Отговори
# 375
Дадоха промото на "Колко ми даваш?" Мале, мале... Участниците всъщност са силно гримирани и дегизирани, някои и направо боядисани. И трябва да им познаеш възрастта?
А сред журито Фънки, кака Лара и Франциска Йорданова, ръсят "лафове".

# 376
Уф, аман от Фънки. Не го харесвам.
И аз видях промото, не е моето предаване, няма да го гледам.

Много съм скептична към бягството. Гледах промото, не ми хареса как се лигави Краси Радков. Харесвам формата, ще го гледам поне в началото.

# 377
Хм, статистика от тази вечер.
В темата на "Игри на волята" са написани 81 коментара по време на живото предаване (2 часа)

В темата на "Островът на стоте гривни" са написани 66 коментара по време на живото предаване (2 ч. 45 мин.)

За сравнение:
Скрит текст:
По време на първия епизод на Игри на волята са написани 346 коментара в темата, по време на живото над 4-часово предаване
А като изключим коментарите и измислените рейтинги, които ни поднасят, кое предаване мислите, че е по-гледано?

p.s. Написах това в темата на ИВ, но го изтриха. Явно се води спам, така че го пиша тук, в спамочата Grinning

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 00:46 от diziler

# 378
Това е доста добре, предвид разликите с Фермата миналата година. Мен лично ме спират прекалено дългите коментари в Гривните, които не изчитам и съответно няма как да репликирам. Личните впечатления си ги събирам и изказвам наведнъж.

# 379
Аз на живо не ги чета, защото са буквално на всяка минута и ми пречат да гледам предаването.
А каква е разликата с Фермата, че не съм много в час? Там се пишеше по-малко от ИВ, нали?

edit:  Гривните са били днес от 19.59 до 22.45, така че редактирах и цифрата с коментарите, които са в този часови отрязък, не до 23 ч.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 00:47 от diziler

# 380
dizilerВ тези 81 коментара в Игри на Волята от тази вечер, аз имам поне 10. Grinning

# 381
Аз на живо не ги чета, защото са буквално на всяка минута и ми пречат да гледам предаването.
А каква е разликата с Фермата, че не съм много в час? Там се пишеше по-малко от ИВ, нали?

edit:  Гривните са били днес от 19.59 до 22.45, така че редактирах и цифрата с коментарите, които са в този часови отрязък, не до 23 ч.
В пъти по-малко бяха от ИВ в същото време, не помня бройка, но почти никой не пишеше.

# 382
Хм, статистика от тази вечер.
В темата на "Игри на волята" са написани 81 коментара по време на живото предаване (2 часа)

В темата на "Островът на стоте гривни" са написани 66 коментара по време на живото предаване (2 ч. 45 мин.)

За сравнение:
Скрит текст:
По време на първия епизод на Игри на волята са написани 346 коментара в темата, по време на живото над 4-часово предаване
А като изключим коментарите и измислените рейтинги, които ни поднасят, кое предаване мислите, че е по-гледано?

p.s. Написах това в темата на ИВ, но го изтриха. Явно се води спам, така че го пиша тук, в спамочата Grinning
И на Лорд Сняг са абсолютно 90% от коментарите в "Островът" ,окупирал е темата Sweat Smile

# 383
Аз честно да Ви кажа, вече загубих кое кога ще дават. Знам само Игрите кога дават... Другото ми е тъмна Индия. Grinning

Гледам, че в неделя ще започва нещо по Нова Тв май с водещ Рачков. Ама кое предаване... Joy

# 384
  • София
Аз въобще не влизам, защото още от понеделник доглеждам. Изобщо и не знам кога ще съм близко до наваксване. 🤣

# 385
  • Разпиляна във въображението

Гледам, че в неделя ще започва нещо по Нова Тв май с водещ Рачков. Ама кое предаване... Joy

Пееш или лъжеш

# 386
Скрит текст:

Пееш или лъжеш

Пропускам го. Това предаване ми е изключително досадно и лигаво.

# 387
dizilerВ тези 81 коментара в Игри на Волята от тази вечер, аз имам поне 10. Grinning
Е може. То е ясно, че бройката на пишещите е много по-малка от бройката на коментарите. Аз лично гледам да не пиша когато трае живото предаване. Защото първо не може да се насмогне на четене, второ.. ме разсейва и изпускам детайли от предаването, трето... дори и да напиша нещо, то отива в небитието и никой не го чете, защото пишат на всяка минута и то за няколко минути отива вече на предишната страница.

Май наистина във Фермата се пишеше по-малко миналата година, когато даваха ИВ.
Май рекордьорът по коментари е Ергенската тема.  Там просто лети, то няма насмогване, ни да се чете, ни да се проследи някаква нишка. Един пише, друг му отговаря след 3 страници, по 10 коментара в минута беше между 20 и 23 ч.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 12:57 от diziler

# 388
  • София
Всички рекорди в Бг мама като брой мнения се държат от Игри на волята сезон 4.
Ергенът няма как дори да доближи цифрите на ИВ от своя пик.
Знам, защото правех статистика и дори я публикувах. Simple Smile
До миналата година си я правех. От този сезон не съм, защото се пише много малко навсякъде. Това е тенденция и според мен е резултат и от пренасищане, за което телевизиите сами са виновни. Алармирахме тук ама не четат и ето го резултата. ТВ рейтигните последните години не са като през предишните години. Ами нормално, наблъскай 10 риалита по 3 часа и искай да те гледат. Никакъв шанс.

Иначе се радвам, че ти публикуваш тези цифри сега, интересно е.

ИВ винаги е биело Фермата по брой коментари с изключение на сезон 6 на Фермата срещу сезон 2 на ИВ. Тогава Фермата разби ИВ, но имаше силен каст, много драми и много полемики. По ТВ рейтинги бяха равни и си сменяха водачеството. От сезон 3 нататък ИВ унищожи Фермата. Със сезон 7 от Фермата се самоубиха с Кирил и Ивайло срещу Ваня и това че позволиха този тормоз толкова дълго време и хората ги канселираха образно казано. Жалко, защото точно в този сезон Живка направи едно показно как се печели с ясна и явна стратегия едно риалити предаване. От ден едно до финалния ден, ние зрителите знаехме всичко което тя мисли и прави. Тя просто си изигра играта и спечели! Няма друг подобен аналог у нас. Може би Ваня Дж. и Зоран донякъде се доближават до нея като стратегическо соло игра в Сървайвър, но те зависеха и от други хора, а Живка наистина си беше сама.

# 389
Да, май наистина преди 2 години Игри на волята в БГ мама беше егаси темата, отиваш до другата стая за малко, връщаш се и то вече изписани 5 страници. Това не се чете, реално ме отказва да чета, защото няма насмогване.

Фермата мноооого ще ми липсва. Надявам се някой ден да се завърне на екран. Аз си я гледах още преди 2010 по сръбската телевизия, много отпреди тук да вземат лиценз.

Сървайвър (ако е добре направен), Къртицата и Африка-звездите сигурно са полудели също много искам да ги възобновят. Особено последното, снимано в Ботсвана,  с друг тип животни, по-екзотично е дори от гледките, които даваха в Сървайвър (Латинска Америка или Източна Азия), с добри водещи, които не са дразнещи.. и с добра сюжетна линия, може да стане интересно. Не се наблягаше на интриги и скандали.  Яна Грудева беше мн. симпатична водеща, Хекимян вече едва ли ще води каквото и да било, след като избра политиката.

Иван и Андрей, както работят с НОВА сега, да се замислят за Къртицата, за пролетния сезон е екстра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт