Мъж или мечка?

• 10 883
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
  • France
Затова и се радваме, че патриалхалното общество си отива.

Аз гледам. Дори и сега, когато съм на 2 крачки от перименопаузата, щастливо омъжена и майка на 2 деца. Но го правя скришом и дискретно. Покерджийски - един мимолетен поглед и отвръщам глава. Защо мъжете да не могат? Защото най-вероятно никой не им е казал, че не е ок. Радвам се, че нещата се променят. Предпочитам днешните италиански улици, дори и тези на юг, където нравите еволюират по-бавно. Нямам нужда от сластни и продължителни погледи за да се чувствам добре в кожата. Всъщност може би това е голямата разлика с новите поколения жени. Нямаме нужда от мъжкото валидиране за да се чувстваме страхотно.

Но дори и да оставим настрана свирукането и погледите, има толкова други неприятности, които не би трябвало да съществуват.

# 226
Когато гледаш статуята на Давид ще и хвърлиш ли един бегъл покерджийски поглед, или ще я съзерцаваш дълго и в захлас?
Ми защо тогава да не бива да се гледа божието творение човек (жена или мъж, все тая), ако има какво да се види?  Защо непременно да има сексуален подтекст? ММ казва, че се заглежда по хубавите млади момичета, но без капка сексуален мерак, а ги гледа като статуи, само естетически.

# 227
  • France
Ама ти сериозно ли Flushed Статуята е нежив обект. Няма чувства. Няма съзнание
Нееее, вече си мисля, че се гъбаркаш за спорта. Просто не ти отива

# 228
Статуята е човешко дело, а човекът божие творение. Ако срещна този на плажа ще го изям с поглед Wink

Което ме подсеща и за дамските бански костюми. Защо според теб се избират така старателно? Не е ли за да се гледа в захлас (от мъжете) и със завист (от жените)? Което важи и за всякакви дрехи, прически и гримове.

# 229
Много неща, които жените обикновено правят, са с цел мъжко внимание и женска завист, а не просто за лично самочувствие.

# 230
  • над кукувичето гнездо
Много неща, които жените обикновено правят, са с цел мъжко внимание и женска завист, а не просто за лично самочувствие.
То и при мъжете е така. Природа, какво да я правиш... Струва ми се, че доста от тукашните мнения са на хора, които смятат, че човекът много отдавна е скъсал връзката с природния си произход и са се възвишили до някакви полубогове, които пускат физиологията си само ако срещнат единствения/ата. Ами, не са. Еволюцията работи с по-бавни темпове, отколкото ни се иска. И общуването основно във виртуалното пространство не ни прави услуга, защото губим човешкия си облик и се самозабравяме на ментално ниво, а физиологията още не го е настигнала това.

# 231
Жените на снимките са усмихнати, защото не са имали избор, а и с цел добро възпитание.
Разбира се, при мъжете това не се изисква.
Не мога да повярвам, че го пиша на жени. Мъжете все се защитават един друг, а жените... е те защитават мъжете.

# 232
Вървейки в тази посока "Никой да не поглежда никой", един ден ще станем като геометрични фигури. Сфери и кубове.
"Аууу днес си много обла... Ти пък изглеждаш страшно правоъгълен".
Може да обидя някого, но най-големите оплаквания от жени, които съм чувал "в тази посока", са били от грозни, или не толкова красиви да кажем.
Привлекателните и чаровни жени са били по-широкоскроени и са приемали поглед, подсвиркване или бибиткане с усмивка и не като някаква заплаха.

# 233
Не, това е абсолютна сеяндурщина и такива неща много ме изнервят, но не от страх, а от нерви, че трябва да съществувам редом до такива създания. Но, има твърде много жени, които дълбоко оценяват бибипкането. Та, все тая. Аз слушам подкасти, книги и музика, не се интересувам кой какво гледа и казва през 99% от времето.

# 234
То и бибиткащите са от прослойката на строителни работници, таксиметрови шофьори и в стил цяла вечер ракия и салата. Външния вид и физиката има ли нужда да ги коментирам?

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 16:31 от Velma125

# 235
Включих се в темата шеговито, не ползвам тик ток, но се е превърнала в сериозна.
По последните коментари. Бибиткащите и подсвиркащите са обикновено безобидни. Ежедневието ни среща всеки ден с простотии от всякакъв характер. Тези, които най-често агресират и проявяват сексуално насилие са в близкия ни кръг и работната ни среда.
Често хора, на които си се доверил и не би предположил.
По моят опит уви, когато си млад и доверчив. После си си научил уроците и инстинктивно се предпазваш.
Но то е същото и в гората. Ако не си подготвен, може да ти струва много и всичко.

# 236
Гарганелче, а гледала ли си филмът "Малена "

Аз го гледах наскоро. Хубав филм.
Показва, че женската злоба и простотия няма граници.

# 237
  • France
Статуята е човешко дело, а човекът божие творение. Ако срещна този на плажа ще го изям с поглед Wink
Само че въпросът не е какво искаш да направиш, а как би се почувствала ответната страна. Може да не му е приятно да бъде "изяждан" от 50 годишна, а ако е с компания - да бъде взет на подбив от приятелите. Да не говорим как от една възрастова разлика нагоре става не смешно, а жалко подобно поведение.
Не мога да повярвам, че обяснявам това на възрастен човек. Flushed в момента съм на този възпитателен етап с 3 годишния ми син.
Цитат
При жените, които намират за важно мъжкото внимание и женската завист, самочувствието е корелация от тези фактори. Но те не са всички, дори не мисля, че са толкова много.
Не, това е абсолютна сеяндурщина и такива неща много ме изнервят, но не от страх, а от нерви, че трябва да съществувам редом до такива създания.
Така е. Свирукащият директно излиза от таргета ми. Но не ви ли се е случвало следното. Вървите по тиха уличка и младежите, които се мотат на пейките пред блока почват да ви зяпат и издават всякакви звуци. До тук е само неприятно. Но се случва и най-смелият от тях да хукне след вас
- С теб май се познаваме
- Не мисля
- Да се запознаем тогава
- Не, благодаря
И в този момент става агресивен. А компанията е зад него и само чака да се превърне в глутница.

# 238
Темата беше сладка и шеговита, а стана кисела и невропатична.
Познавам доста галантни мъже, които са насилници в семейството.
Нападали са ме мъже и с цел обир и с други цели, но и през ум не ми е минавало да ме е страх от всички мъже.
Слава богу нямам тик ток.

# 239
Ахам... Щото да те изнасилят сигурно е "сладко и шеговито"

Направо думи нямам какви глупости изчетох тук. И то от жени, майки!
Жени нападат жени. И ги питат що били с клин, а не с анцунг.... Затова сме на тоя хал. Мъжете поне се защитават взаимно, независимо какви кретени са.

Общи условия

Активация на акаунт