Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 40 541
  • 999
  •   1
Отговори
# 975
AA, пожелавам ти от все сърце спокойна бременност.
Дано нямаш тревоги занапред.

# 976
Значи АА, съвсем случайно отворих януарската тема и зачетох последните страници. Наистина малко завиждам на хора, които не са минавали през проблеми и не знаят много неща.
Аз като съм такава откачалка, че чета медицински проучвания, не съм цъфнала и вързала 😄
Иначе стискам палци без повече ходения до спешното, да ти е спокойно и да се наслаждаваш на бременността!

# 977
  • Замък сред облаците
И аз вчера си помислих това за завиждането 😂😂😂

# 978
Значи АА, съвсем случайно отворих януарската тема и зачетох последните страници. Наистина малко завиждам на хора, които не са минавали през проблеми и не знаят много неща.
Аз като съм такава откачалка, че чета медицински проучвания, не съм цъфнала и вързала 😄
Иначе стискам палци без повече ходения до спешното, да ти е спокойно и да се наслаждаваш на бременността!
В 5 г.с. имах контракции и нещо като паника атака заради всичко, което знам и всички тревоги и страхове. Тогава си казах, че яко нешо се случи сама ще съм виновна и ще съм го извикала. Седнах, дишах и си забраних да мисля повече в тази посока.

# 979
Здравейте момичета , може би си ме спомняте , не съм писала отдавна ,но не спрях да следя темата .
С мм правим опити за бебче от 5 години и 5 месеца (аз съм спкя) , зад гърба си имам 3 неуспешни трансфера и 3 неуспешни инсеминации.
Направихме и 4-та инсеминация на 11.05.24 ,за да може да пуснем документи по фонда.
Направих уринирен тест 14 дни след инсето, беше отрицателен и спрях дуфастона ,да но цикъл няма и до днес .
Взех си тест ,като си казах ,че този е последният и ако е отрицателен звъня в болницата да записвам час ,за да видим какъв е проблема . Правя теста и го оставям ,като съм 100% сигурна ,че е отрицателен . Да ама не .. гледам го има чертичка и си казвам , оо няма как въобразявам си , след малко го поглеждам отново и пак виждам бледата чертичка , показвам я на приятелката ми за да съм сигурна, че я има ,и тя също потвърждава . Да ама аз още не вярвам , отивам и взимам друг тест . 2 часа стоя и го гледам , страх ме е да не би да излезе отрицателен . Все пак се реших да го направя и веднага цъфнаха 2те чертички .
Това е първият тест

Това е вторият .
С този пост искам да Ви кажа да не се отказвате от мечтата си ,колкото и да е трудно ! Не вярвах,че това може да ми се случи ,но ето ,че Бог спази обещанието си ! Вярвайте и не се отказвайте!
Сега само се моля всичко да е наред и да родя живо и здраво бебче !
Пожелавам успех на всички! ❤️

# 980
  • Ст Загора
Dreamer Heart, защо не пусна кръвен тест?

# 981
Дримър Purple HeartPurple HeartPurple Heart
От днес ли са тестовете? Звънкай бързо да кажат за дуфастона Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 19:11 от Одри ♡

# 982
Ей , Дриймче,  скоро се присещах за теб.
Звънни бързо за дуфастона и утре ня кръвен❤️

# 983
Дриймър, толкова много се радвам, че сте дочакали вашето чудо след толкова години!
Пожелавам ти всичко да минава леко и безпроблемно и те чакаме скоро да ръсиш с прашец! Nature Sparkles

# 984
dreamer, тихичко честито, много ме зарадва! Включвайте пак прогестерон и хайде всичко да е наред до финал! Heart

ggirl, не помня дали те засякох предния път е темата, но ми е познат ник-а ти, та сигурно да. Добре дошла отново и скоро да се похвалиш, че бебе #3 е на път!

АА, реално да - в 7+ нещо караш 8ма, ама при раждане се гледат навършените пълни седмици, та от там идва разминаването в броенето според мен, защо за някои е 7ма седмица, а за други 8ма.
Скрит текст:
например моето момче е родено в 36+5, но на теория се носи 'голям/късно недоносен', защото е роден преди пълни 37 седмици, т.е. преди 37+0. И като ми писаха на ФМ в 36+3 препоръка за раждане в 37 г.с. имаха предвид 37+ нещо, а не 36+.

jakito +1, че "стреса в ранна бременност е проблем" е чист мит, няма никаква доказателства, които да го подкрепят. А любимото ми опровержение е, че ако беше така, по време на война нямаше да се раждат деца. Но определно смятам, че като забременееш трябва да се чувстваш добре и ако работата те напряга, по-добре ранен болничен. Ако пък постоянно мислиш дали всичко е наред, смятам, че е по-добре да имаш нещо, което да те разсейва като работа например.

# 985
  • Ст Загора
Дриймър от кога са тестовете? Ако са от днес то е 9дни след отрицателнивт така ли?

# 986
Утре ще пусна и кръвен  и прогестерон. Тестовете са от днес на обяд , започвам си пак дуфастона . Да 9 дни след отрицателният тест .

# 987
Dreamer тихичко честито! Да излезе утре хубаво ЧХГ! 🍀
Май изобщо не са улучили овулацията ти на тази инсеминация. Явно е била доста по-късно.

# 988
Дриймче, тихичко честито! ☺️🍀😘
Щом сте правили инсеминация на 11.05, направо отивай за преглед, ще се види сакче 🍀❤️❤️❤️ Кога ти беше последната менструация и на колко милиметра фоликул направихте инсеминацията? Правихте ли след това опити вкъщи? Все пак си пусни ЧХГ и прогестерон.

# 989
Dreamer, честито!
Има страхотни чертички, аз кръвен за бременност не съм пускала до сега, това си е съвсем достоверно, според мен!

Аз искам да попитам кратък цикъл по 22-23-24 дни проблем ли е? Така се установи преди последната бременност и след нея. На 40 съм.

Общи условия

Активация на акаунт