Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 998
  • 999
  •   1
Отговори
# 900
# 901
Дудъл, съжалявам! Heart

# 902
  • На изток от Ада
Честит 1юни на всички с деца!
И на всички които са запазили детето в себе си!
Догодина всички тук да имат детенце и да празнуват празника!

# 903
Дудъл Heart Съжалявам! Прегръдки!
Да ви питам колко често ходите на фоликулометрия за проследяване на О? Ходих на 5-и ден, видяхме 1 Ф в десен яйчник около 10 мм, вика ме в понеделник на 11 ден пак. Предполагам другата седмица по някое време ще бъде О, но как се засича точно, ходи се през ден-два?

# 904
Слънце, аз ходих само три пъти за моята овулация Януари месец си спомням, след МЦ, после около 10ден, и след това на 15-16 май беше, понеже при мен МЦ е на 32 дни. На последния преглед видяхме само, че фоликулът е огромен и е на път да се пукне, АГ каза да почваме с опитите и повече не ме е викал.  Мои приятелки са ходили да проверят след това дали се е спукал.

# 905
Аз ходих веднъж на 11 ден, когато беше 16 мм, извикаха ме след два дни - беше 20мм. Сметнаха, че в следващите три дни ще се пукне, като най-вероятни са 15-16 ден от цикъла и после ме извикаха 8 дена по-късно (все едно 7 дни след О), за да видят, че се е спукал и да ми пуснат прогестерон.

# 906
Дудъл... ❤️ не се отчайвай! Това вече е моето мото... Всяко нещо си стои на мястото и си чака времето (колкото и болезнено да е за нас, както физически така и психически) 🤞
За фоликулометрия - моя АГ ме вика на 10 ден, след това на 14, 15 ден ... (при МЦ 32 дена).

Аз за сега само ви чета .... следващия ми Ц трябва да е около 20 юни (дни преди ММ да си дойде) и да започна Летрозола и да ходя пак за фоликулометрия (дни преди плануваното море). Пък ..... дай боже! ❤️🤞

# 907
  • На изток от Ада
Хайде Белив!

# 908
Записвам се само да кажа, че ви следя и споделям всички трепети ❤️
Ние не правим опити, но тайничко се надявам да стане "грешка", ММ май не е готов за следващо дете...

# 909
Аз за пръв път правих фоликулометрия в началото на април. На 7-ми ден бях на профилактичен преглед, измери ми доминантния фуликул и след това ме вика според нарастването - паднаха се 9-ти и 12-ти ден, на който беше вече спукан малко преди прегледа. Изпуснах 1 цикъл заради празниците и сега правя втора, започнахме на 10-ти ден в четвъртък, но размерите са по-малки от предния път и ме вика отново в понеделник, когато ще ми е 14-ти ден.

# 910
Мен за следващата фоликулометрия в Неовитро ми казаха да отида първо между 2-4 ден от МЦ и след това по преценка на лекаря спрямо големината на фоликулите. На първия преглед, на който отидох при Сенкова, ми измериха фоликули на 19ти ден от МЦ, като според нея предстоеше овулация на 22-23 ден, с насоки да действаме тогава, и след това отидох за преглед на 25 ден от МЦ, като отчете че е минала овулацията тъкмо и имаше жълто тяло.
През май МЦ започна на 1-ви май и съответно не съм си търсила даже часове, защото пътувахме. А сега през юни пак ще пътуваме и не знам дали има смисъл изобщо да отида между 2-4 ден, като след това няма да мога да отида на преглед в следващите 2 седмици, така че направо ще си чакам (или не) МЦ през юли за една цялостна фоликулометрия от началото до евентуално О.

# 911
На 2-ри ден викат, за да броят антрални. На мен ми казаха, че в моя случай е излишно, защото се вижда, че имам добър резерв и няма смисъл на този етап.
Аз имам питане за витамините - спирам ги сега за 10 дни, за да пусна контроли, искам и железен панел да премеря. Чудя се дали АБ може да окаже някакво влияние?
И другото, което ме мъчи - мио-инозитол колко време може да се приема без почивка, знаете ли?

# 912
  • На изток от Ада
МИО инозитол ддз ,но 6м прим.

# 913
На 2-3 ден викат да гледат за задържан фоликул ако се прави фоликулометрия. Ако се прави оценка на яйчников резерв тогава викат на 2-3 ден да броят антрални

# 914
Дудъл, на мен ендокринолог ми каза, че мио-инозитол мога да приемам до 3месеца, а след това да мина на чистата форма - инозитол.
Аз го приемах реално от овабууста, в нея го има, и при мен май излезе около 2 месеца и половина  приемът.

Общи условия

Активация на акаунт