Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Замък сред облаците
Като е с дълъг цикъл калкулаторите по ПРМ не са точни. Трябва й такъв, който калкулира по дата на овулация.

# 421
Като е с дълъг цикъл калкулаторите по ПРМ не са точни. Трябва й такъв, който калкулира по дата на овулация.
Ок, ама тя е писала, че е в пета седмица, тоест има ориентир как да смята. 😀

# 422
Пета седмица, но не е категорично. Предположение е, спрямо датата на зачеване и последен МЦ, спрямо дължина на МЦ. Последен е на 28.04, при мен е дълъг около 35-40 дни. Предполагаема дата на зачеване - около 17.05, но може и да е около 08.05. Нередовен ми е цикълът.

Иначе на снимката ембрион не се вижда, а само сакче. Дано да е защото още е рано (5 г.с.), а не защото е кухо яйце или не се развива. При вас в 5-6 г.с. виждало ли се е ембрионче?

# 423
  • Пловдив
И на мен първи преглед ми беше на 5+ 2 и само сакче се видя Simple Smile
Аз утре съм на преглед в 8 +2 и чакам да си ги видя.

# 424
Пета седмица, но не е категорично. Предположение е, спрямо датата на зачеване и последен МЦ, спрямо дължина на МЦ. Последен е на 28.04, при мен е дълъг около 35-40 дни. Предполагаема дата на зачеване - около 17.05, но може и да е около 08.05. Нередовен ми е цикълът.

Иначе на снимката ембрион не се вижда, а само сакче. Дано да е защото още е рано (5 г.с.), а не защото е кухо яйце или не се развива. При вас в 5-6 г.с. виждало ли се е ембрионче?

И при мен тогава не се видя ембрион, пусках ЧХГ да видим стойностите дали са Ок.

# 425
Момичета какво мислите за боядисването? Аз съм в 10г.с. и съм доста побеляла...Мненията в Интернет са доста противоречиви🤯

# 426
Здравейте, днес бях на преглед точно 9гс. Малко чудо расте и се развива.Heart
Другата седмица ще правя пренатален тест мисля към Вижън.
БХС няма да правя, само ФМ в 12гс.

Аз продължавам да се боядисвам както до сега с амонячна боя. Но последния път ми беше много зле. Много ми миришеше, стана ми лошо. Сега в сряда съм на фризьор и незнам как ще изкарам. Последните дни се чувствам много зле.
Замаена ми е главата, гади ми се, корема ми се подува и ме боли , а главоболието е най-неприятно. По цял след обед не мога да си вдигна главата. Днес трябваше да наготвя, а каймата миришеше ужасто.. Sad
Ами това е оплаках се. Надявам се не съм само аз така...

# 427
Да пише го на снимките 13.01 по сметки, по размери 15.01 Simple Smile Сега ще видя утре как сме

# 428
Sparrow, ако не се лъжа беше от Варна, нали? При кой лекар си? И а съм се насочила към VISION ама АГ то иска след 11 седмица

Аз продължавам да се боядисвам както до сега с амонячна боя. Но последния път ми беше много зле. Много ми миришеше, стана ми лошо. Сега в сряда съм на фризьор и незнам как ще изкарам. Последните дни се чувствам много зле.
Замаена ми е главата, гади ми се, корема ми се подува и ме боли , а главоболието е най-неприятно. По цял след обед не мога да си вдигна главата. Днес трябваше да наготвя, а каймата миришеше ужасто.. Sad

# 429
Дами😊😊😊
Днес бях на лекар и веднага след спонтания аборт се е случило чудо! Не успя да измери добре, но ембриона имаше пулс ♥️ По мои сметки е в 8г.с
На 26.06 отново съм на преглед.
На 37г съм и смятам този път да направя пренатест. Сега ще разучавам къде и точно кои... Наистина идея нямам! От Варна съм и аз.

# 430
Боядисвам си се и аз на фризьор както до сега. Нищо не съм променяла и не ми мирише изобщо.

Честито Теди!

# 431
Да от Варна съм.
При Анна Атанасова в МД, не работи със ЗК. И с предната бременност се следих при нея, тя ме изражда. Знае цялата ми история и много лесно си комуникираме. 🙂
Аз ще съм в 10г и 3 дн когато ми вземат кръв за теста..
Sparrow, ако не се лъжа беше от Варна, нали? При кой лекар си? И а съм се насочила към VISION ама АГ то иска след 11 седмица

# 432
Аз направих Вижън в 10г.с точно по цикъл, най-пълния пакет. Резултат излезе за 4 дни.

# 433
Момичета, а пренатеста реално защо го правите? Може ли да предотврати нещо, което стандартните изследвания не? Моя позната преди време ви е говорила за него и го препоръчваше като дойде време, но в крайна сметка това не е ли прекалено много вгълбяване и излишен стрес? То има бременни, които следят през 2 дни ЧХГ, което в крайна сметка и да видиш, че не върви правилно, какво можеш да направиш - нищо. Та, дали и с този пренатест не е така?

# 434
Ако бях от Варна щях да пусна пренатест в св. Марина. Мн по евтино е там.

Иначе няма да правим ние. Ако БХС покаже нещо притеснително, тогава

Общи условия

Активация на акаунт