тихичко честито! ☺️🍀😘
Щом сте правили инсеминация на 11.05, направо отивай за преглед, ще се види сакче 🍀❤️❤️❤️ Кога ти беше последната менструация и на колко милиметра фоликул направихте инсеминацията? Правихте ли след това опити вкъщи? Все пак си пусни ЧХГ и прогестерон.
Последната мц беше на 29.04
Фоликула се беше спукал в деня на инсето ,но според мен имаше още 1 които  беше по-малък и е възможно и вкъщи да се е получило . Иначе не мога да си обясня толкова късното отчитане на теста .

# 991
Здравейте, момичета, включвам се и аз по темата със следенето, при мен предните месеци май се падна на около 14+ дни да ходя на преглед, този месец ще имам само един, след това фетална юли месец, аз също в началото смятах, че трябва по-често да ходя да се следя, ама вече не мисля така, АГ-тата също. Въпреки всичко пак преди преглед съм глътнала бастуна🤣 нооо в интерес на истината съм с всеки ден ставам все по-спокойна, гледам да го карам “философската”. Идва и лято и повечето лекари заминават нанякъде, та, пускам си 1 път месечно изследванията за тромбофилия и за тсх и си чакам прегледите, когато могат да ме вмъкнат. Както каза Чучумишев:”по-честите прегледи са само и единствено за твое успокоение”.
А за отчетните групи напълно споделям мнението ви 😭 записах се и аз за ноемврийската понеже от тук ме изпратиха там, амиии, завиждам им на хората. Не ми помогнаха особено с въпроса ми за козметиката, но ще си я следя от време на време. Аз не претендирам, че съм супер гуру на тази тема, не съм минала през толкова много неща, но доста четох и слушах по темата, там се чувствам супер напред с материала 😀Аз също съм на мнение, че прекаленото знание води да излишни страхове, в началото се бях филмирала, че може сега и ИМ да изкарам, ей така както си седя ми дойде тази мисъл преди да отида да повторя чхг🤦♀ буквално си се филмирах от нищото.
Пазете се и си пазете психиката, колкото и трудно да е понякога❤
Стискам палци на всички в трепетно очакване.
Дримър, тихичко честито, отивай да пускаш кръвен, да ти е мирна душата.

# 992
  • Ст Загора
За прегледите , при мен беше Б след няколко аборта, затова това казвам . Нз когато бях при двамата бях уж по-спокойна. Може би тук няма АГ за такива случаи?
Мисля при Б да се следя в Селена Пловдив. Нз дали ще стане. Реално тук няма добри док . Да, не съм била при всички. Но пък които бях , при фал при нов ходих .

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 21:15 от nasito8988

# 993
Dreamer, честито! Така както обясняваш и на мен ми се струва, че не е от инсеменацията тази бременност. Grinning

АА, успех за чатвъртък!

# 994
Наси, напълно те разбирам, абсолютно нормално е да искаш да се следиш по-често предвид преживяното. Няма грешен или правилен подход, всичко спрямо ситуацията и това как ще се чувстваш най-добре.
Аз също ходя при двама от миналия месец, единият е Чучумишев, той ми е и супер близо до вкъщи, и се записах на женска консултация директно в Надежда, понеже планирам всичко да ми бъде там, а и там дават болничен, в МЦ на Калчев няма такава опция, за съжаление, ии ако нещо се наложи (да пази Господ) нямат и спешен кабинет.

А иначе понеже във фб съм член на една група за тромбофилия и бременност, сега проверих за Пловдив какво пишат и за проследяване, споменават се най-често д-р Панайотова в Пълмед и д-р Георги Амалиев (като за него една дама е написала и негативно мнение) , може да провериш, ако има някакви други отзиви за тях.
АА, успех🍀🍀🍀

# 995
  • Ст Загора
Мия, аз  всъщност съм в Ст Загора. И говоря за тук. Вероятно ако имах добър АГ, като Чучумишев нямаше да търся друг ...
Иначе в Селена бях при Матев. Нз колко го харесвам от веднъж

# 996
От мен един огромен + за д-р Георги Амалиев!

# 997
Д-р Чучумишев е златен, на мен той си ми е по-основният, феталната пак ще ми е при него другия месец, но дори той ми препоръча да си намеря и друго АГ. В Надежда се записах заради болничния и защото планирам там да раждам,  все пак е голяма болница, да си имам алтернативен вариант. За съжаление в другите градове е малко по-трудно намирането на подходящ лекар, но съм убедена, че ще направиш правилния избор.

# 998
  • Ст Загора
Кой знае Миа! Хубаво е и тук да имам. Но нз при кой . Била съм при няколко док. Някои не израждат нали . Последният път нали при уж светило... Той няма часове. Още веднага ме записа за раждане и за изследвания за напред , кое искам кое не ...
Но пък терапията ми не искаше да я уважи,че пак в 10сед ми пусна Нмх.
Стресна ме междудругото, откри адемиоза по време на Б и не беше оптимист,но документа с изследванията ги даде.  Трябвало преди Б да ида.

Интересно че само той и с надежда откриха тази адемиоза. Всички други тук,в Селена и в Афродита казват миома....

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 23:36 от nasito8988

# 999

Общи условия

Активация на акаунт