Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 550
  • 999
  •   1
Отговори
# 945
За наднорменото - заради хормонални проблеми евентуално. И аз следя с premom този месец и с oview и с folium, положението е трагедия за сега 😂 иначе не ми се ходи честно казано на фоликуметрия, АГ ще ме помисли за луда с 2 породени 🤣

# 946
Момичета, днес бях на профилактичен при АГ. Казаха ми, че е задължително като навърша 30 г. Бях ходила миналият месец, но реших пак да отида. На 27.05 имах положителен тест за овулация, но доктора ми каза, че според него овулацията е била преди около три дни и  ми е удебелена лигавицата на матката, и вероятно следващия ми цикъл ще е доста обилен. Възможно ли е да има чак такова разминаване с лентичките?

# 947
  • Ст Загора
Лентите на показват имало ли е О.
Ggirl, викам да не говориш за Ир.
Д-р АГ няма ли? Мислиш ,че не му е взе тая дали са 2 или три ?

# 948
Лентите на показват имало ли е О.
Ggirl, викам да не говориш за Ир.
Д-р АГ няма ли? Мислиш ,че не му е взе тая дали са 2 или три ?

Аз знам, че не показват дали е имало овулация, но нали ориентировъчно отчитат кога да се очаква. АГ потвърди, че е имало овулация, но доста по-късно от отчитането на пик на ЛХ.

# 949
  • Ст Загора
Нз Unicorn94, затова е най-добре фоликулометрия. Кога е била О се поред док, като ден от МЦ? Колко дни ти е МЦ?
Иначе всякви док има та ...

# 950
Според него на 17 ден някъде. Днес ми е 20 ден. А по лентичките ми показваше около 14 ден.

# 951
  • Ст Загора
Аз разбрах че е казал, по-рано, че е била, Ами тестове дават пик ,но О идва до24-  48 ч зависи от текстовете.  Пише го в упътването им

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:17 от nasito8988

# 952
Момичета ходите ли на работа при трансфер или пък вече когато сте бременна? И може ли стреса да повлияе негативно на бременноста? Моята работа не е натоварена, освен когато някой излезе в отпуск и се притеснявам, че това натоварване може да ми изиграе лоша шега. Вие как мислите Simple Smile

# 953
  • Замък сред облаците
Здрав ембрион нищо не го мори, Жаки Simple Smile (имам предвид откъм стрес, момичета, надявам се да го приемете закачливо)

# 954
Здрав ембрион нищо не го мори, Жаки Simple Smile
Мислиш ли?

# 955
  • Замък сред облаците
Ми баш стрес не е проблем. Проблем е вдигане на тежко за момичета, които работят в магазин или в заводи, проблем е разболяването ако работиш в рискова среда.

# 956
  • Ст Загора
Жаки ами всеки си решава. Аз не работя,но в начална Б съм като парцал. Та остава и да работя.
Стреса е фактор.

АА кога си на преглед?

# 957
  • Замък сред облаците
Другия четвъртък. Имах много леко зацапване (капка) в събота и изтърчах на преглед, видя се 4мм ембрион засега.

# 958
Ми баш стрес не е проблем. Проблем е вдигане на тежко за момичета, които работят в магазин или в заводи, проблем е разболяването ако работиш в рискова среда.

Аз работя от вкъщи, но понякога си има стрес но чисто психически. Коя седмица си АА?

# 959
  • Ст Загора
Тогава в коя седмица ще си Аа?

Общи условия

Активация на акаунт