Отговори
# 585
  • София
Аз не знам как успяват всеки сезон да изваждат по някой жокер от ръкавите.

сезон 1: Юлиян. Жокерът. Това си остава най-добрата комбинация от супер добър в битките и безпардонен в отношенията. Т.е. класическия антигерой. Имахме и 'Арията' и мразената Радостина. И Панчев дето изригна с ютията и СЕМ бяха подпалени.

сезон 2: Ники и Катя са достатъчни, има ли смисъл от повече? Трагикомичните рибари. Тошко шак шак, а Ваня стана масов любимец.

сезон 3: Тук цялостно шоуто мина в една нова величина и се изстреля на върха. Просто рязко качиха нивото и вече имахме цялостни 'сторилайни' и подходящите типажи за тях. Иначе тук ще се запомнят естествено и култовата Мани + Неделчо - царят на пъзелите.

сезон 4: Има ли смисъл да коментирам? Най-добрия продукт правен някога с ужасно лош край, но пък много от най-популярните и обичани филми и сериали имат лош край...

сезон 5: Гатьо ей така изведнъж изригна и спаси сезона, точно както Кралев сега. Но трябва да добавим и Виолета и Мартин + рицарят на знамето Мастагарков и лудото бушменче Крум и естествено човекът ум, Момчил, който обяви тиха война на продукцията...

сезон 6: Кралев разбира се. Но бих добавил и Рени в началото, а сега основно Раду. В момента най-горещото нещо е 'Кокошка кючек' и жените срещу мъжете. Силвето ги уби между другото всички жени стратези от миналото, а тя дори не е стратег, хахаха.

# 586
В изборното студио на Нова вчера включиха  къщата на ББ...  За какво гласуват, какво бъдеще искат ...
Най-"умно" се изказа Беба, която искала "стремглаво" да продължава напред "стъпка по стъпка".   Последно... стремглаво или стъпка по стъпка? Grinning

А бащата на Александра Гърдева (която пък беше в студиото да коментира изборите) се просълзи като той каза "обичам българите, обичам България", а защо е 31 години в чужбина, се пита в задачата? Като толкова обича БГ, да си беше стоял тук. Аман от скайп носталгици.

# 587
  • София
Аз не знам как успяват всеки сезон да изваждат по някой жокер от ръкавите.
Отговорът е много прост: правилно проведен кастинг от хора които знаят какво точно търсят и в последствие как да бъде изваден и изтискан потенциала на всеки един важен участник. Може всички да се оплакваме от честите смени, нагласянки и прочие, но резултатите показват ясно, че всичко това работи. От конкурентите трябва спешно да си променят подхода, защото тази година от много места се разбра колко несериозен, непрофесионален и предрешен е бил кастинг процеса за гривните (хайде да кажем поради липса на време) и ако все пак получат още един шанс, този път трябва да се доверят на по-добри професионалисти да им подберат по-качествени хора.
А относно 'Кокошка кючек' коалицията, там друг дърпа конците, не Силвето, и мисля че това скоро ще излезе наяве Joy

# 588
  • Другата България
Кои са тия много места?
Че ми стана интересно.
Дай да говорим с конкретика.
Че така хвърлено в пространството не хваща дикиш.

# 589
  • София
Кои са тия много места?
Че ми стана интересно.
Хора които са били на тези кастинги. И не, единият от тях не е "отхвърления" кандидат със крайните мнения от темата за гривните Joy

# 590
Супер си е кастинга. Дайте да видим за първи сезон на Игри на волята, Ергенът и какво ли не колко са били скаутвани и колко са се явили сами. Както се вижда в “честното” ви шоу външните коалиции са много повече, отколкото в нашето “нагласено”. И се пазят и променят сюжета, а в Гривните 50% са аут, а другите двама неволно си избодоха очите в последния епизод.

# 591
  • София
А относно 'Кокошка кючек' коалицията, там друг дърпа конците, не Силвето, и мисля че това скоро ще излезе наяве Joy

То може да кажеш,  че утре ще кацнат извънземни ама нали се сещаш, че няма как да повярвам. Очевидно, че тази коалиция нямаше да я има ако я нямаше Силвия и никога нямаше да се формира около друг човек. А какво ще се случи не ме интересува и аз не коментирам като теб неща, които очевидно знаеш. Аз съм избрал да не знам и не желая да ми се намекват никакви неща, защото нали се сещаш колко е лесно и не на място е това?

# 592
  • София
Diavolo, в един от първите епизоди (ако не се лъжа беше 3-ти, т.е преди четворната териториална битка) дадоха една реалити сценка за зелените момичета на блатото, и там говориха кой да изберат за капитан и с кого да играят по принцип, и Силвето не присъстваше в тази групичка (ако имаш възможност можеш да си върнеш епизода и да го гледаш пак).

# 593
  • София
Е и?
Била е до тоалетна в храсталака.
Те защото тези смешни постановки са много показателни.
Моля ти се. Тук няма как да ме убедиш каквото и да се случи.
Не случайно и мъжете се целеха все в Силвия и Вики търсеше нейното мнение/одобрение за капитанството и Анджи беше готова да се самопредложи, но кой мислиш я е успокоил и вкарал в пътя?
Силвия просто ги води с опита си, годините, силата и на терен, може да и се вярва и увлича по-малките след нея. А не че им казва директно ти гласуваш за този, ти за онзи. Тя не е агресивен стратегически играч тип Джаферович или Виолета. Но без нея жените отдавна щяха да са разджуркани, а сега по статистика имаме най-дълго устоялата женска коалиция за 6 години ИВ. Само жени нали, без мъже в коалицията.

# 594
сезон 2: Ники и Катя са достатъчни, има ли смисъл от повече?
Леле, тези ми бяха любими. Николай като влиза в резиденцията (след спечелена битка за територия) и като отвори хладилника, как веднага взима майонезата и започва да маже филия след филия, просто ... любими сцени. И как се кефи, каква наслада, какво мучене от удоволствие докато яде, чак на мен ми се дояждаше, хахаха.

# 595
Кои са тия много места?
Че ми стана интересно.
Нали Шериф в Надкаста сам си е обяснил колко човека са там само за "почивката" и дори не са гледали 1 риалити предаване, камо ли да са подготвени.
Аз съм съгласен с тезата, че каста е доста посредствен (с изключение на 6-7 добри играча)
Разбирам сравнението с Игри на Волята 1, но времената са други - вече се гледат предавания и хората са подготвени, задължително каста трябва да ти е подготвен

# 596
  • София
Кастът на сезон 1 на ИВ е най-слаб от всички сезони, но по мое скромно мнение пак е в пъти по-добър от този на гривните. Все пак вече 6 години има хора (по скоро култ) които нон-стоп говорят за един от участниците там. Само времето ще покаже, дали някой от този сезон на гривните ще продължи да бъде обсъждан години след сезона си. Аз лично се съмнявам

# 597
А дали не говорят почти основно заради това, че продукцията го прецака безобразно? Wink Нещо, което в по-малки размери, но по-големи количества, се повтаря във всеки сезон и е основният проблем за много хора с предаването?
Момичето от Чечня (извинявам се, но забравих името) си каза, че директно е била поканена да УЧАСТВА - не на кастинг, а камо ли сама да се запише. Така че изобщо няма база за сравнение.

# 598
  • Другата България
Скрит текст:
Кои са тия много места?
Че ми стана интересно.
Хора които са били на тези кастинги. И не, единият от тях не е "отхвърления" кандидат със крайните мнения от темата за гривните Joy
А, добре.
Че си помислих, че него визираш, пък там нещата са кристъл клиър, човекът още не може да преживее, че не е успял да изживее мечтата си, толкова крайност прави мненията на такива хора поне за мен абсолютно нерелевантни и необективни.
Скрит текст:
Кои са тия много места?
Че ми стана интересно.
Нали Шериф в Надкаста сам си е обяснил колко човека са там само за "почивката" и дори не са гледали 1 риалити предаване, камо ли да са подготвени.
Аз съм съгласен с тезата, че каста е доста посредствен (с изключение на 6-7 добри играча)
Разбирам сравнението с Игри на Волята 1, но времената са други - вече се гледат предавания и хората са подготвени, задължително каста трябва да ти е подготвен
Да, току що го прочетох, аз нямам време да слушам и гледам, затова съм благодарна на всеки, който преразказва.
Аз като цяло не отричам, че кастът не е съвсем ок, поне за моите представи. Но никога не слагам тях като някакъв коректив, защото аз съм много крайна, знаеш - за мен “Сървайвър“ е еталон, а се оказва, че половината не са го гледали, нито един сезон /ако е вярно/. Ясно е, че има статисти, те и си го казват - тези, които са там, за да изживеят приключението, да се преоткрият и т.н..
Но не бих поставила всички под общ знаменател, защото и в Сървайвър е имало такива участници, които са стигали доста напред, вчера дадох примера със Сандра, а и нашата Бо. Понякога от най-неочакваното “място“ може да излезе най-неочаквания ход, и играчът да се помни. И съм противник на тезата, че “кастът трябва да е подготвен“. Не, не трябва да е подготвен САМО физически, и да се разчита на това. Какво като си нацепен и назобан, а на втория етаж няма никой...
Кастът на сезон 1 на ИВ е най-слаб от всички сезони, но по мое скромно мнение пак е в пъти по-добър от този на гривните. Все пак вече 6 години има хора (по скоро култ) които нон-стоп говорят за един от участниците там. Само времето ще покаже, дали някой от този сезон на гривните ще продължи да бъде обсъждан години след сезона си. Аз лично се съмнявам
Е, чак пък култ....посмали малко, обидите не помагат в една дискусия.
Клоуди го е казала - ТОЗИ участник се обсъжда заради абсолютната подигравка с него и нагласения и преиграван ТРИ пъти финал, толкова пъти е коментирано това. И не се обсъжда само той, а и Панчев, защото той е другия прецакан.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:51 от Merri_An

# 599
Да и все пак хора като Бо, например може да не изглеждат подготвени и стратези, но им личи, че усещат играта.
Вера аз лично я причислявам към тихите, но добри играчи - за мен тя има много потенциал, но уви не ни я показват много.

Иначе да покрай Сървайвър очакванията ни са силно завишени, макар че в Скрития Идол също имаше ужасно много статисти дори по навътре в играта (Ванко, Кари, Александра), но им се получи заради останалите.

Гледаме с интерес и очакване и тук как ще се справят големите риби

Общи условия

Активация на акаунт