Отговори
# 390
Ники Николов коментира Къртицата в Надкаст - каза, че общо-взето ТВ7 са искали Биг Брадър, затова са взели този формат и са го променили.
Според мен е невъзможно да се направи отново същия тип формат (затворени в Къща топ-звезди), а публиката ще реагира негативно, ако се направи оригиналът.

# 391
  • Другата България
Няма как да се направи сравнение що се отнася до гледаемост на двата формата, по брой постове тук.
Първо, някои хора нямат спиране - с логореята няма как да се пребориш.
Второ, има много други, които основно четат, но не пишат, някои ги отблъсква именно въпросната логорея, дори и да скролваш постоянно, това си е губене на време и се губи нишката на коментарите.
Тъй че надали по постовете може да се съди за гледаемост.
Но има отлив и това е видно.

# 392
Няма как да се направи сравнение що се отнася до гледаемост на двата формата, по брой постове тук.
О, разбира се, че е така.  Бройката коментари, и тук, и във ФБ.. няма как да са критерий.
Ама просто реших в рамките на форума да видя кое се обсъжда повече.

# 393
  • София
Аз съм съгласен, че няма как да се съди по броя мнения в един форум и от това да се правят изводи за ТВ рейтингите, но не рядко имаме съвпадения. Особено това касае Игри на волята сезоните, както и за Фермата.
Вижте какво съм писал в предния си пост. Значи на 90% броя активност в темите си беше едно към едно с ТВ рейтингите за двата формата.
В Ергенът почти същото. Най-много се изписа за сезон 2, иначе най-гледан беше сезон 1 ама края на сезон 2 беше най-гледания финал на Ергенът от всичките три сезона. Иначе най-малко се писа за сезон 3, а той бе и с най-слабия тв рейтинг с изключения на финала, който е на 2 място. Реално сезон 1 на Ергенът беше най-гледания, но финалът на сезон 1 е на последно място по гледаемост от трите сезона.

Иначе най-голямо разминаване по сравнението брой мнения в Бг мама и ТВ рейтинги е свързано с Хелс Кичън. Този странен формат е извън всякакви норми и изводи, хаха. Тези са нещо като Славия на Венци Стефанов. Никаква логика не можеш да им хванеш. Темата слаба ама сезона най-гледания от всички пролетни шоута.

# 394
Гледах "Колко ми даваш?". Няма отделна тема, затова ще го напиша тук.
Хареса ми как е направено. Водещата Флорина е много готина и се справя в пъти по-добре от Керана (от "Коя е тази песен?"), естествено, не преиграва, има настроение в нея, не се лигави.
Предаването ми хареса доста повече, може би защото  ги няма простотиите на Ку-Ку бенд, чалгарите и безумните изцепки на Годжи и компания след всяко второ изречение.

В потрес съм, че Ути Бъчваров и Лара Златарева (над 50 годишни) не знаеха през коя година е излетял в космоса Юри Гагарин.  Една от участничките каза, че е родена 10 години преди първия полет в космоса! И ако знаеха, че е излетял през 1961 (което веднага ми изникна в главата, това ни е набивано в канчетата години наред), щяха да пресметнат, че жената е родена 1951, съответно е на 73 години сега.

Мартин Трухчев изобщо не го разпознаха, той е известно лице. Освен, че е популярно лице сред бодибилдърите, той  участваше в Хелс Китчън и... се учудвам, че Ути Бъчваров не е гледал този кулинарен формат.  И да, Мартин е на 35. Вече. Те бая го състариха.

Във втората вечер Константин и Фънки не спряха с простотиите и с фамилиарното поведение. Направо бяха като изпуснати, особено Константин, тъпи подмятания, излизане на сцената, пипане на участника, без някой да му е позволил, просташки изцепки нонстоп. И не спря да му мели устата. Добре, че Флорина успява добре балансира.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 00:00 от diziler

# 395
Във втората вечер Константин и Фънки не спряха с простотиите и с фамилиарното поведение. Направо бяха като изпуснати, особено Константин, тъпи подмятания, излизане на сцената, пипане на участника, без някой да му е позволил, просташки изцепки нонстоп. И не спря да му мели устата. Добре, че Флорина успява добре балансира.

Аз именно заряди промото, което гледах с тия двамата не го гледам. Не мога да трая Фънки, този с белият нос съвсем. В Италия разликата е в жокерите, самите участници си избират кой жокер да използват, а не са на УЖ случаен принцип. Водещата и на мен ми допадна. Но няма да го гледам, едни и същи муцуни навсякъде, очаквам Калканджиева и Рафи да изскочат от някъде вече. 😀

А някой знае ли какво правят Иван и Андрей в Нова? 😳

# 396
  • София
Дори и да има тема - изобщо не ми се влиза в нея.
По-лошото от Фънки и Коцето е Рачков. Престанахме да купуваме консерви у дома още преди година-две. Някой ни беше рекъл, че Рачков е пак вътре.
Та, Пееш или лъжеш? Ще изгледам днес изцяло първото. За да знам какво да не си причинявам. (Не помня въобще кога и как е минал сезон 1 - ако правилно съм разбрал, че имало такъв.)
Докато пиша - Браво на шофьора! Чудесен "Куийн". И готин пич. Но Рачков и Маринов не знаят спиране, първият най-вече. И Магърдич ги поУщрява. Не , продуценте, това не е онова "пощоряване". Вие копаете дъното.
Друже, замисли се и вдени, че ще има фенове и антифенове на Р., но толкова време едно и също - прилича на кенеф. Защото съдържанието е едно и също. Поведението - също. Тъпите смешки - тоже. Не съм му фен на потящия се, даже от рок периода му, ала нека си пее човекът; но го съжалявам. Впрочем, не, вероятно добри пари взима и не са му излишни. Егати шуробаджаващината в нашите ТВ-та...
Ако нещо ме различава от Хероите - примерно - на ИВ, това са възрастта, мускулите и татусите (които нямам). Просто не съм мазохист като наредилите се на опашка за участие. Имам друго, дето те нямат - малко акъл. Обаче даже там, и тази тази година има какво да се гледа. При вашите продукции с Рачков - не. Всичко отдавна е давано и казано. Възхищавам се на наглостта ви.
ПП. Майн Гот, И Наталка там, как изглежда само. Горкият Денис, като знам, че му цъфнаха на главата и в Щатите, понеже и една филия хляб не могат да си отрежат сами.

# 397
Аз именно заряди промото, което гледах с тия двамата не го гледам. Не мога да трая Фънки, този с белият нос съвсем. В Италия разликата е в жокерите, самите участници си избират кой жокер да използват, а не са на УЖ случаен принцип. Водещата и на мен ми допадна. Но няма да го гледам, едни и същи муцуни навсякъде, очаквам Калканджиева и Рафи да изскочат от някъде вече. 😀

E Иван и Андрей и преди имаха предаване по Нова, късно вечер "Шоуто на Иван и Андрей", даже още стои на НОВА ПЛЕЙ, супер скучно и пълно с плямпане и глупости.

Фънки и Коцето бяха само във втория брой. В първия - Ути Бъчваров и Лара Златарева.  Двойката се сменя всеки път. Водещата си е една и съща - Флорина. Тя се справя супер. И естествено, че жокера трябва да си го изберат играещите, а не на случаен принцип. Аз всеки път ще си избирам музикалния жокер, че знам коя песен от коя година е и това супер много подсказва. Като пуснаха Always на Bon Jovi, веднага го ковнах... 1994, значи човекът е на 30 г.

Една от подсказките беше "Бях на 25 когато България беше председател на Съвета на Европа"... Аз се сетих, че това беше годината, преди Пловдив да стане Европейска столица на културата, тоест 2018... значи като се извадят 25 г. от 2018 получаваме 1993, тоест жената днес е на 31. Ама никой не се сети за 2018.   Жокерите със снимките не помагат с нищо. Просто едни стари снимки. И какво? Кой знае кога са правени? Музикалните жокери са най-лесни, както и тези със значими дати от новата ни история.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 22:40 от diziler

# 398

E Иван и Андрей и преди имаха предаване по Нова, късно вечер "Шоуто на Иван и Андрей", даже още стои на НОВА ПЛЕЙ, супер скучно и пълно с плямпане и глупости.
Фънки и Коцето бяха само във втория брой. В първия - Ути Бъчваров и Лара Златарева.  Двойката се сменя всеки път. Водещата си е една и съща - Флорина. Тя се справя супер.

Да, аз си го гледам предаването отдавна тук, знам, че се сменят. Имах предвид, че сега Фънки и Константин, утре ще е някоя друга позната до болка физиономия като Патрашкова примерно..
За Иван и Андрей се изненадах, защото все пак до скоро бяха в БТВ, а Рачков на няколко пъти се пошегува, че са изгонени, та помислих, че има някаква драма между тях и БТВ.

# 399
А, те са били в бая телевизии. И в ТВ7 правиха "Къртицата", "Музикална академия" и "Терминал 7", преди това в НОВА. Тръгнаха от БНТ, после Програма Ден - Union Television, после Сблъсък по БТВ, Мюзик айдъл..., Нова, ТВ7, БТВ и пак Нова.

# 400
  • София
Гледах подкаст с Иван, два подкаста от преди 10 месеца. Тогава въодушевено говореше за Фермата 10. След това стана ясно, че от БТВ я спират. Е Иван и Андрей ънофишъл говорят за това. После Ники Николов в подкаст за Острова говори, колко е изчерпан формаът Фермата.
Та явно има разрив.

# 401
На мен ще ми липсва тази Ферма. Но... това е положението. Дано някой ден има нов сезон.
"Пееш или лъжеш" не съм и помислял да пусна, като знам кои са водещи. За мен: ТЛС "90 дни - заживяха ли щастливо" и "Диви и красиви" за неделя вечер, хахаха. Плюс изпуснатите серии на шведския психосериал "Последовател" по БНТ1 от седмицата (нямаше кога да се гледа, заради дългите риалитита).

# 402
  • София
Последният сезон беше тотал щета и то заради опита да го променят.

# 403
  • София
Игри на волята със силен старт в своя премиерен уикенд (14.09 и 15.09)
Прави впечатление, че всички останали предавания са под 10.0, т.е. под чертата...

Премиерата на новия сезон на Стани богат е пълна катастрофа. 😮

# 404
Браво! Интересно е каква ще бъде следващата таблица, когато вече  и Островът на стоте гривни се появи. Аз залагам на второто място.

Стани богат в този забутан час... почти няма как да се гледа. Хората се прибират от работа, метрото едва си затваря вратите в 18.00 ч.
Само върлите фенове си го гледат със закъснение, с връщане назад.
И разбира се пенсионери, безработни, жени в майчинство и т.н. Ако беше след 19.30 щеше да е на по-висока позиция в графиката.  Не мисля, че се дължи на водещия или самата игра. Когато НОВА го излъчваха от 20.00 преди  години се гледаше много.

Общи условия

Активация на акаунт