Нашите орхидеи – тема 44

• 32 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Махнах всички листа

Има някакви зелени коренчета надолу

# 436
Извадете я от саксията да я видим по голи корени. Нещата не са никак оптимистични.

# 437
  • София
Изчакай още малко да попорасне преди да я пресадиш. Каква е идеята с витамин В? Според мен няма нужда от него.
Ами уж за стимулиране Blush
От 8-9 години гледам орхи, но за първи път ми се налага да реанимирам тази и още 2-3, та леко експериментирам Grinning

# 438
  • София
Аз бих рязала отгоре надолу с по сантиметър.  Докато стигна здраво. Пак не е гаранция, но е повече от това да стои така.

# 439
Аз бих рязала отгоре надолу с по сантиметър.  Докато стигна здраво. Пак не е гаранция, но е повече от това да стои така.

то май няма здраво, затова ако я видим гола ще сме по -обективни. Много лощи кроени има точно в долната видима част на стъблото

# 440
  • Пловдив
Отгоре изсъхнала, отдолу изгнила 🤦

Да я мятам ли към коша?

# 441
  • Мадрид / София
Да. Няма шанс.

# 442
  • София
Да задам един малко тъп въпрос - от Secret garden как се получават доставки до България. Не съм поръчвала  до сега, та както са посочили фирма куриер или да си търся превозвач

# 443

И аз така мисля.

# 444
Здравейте,

направих си подарък за рождения ден

имам въпрос от какво зависи цвета на орхидеите, едната ми се обезцвети, но цветчетата не са пред падане

стана такава

# 445
Папагала винаги изсветлява с времето - цъфва наситено бълто и после става прасковени и такова много светло Hands V
Една друга имам бяло-розова, също изсветляват цветовете...

# 446
  • Мадрид / София
Доста орхидеи изсветляват с времето. Естествен процес е.

# 447
Привет, те си организират транспорта.
Всичко идва много прилежно опаковано.
Ако се поръча уикенда, в сряда пратката е доставена. Това помня ☺️

Да задам един малко тъп въпрос - от Secret garden как се получават доставки до България. Не съм поръчвала  до сега, та както са посочили фирма куриер или да си търся превозвач

# 448
А може ли линк към тази Secret garden, моля?

# 449

Общи условия

Активация на акаунт