Отговори
# 135
  • София
Слагам този линк като начало - може би някой от пишещите и тук ще отвори тема за Олимпиадата, нека прехвърли (или ползва) началната информация. Най-ценното е поименното изброяване на нашите участници.
21 дни до Париж 2024: Наръчник за Олимпийските игри - всичко, което трябва да знаете
05 юли 2024
https://www.actualno.com/moresport/21-dni-do-parij-2024-narychni … news_2255779.html

# 136
  • София
На 14 юли започва Диви и красиви на Неделчо риалитото.
На 18 юли започва сезон 3 на Къщата на инфлуенсърите.
И двете шоута ще се излъчват само в Ютюб.

Уау, какъв рейтинг за Англия и Словакия. Близо 12% което е рядкост за футболен мач.

Има и интересни сравнения с рейтингите по време на европейското само сред женската ТВ аудитория.

# 137
"Диви и красиви" ще е 30 епизода по 1 час и ще се излъчва два пъти седмично.

Още един "брат" е посетен. Wink

# 138
  • София

Любопитно четиво. Включени са най-знаковите и важни изобретения.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/18354625

# 139
Пчеличката Васко пак ги обикаля.

П.с Някой ми е докладвал коментарът за СтоЕнча... Пък не беше нищо особено. Тук уж може всичко да се пише....

# 140
# 141
  • София
Първите две са малко сходни музикални, другите две ми напомнят на популярните в ютюб сега видеа. Аз давам шанс, ако ме грабне някое, ще гледам.

# 142
  • Другата България
“Колко ми даваш“ е като “Скрита самоличност“, май.
А на другото нещо не му хванах регламента.
На втори прочит - и то като “Скрита самоличност“........

# 143
Като прочетох "Колко ми даваш?" помислих, че става въпрос за пари... Колко пари ще ми дадеш, демек. А то било за възрастта, Guess my age.
4 форматни предавания, може би по веднъж седмично.

# 144
Много гостоприемен наш СтоЕнчо:

# 145
Извинявам се за невежеството, кой е Стоенчо и къде е участвал? Т.е. с какво е известен?

# 146
В първи сезон на ИВ

# 147
О, малее... да. Май се сетих. И какво? Ще участва в "Диви и щастливи"?

# 148
Никъде май. Доколкото разбрах  просто коментират гостуванията на Панчев(също от 1 сезон на ИВ) на Стоян . Явно са си останали близки

# 149
Краят на първия сезон на ИВ беше началото на тази тема (макар и под друго име). 🙂 Тези, които сме в темата от създаването й, имаме... специфично... отношение към този сезон. 😊 Затова и участниците в него все още са ни... интересни. Wink

Общи условия

Активация на акаунт