Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 364
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Аз много си искам мъжа, но с тези контракции не смеем. Нямам търпение да мине всичко.

# 481
  • София
И ние правим секс още, за съжаление напоследък рядко, защото от работа и деца нямам възможност да спя през деня, както ми се иска и вечер заспивам почти веднага Grinning

# 482
На нас също много ни се иска, но гледаме и ние да се въздържим до 12та седмица. Реално никой не ни е забранил, но малко ни е страх. На следващия преглед ще попитам 🤷🏼♀

# 483
А ние така се засилихме, защото дадохме по-малкото дете на баба му иначе няма шанс. Голямата не пречи, тя бяга от нас😁 само идва да вечеря и това е🙄
Ама взехме да си омръзваме😂

# 484
Може би защото ми е първа бременност и ми е малко странно. Чисто психологическа бариера предполагам Grinning Но някакси се пазим и не сме се престрашили още .

# 485
Аз ако нямам болките, мисля че няма да имам психологическа бариера. От хормоните много ми е симпатичен мъжът ми в момента, повече от всякога, обаче...

# 486
На нас ни е изцяло забренан секса под всякакъв вид. Joy
А моя нагон е във вихъра си , отдавам го на Прогестерона Smirk
А и сега моя мъж го няма за следващите 4 месеца, така че няма да се дразним. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
Привет и от мен:-) Чета ви редовно, но досега не се бях включвала.
За мен - 41г, с трета, желана бременност, но от втори мъж:) Имам две момчета на 16 и 14г.
Пожелавам на всички ви лека бременност и по-малко притеснения Purple Heart
Имам въпрос -някой мисли ли да прави тест при Селдженетикс?

# 488
По предния въпрос - Умерено 😁
Оххх, аз имам въпрос към вас и искам съвет. В 9 г.с. съм, ноо е нужно другата седмица най-късно да кажа на работното ми място, че съм бременна, защото оправяме важни отпуски и е чудо. Още не е минала ранната ФМ и като цяло знам, че всичко може да се случи в тоя период амаааа има ли някоя от вас казала така по-раничко. Хем ме е страх, хем ще ми олекнеее

# 489
Аз казах на мениджъра ми в деня , в който казах и на таткото т.е теста Simple Smile Просто двамата в офиса сме като скачени съдове, замествам го постоянно и беше нужно да знае, за мое и негово спокойствие. На никой друг не сме казвали, но сега излизам спокойно когато ми се налага, знам, че винаги ще ме покрие. На фирмата офицално не сме съобщили и не смятам да го правя поне до август месец. Като ще им пратя ел.подписан Амбулаторен лист да го има черно на бяло . Разбирам те, но може да се случи нещо както в 5та, в 10та, така и в 20та седмица. Не можем да го предотвратим. Или сподели на прекия ти ръководител, или просто им занеси документ и им кажи.

# 490
Аз казах на мениджъра ми в деня , в който казах и на таткото т.е теста Simple Smile Просто двамата в офиса сме като скачени съдове, замествам го постоянно и беше нужно да знае, за мое и негово спокойствие. На никой друг не сме казвали, но сега излизам спокойно когато ми се налага, знам, че винаги ще ме покрие. На фирмата офицално не сме съобщили и не смятам да го правя поне до август месец. Като ще им пратя ел.подписан Амбулаторен лист да го има черно на бяло . Разбирам те, но може да се случи нещо както в 5та, в 10та, така и в 20та седмица. Не можем да го предотвратим. Или сподели на прекия ти ръководител, или просто им занеси документ и им кажи.

Даа, така гледам да разсъждавам и аз. Реално може да се случи всичко и по всяко време, а ако не кажа сега после ще е още по-неприятно. Принципно не съм суеверна амаа откакто забременях все се притеснявам нещо да не се случи, а аз вече да съм разказала…

# 491
Аз не съм суеверна, просто не обичам да споделям личния си живот. И малко държа на страна някои неща ,колкото мога . Но ако трябва да бъдем реалисти може да се случи всичко по всяко време... Гледай напред и давай смело.

# 492
  • Пловдив
Аз казах на шефа ми в 7-ма седмица, тъй като реших да спра да ходя на работа. Отделно ме определят и като рискова и ми казват да почивам. По принцип имах планове да ходя поне още месец на работа, но състоянието ми ме отказа.

# 493
Момичета от няколко дни имам засилено бяло течение... От години съм нямала проблеми!
При вас как е там положението, някаква промяна?

# 494
Сподели с АГ да ти пусне микробиология. Сега сме по-предразположени към такива неща - било гъби или бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт