Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Пуснах основния пакет тромбофилии в Геника и излезе само пай. В понеделник имам час при Веселина Иванова, хематолог, да прецени дали съм за терапия. АГ каза не.
Иначе първата бременност изкарах с нонстоп контракции, обаче родих в 39та седмица, девойка 3кг. Втория път нямах никакви проблеми, докато не спрях да усещам бебето на мърда и отидох на извънреден преглед и изведнъж от безпроблемна бременност се оказах за раждане по спешност и в 30гс излезе принцеса в 890 грама и 33см. По принцип се опитвам да съм оптимист сега, ама като видях тромбофилия някак се въздържам да си представям бъдеще, за да не се разочаровам..

# 526

Пуснах основния пакет тромбофилии в Геника и излезе само пай. В понеделник имам час при Веселина Иванова, хематолог, да прецени дали съм за терапия. АГ каза не.
Иначе първата бременност изкарах с нонстоп контракции, обаче родих в 39та седмица, девойка 3кг. Втория път нямах никакви проблеми, докато не спрях да усещам бебето на мърда и отидох на извънреден преглед и изведнъж от безпроблемна бременност се оказах за раждане по спешност и в 30гс излезе принцеса в 890 грама и 33см. По принцип се опитвам да съм оптимист сега, ама като видях тромбофилия някак се въздържам да си представям бъдеще, за да не се разочаровам..
Може би и аз трябва да посетя хематолог, а аз имам твоята мутация и MTHFR. Желая ти успех, както и на всички в темата! 😊

# 527
  • Пловдив
Момичета, днес забелязах едва видима Линеа Негра. Има ли я вече при вас? Аз съм в 8+6, но с близнаци. Може би това има значение.

# 528
Аз още нямам

# 529
Относно отпускането на гърдите... Като бях с кухо яйце изведнъж се отпуснаха и спряха да болят. 🙄 Сега съм в ужас ако не ме болят много гърдите, все се пипам...страх голям!
Аз линеа негра...  с другите бременности ми е била незабележима или съм нямала, нямам и сега.

# 530
Здравейте! Аз все още също не съм забелязала да имам линия. (11 г.с)
Аз до 7-8 седмица също нямах никакви симптоми. Нито са ме болели гърдите, нито бяха уголемени, нито ми се гадеше. Единствено много ми се спеше. След това обаче рязко започнаха и болки в гърдите и гадене и повръщане, така че не се тревожете ако нямате симптоми в 5-6 г.с. Днес съм вече в 11+0 и болката в зърната продължава, както и гадене и повръщане и голяяямата нужда за сън.

# 531
  • Пловдив
А за газове, гинеколожката ми каза, че няма проблем да приемам еспумизан.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 20:36 от Лятна буря

# 532
  • София
Момичета, направих hidden Facebook група Hug

Да си се съберем тукашните майки и да си обсъждаме в реално време.

https://fb.me/g/p_hXocJXQZVgpADrDY/lQI868tE?ref=share

# 533
На мен не ми излиза, явно защото е скрита. Да даваме линкове на ЛС да ни добавиш? Simple Smile
Момичета, направих hidden Facebook група Hug

Да си се съберем тукашните майки и да си обсъждаме в реално време.

https://fb.me/g/p_hXocJXQZVgpADrDY/lQI868tE?ref=share

# 534
  • София
Ами не смея да влизам още в открити групи. Има една, админи са 3 дами, които гарантирам, че не са бременни, защото ги познавам. Та, предпочитам да си организираме нещо безопасно, доколкото е възможно във фейса.

Ако искате давайте на лично профили, ще ви адвам в приятели, в групата и след това ънфренд, за да не си навлизаме рязко в пространствата Grinning

А така излиза ли ти?

https://www.facebook.com/share/1B9GqKFdP5aSHfFk/

# 535
Моя АГ скоро няма да е на работа излиза в дълъг болничен 😢
Запазих си час при Симеонова и аз ми допадне ще се запиша при нея на ЖК.
Днес около 5 минути така ме срязваше единия яйчник🙄 На някой да му се е случвало?

# 536
Здравейте на всички Relaxed
Не знам защо така късно открих, че има такава темичка и тук, а уж търсих..
Включвам се и аз с първа бременност, истински желана,  10 г.с., на 26г.
В края на месеца съм на бхс, но може ли някой да ми обясни какво точно представлява прегледа? Кръв? На гладно ли е, не е ли? Ей такива неща Sweat
Включих се и в скритата групичка във фб, та чакам и там да ме одобрите Grinning

# 537
Намерих и аз групата. Чакам да се включа.

БХС има доста статии в интернет. АГ ми обясни на мен , че вероятно доктора при който се записахме ще иска да съм хапнала и да не е на гладно. Но попитай все пак твоето АГ да ти разясни.

# 538
И аз се включих при групата Heart
При мен зацапване не се е появявал пак, контракциите/болките като преди МЦ доста намаляха, гърдите ме болят, пишкам често, така че много се надявам във вторник да чуем сърчице и че всичко е нормално. Heart
Обаче, сега нали гледам много да не си движа и краката ми и като цяло тялото ми е с много задържана вода. Кг не съм качила, но това задържане...
Вие как се справяте и изобщо справяте ли се? Как се надявам скоро да започна малко да потренирвам поне краката.

# 539
И аз се включих при групата Heart
При мен зацапване не се е появявал пак, контракциите/болките като преди МЦ доста намаляха, гърдите ме болят, пишкам често, така че много се надявам във вторник да чуем сърчице и че всичко е нормално. Heart
Обаче, сега нали гледам много да не си движа и краката ми и като цяло тялото ми е с много задържана вода. Кг не съм качила, но това задържане...
Вие как се справяте и изобщо справяте ли се? Как се надявам скоро да започна малко да потренирвам поне краката.

Същата работа е и при мен. Ако пък съвсем съм го отдала на лежане цял ден, вечер краката ми изтръпват и чак няма заспиване..Напоследък започнах да правя колело, напъди, някакви минимални упражнения и тн и ми помагат. Приятелка ми спомена за клипчета 'walking home' в youtube, но на мен лично ми изглежда скучно и затова не съм ги пускала. Може да пробваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт