Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 568
  • 999
  •   1
Отговори
# 930
Наси, имаш стиснати палци и от мен! То някой път от ей тскива гафове стават изненадите. Hug
На мен ми дойде на 30ти ден, което значи, че правилно съм предполагала овулация на 15ти ден.
Тази седмица поне ще мина спокойно на снимка за зъба и в края на другата ако всичко е по план, ще го вадим.

# 931
  • Ст Загора
Благодаря момичета!
Иначе за опити септември или по натам .

# 932
Наси, то и АА мислеше друго. Не се знае. Мисли си позитивно. Стискам палци! Не само на теб. Късмет момичета!

# 933
  • Ст Загора
Разбира се стискам палци на всички момичета тук!

# 934
  • София
аз пак да се оплача, от себе си, разбира се.... има нещо в ляво, което от време на време ме боли - придърпва едно такова никакво... разбира се опитвам се да си втъпля, че е възможно да е всичко и не е необходимо да се плаша, че се повтаря ИМБ /нямах закъснение на цикъла, беше си нормален/. Чак се усещам, че съм готова да направя тест само и смао да идя, че е отрицателен и да се успокоя... това не е нормално.....

# 935
shantall, не мога да ти кажа дали е нормално или не. Ще кажа, само че и аз съм правила тест точно по тази причина неведнъж от извънматочната насам...

# 936
Здравейте момичета,
Аз влязох във Вашата тема преди няколко седмици, но не съм писала понеже миналия МЦ беше без опити, за да вземем биопсия (микробиом), но ви следя с голямо удоволствие. Моята идея беше да вземем микробиом + имунологична, но понеже проблема при мен е със забременяването, а не със износването - имунологичната я отложихме по мнение не лекарая. За биопсията още чакам резултати тази седмица, като сега правим стимулация с Летрозол и стисам палци да се получат нещата този месец.
П.С. имала съм стимулация с Кломифен пред 2 месеца, но не дадох добър отговор към Кломифена и затова сменихме лекарството.

# 937
Шантал и аз имам понякога придърпване и веднага се връща мисълта за извънматочна, ама според мен е фалшива тревога.

Аз имам въпрос, нали ме мъчеха цистити, доста често. Започнах да приемам Цистинал и ми е по-добре, с чиста стерилна бях, но ако пропусна прием и започва леко парене. Уролога ми изписа Урастим, но го няма никъде, та взех Уроваксом. Дали може да комбинирам Уроваксом и Цистинал?

# 938
  • Ст Загора
Шантал Heart .

Sis987, успех! Имунологична биопсия е спорна .  Можехте да в направите.

# 939
Шантал Heart .

Sis987, успех! Имунологична биопсия е спорна .  Можехте да в направите.
Много благодаря! Аз също исках да я направим, за да може да ги направим заедно, а не после да се налага още веднъж, но режих да се доверя на лекаря, надявам се интуицията ми да е била правилна.

# 940
Шанталче ❤️❤️❤️
Сис, задължително направи и имунологична биопсия. Понякога невъзможността да се забременее се дължи на имунологичен проблем в матката. Успех! 🍀☺️

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 13:43 от Kactus

# 941
  • Ст Загора
Съгласна съм с Кактус за биопсията!

# 942
Golden stone, няма проблем да ги пиеш заедно. Единствено имай предвид, че уроваксом е само с Ешерихия, в уростим са включени и други бактерии, така че има значение от какво се причинява цистита.
Също така - при бременност трябва да се спре задължително. В Цистинал също има билки, които не са много ок при бременност, така че с едно на ум Simple Smile

# 943
Здравейтее, на тези , които познавам - радвам се да ви видя, носталгично ми стана.🥰 С другите ще се запознаем ☺ Влизам тук за Номер 3 и пак имам чувството, че нищо не знам. Накратко -  първото дете се получи след 1,5г опити, уж бях с поликистозни яйчници, имах и постоянно цистит по време на овулация . След първото раждане цикъла ми се закова на 30 дни, така без следене и случайно след 11 месеца забременях пак. След второто раждане обаче цикъла ми от 30 дни започна да играе -25, 28 дена. Появи ми се акне, предния месец пусках хормони за ПКЯ, уж всичко в норма. Сега следя с тестове за
О, -13ти ден и само бледи черти, чудя се вече дали имам, предния месец също не засякох. На 34г, не съм с наднормено тегло

# 944
  • Ст Загора
ggirl, за О най -добре фоликулометрия. Кои тестове за овулация ползваш?
Аз я следя с premom .
По какъв повод казваш че си с нормално тегло?
Иначе браво на теб, успех за трето

Общи условия

Активация на акаунт