Отговори
# 570
Биг Брадър тази вечер започна в 22.44, а по програма е в 22.00. В темата за Брадъра масово недоволстват и хейтят по ИВ. Аз пък ги гледам и двете предавания и не ми пука, че Игрите са по-дълги.  Но наистина така този Брадър се излъчва в доста късен час. После ще кажат как "рейтингите спадат". Реално, ако е от 20.00, както беше преди, щеше да ги разцепи. Епизодът си е нормален.  Това са си нещата от живота. Всички се нахвърлиха като някаква глутница срещу Марио...  Грозна история. Иначе има и любовни искри.

# 571
Защо ми беше изтрит поста за Юли? Нямаше нищо конкретно като реклама или конкретни координати за нещо, както и темата е за минали участници във формати. Нямаше и обида към който и да е.

# 572
Като споменах, че ИВ пресрочиха с 43 мин. снощи,  Гривните също прескочиха с 25 мин. По традиция "Коя е тази песен" и "Колко ми даваш" започват със закъснение.
Защо ми беше изтрит поста за Юли?
Ъъъ... за кой Юли? Можеш ли да го напишеш пак, може и с други думи, да не го изтрият пак Grinning

# 573
  • България
Не съм съгласна, че БиТиВи е бабешкерска телевизия. Турският сериал, който вървеше последно в 20ч - "Опасно изкушение" се гледаше и от кифли с джуки на по 30, които се водят хайлфайфа на София. Едната се снимаше от фитнеса как си го пуска, докато тренира. Този сериал беше в пъти по-добър от всякакви Сървайвъри, Ергени, кулинарни бълвочи от последните години.
Биг Брадър и Игри на волята никога не съм гледала, няма и да гледам, кулинарни шоута с привкус на Биг Брадър - също пропускам с удоволствие. Бягство към победата, Пееш или лъжеш, Кой на колко години е - пропускам с удоволствие въпреки че започва директно след Гривните. Казвам го като млад човек под 30.

В момента гледам единствено Гривните, успях да прилъжа и мъжа си, който е върл противник на всякакви риалитита.

# 574
И аз съм на същото мнение с ФеренцЛист.
Скрит текст:
Първо, самите сериали от 20 ч. бяха различни по жанр. Споменатия сериал точно не съм гледал, но много от колежките ми (все млади) го гледаха, а аз гледах преди време "Завинаги" от 20 ч., който беше доста пипнат и отвсякъде личеше, че доста пари за изляти в него, не е някой нискобюджетен. Ако влезете във ФБ групи на въпросните сериали, пишат предимно пуберки и млади жени, майки. А в раздела "Романтични сериали" на БГ Мама ври и кипи точно в темите за... турските сериали.
За всеки влак си има пътници.

Прокоратурата погва участничка от "Биг Брадър" заради признанието й в ефир за извършено престъпление с телесна повреда, както и за заплахите й към друг участник (Марио) какво ще му се случи след като излезе.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Prokuraturata-vliza-v- … na-Kosara-2309667

# 575
  • София
Тези идиоти няма да си вземат поука.
Заради вкарването на Ванко 1 им взеха лиценза преди години.
Сега пак вкарват престъпници.
Така или иначе този жалък опит за Брадър ще им е първи и последен сезон.

# 576
Скачените съдове БТВ и Нова, в нарушение на закона дадоха резултати от екзит пол в 19.38 (тоест 22 мин.преди края на изборния ден). Очевидно се следят една друга, защото… в случая бях на Нова и зададоха въпрос на някого от политолозите и той тамън да отговори, веднага го прекъснаха, казаха “запомнете си думата, сега да видим  дългоочакваните резултати” (или нещо от сорта казаха), явно някой нещо им каза в слушалките на водещите. Някой, който следи БТВ и като са видели, че там започват да обявяват, и Нова решиха да прекъснат госта още в първото изречение и да преминат към резултатите.

БНТ обявиха екзит пол в 19.39. Явно и те са гледали конкуренцията. Но е факт, че и трите телевизии цял ден показват изборни нарушения и четат морал, накрая те самите извършиха нарушение, за пореден път.

На предните избори Нова/БТВ обявиха екзит пол в 19.48

# 577
Не ми се търси сега ЗРТ, но съм почти сигурна, че след 19 могат да показват резултати. Не помня кога го въведоха. БНТ никога не биха нарушили закона.

# 578
До края на изборния ден е, по закон. От поне 10 години това е 20.00 ч. Преди години беше 19 ч.
Ако им е позволено да съобщават екзит пол от 19 ч, мислиш ли, че ще чакат чак до 19.38? По закон е 20 ч. Иначе те си имат за вътрешна консумация екзит пол резултати през целия ден. Агенция Пик ги съобщаваше по заобиколен начин.

# 579
  • София
Малее Игри на волята избухна мощно. Какви са тези резултати? 😮
Това е пиков рейтинг за този сезон. Такива цифри имаше само сезон 4, който беше нон-стоп в тези параметри, че и повече. Достигна дори до немислимите 18 по едно време, ама беше за кратко. Но не падаше под 14, което е топа (всичко над 14 е много силно, просто защото се случва рядко последните години).
Какво толкова се случи, я да видя. Емии да, как няма...
Драмите с храната на Кралев. Кралев се жалваше нон-стоп. Викаше доктори. Цирковете с него. Гордите бяха оставени без храна в резиденцията.
Това беше и седмцата с една от любимите битки на публиката. Голямото тичане, където Анджи изригна.
Имаш номинационна битка с крал Кралев + гризлито Гешев + нинджите Светлин и Добрин.
И разбира се епичната битка между Светлин и Добрин е привлякла предполагам сериозна аудитория. Въпреки че самата битка беше 'антиклаймакс'

Както и очаквах Биг брадър рязко пада надолу и според мен тази тенденция ще продължи с някои редки изключения.

Гласът на България отново избухва. Златната кокошка за bTV. Ама пък е само веднъж в седмицата, така че тези резултати за мен не са чак толкова показателни. Капките например са си около 20, не падат под 18, ама и те са веднъж седмично.

За мое голямо съжаление Островът си седи на същото ниско ниво. Същото в голяма степен важи и за Бягството.

# 580
  • София
Коментарите тук са излишни. Българинът гласува за ГЕРБ и гледа "Игри на Волята" JoyJoyJoy

# 581
Явно трябва силна Воля,да гласуваш за Герб ( аутокоректът 100 пъти се опитва, да го поправи на Гърч Joy )

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 10:59 от me_for_president

# 582
  • София
Кралев трябва да се кандидатира за парламента и ще ги издуха и ще имаме и кворум вече. 😂
Партия: 'Кралят слънце'

Вижте го бе, няма такъв печален и кахърен герой просто, хахаа

# 583
Хаха, аутокоректа ме кефи. Винаги точен. Като писах веднъж обява за "Втора цигулка" и то ми го поправи на "втора циганка" и не го бях видял. Смях голям.  Иначе "Българинът гласува за ГЕРБ" е силно казано. 26% от 30% изб. активност и то само от пълнолетните граждани ... иначе казано  половин милион души от 6.5 млн население, вече процентът става доста малък. НО... за всички останали - още по-малко Wink
Та и тази извадка така. Има няма 1000 телевизора дават рейтинги от името на 6.5 млн души, но това е положението. Все пак е някаква извадка.

# 584
  • София
Ако ще говорим със конкретни числа: за ГЕРБ са гласували ориентировъчно 640 хил. души, докато от последни социологически проучвания около 2 милиона са телевизионните зрители и по осреднени данни от рейтингите 30-35% е аудиторията на Игрите, което също прави 600-650 хил. СлучаЕност? Joy

Общи условия

Активация на акаунт