Отговори
# 525
Да, по-добре не променяй нищо в анкетата, че пак ще измести всички отговори, този бъг няма да го оправят скоро.

Сетих се, че имаше едно уж риалити за запознанства, с Део, ама преди 20-ина години, забравих как се казваше.

А щом има "Пълна промяна", значи трябва да има "Имаш поща", "Искам работа", "Море от любов" и т.н.

Иначе "София-ден и нощ" е по-скоро сериал.  Води се "риалити сериал". Но ако слагаме него в анкетата, трябва да слагаме и "Съдби на кръстопът", "Помощ, 112", "Истински истории" и "Любовни афери". Макар че в другите всяка серия е сама за себе си... с различна история. А "София-ден и нощ" е с една история от първата до последната серия.

# 526
Нито едно предаване не ми липсва на мен.

# 527
Е хубава работа, Емилия...

А за анкетата с филмите, далеч не съм гледал всички, гласувах за 8 филма на Стивън Кинг

# 528
Аз гласувах за Х Фактор. Но онзи с продуцентите на първите сезони. После, когато го пое Халваджиян - не.

# 529
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз с удоволствие бих гледала пак на малкия екран Къртицата, Форт Боаяр, Стар Академи,
Фермер търси жена, Lord of the chefs, Ясновидци, Музикална академия, оригиналния Сървайвър.
Всички тези предавания са култови и толкова много "звезди" на нашия небосклон показаха, че са
най-обикновени метеорити, че няма докъде.

# 530
"Форт Боаяр" го гледах още през 90-те като го даваха по TV5 ефирно в София. То нямаше и много какво да се гледа. БТВ го купиха някъде 2008 г, мисля. И първият сезон беше България-Турция-Сърбия, с водещ Митко Павлов, накефи ме.

"Музикална академия" по ТВ7 много приличаше на "Стар Академи", защото самите певци си живяха там, в една къща. Тоест имаше Биг Брадър елемент. Прея и Mr VoG нали оттам изгряха.

"Африка-звездите сигурно са полудели" имат най-голям сървайвърски елемент, страхотни гледки от Африка, не наблягат на простотиите, общо взето положително предаване. И вместо Антон Хекимян, могат да сложат само Яна Грудева, съводещата му тогава.. да води сега.  Ако ще и Алекс Сърчаджиева да е, ще се справи перфектно.

"Смени жената" в българския му вариант беше направена доста зле. Преди 2010 го гледах редовно по сръбската телевизия, Menjaj ženu, беше 5 вечери, по 1 час, от понеделник до петък, една история с 2 двойки. Чак свикваш с тия двойки и не искаш да се сменят с нови идната седмица. А при нас веднъж седмично, претупваха всичко. И с тия крайности... супер бедни да сменят със супер богати.. или супер консервативно семейство със супер либерално... малко преекспонирано беше всичко.  Та в българския си вариант няма да ми липсва изобщо.

И наистина БТВ май са набрали на Иван и Андрей по някакъв повод. Миналата седмица четох статията за "Бригада - нов дом", сменили са продуцентите, без да дадат обяснение. Просто БТВ  не са подновили договора с "Междинна станция" без обяснение.

# 531
  • София
Искам Къртицата!!!

# 532
И аз искам, ама йок. А помните ли едно "Шатра", даваха го по НОВА ТВ през 2013 и отпадналите гостуваха при Гала на следващия ден. Някакви принцеси на токчета, нощуваха в мизерни къщи, цигански катуни и т.н.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/1772923

Преди 2010 по НОВА ТВ имаше едно танцувално шоу, не му помня името, излъчваше се едновременно с Денсинг старс, когато беше по БТВ. Някой помни ли как се казваше това по НОВА? Нещо ми се върти "Танцувай с мен", но не съм сигурен.

# 533
"Танцувай с мен" май беше формат в рамките на Шоуто на Слави. Не си спомням да е имало две танцувални предавания едновременно (може и да е имало, просто не помня Grinning ), имаше някакво Байландо, но помня буквално само името.

# 534
Е хубава работа, Емилия...

Айде добре. Grinning Може би "Женени от пръв поглед". Grinning
Още ми е любопитно къде се покри Гергана Кампазалова, която се ожени в предаването за Георги. Grinning Много яка мацка беше.

# 535
И моите спомени са, че "Танцувай с мен" беше в рамките на "Шоуто на Слави".

# 536
Ох, да... сетих се (с помощта на гугъл де), VIP DANCE, даваха ги абсолютно едновременно.  Денсинг старс беше по БТВ, а VIP DANCE по Нова.
Баба ми ги гледаше и двете, по време на рекламите превключваше, аз не съм гледал нито едното. Тази година гледах Денсинг старс за първи път.

2009 е било, Фахрадин, Райна...

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 00:04 от diziler

# 537
  • София
Да напомня, че утре излиза Гунди, като очакванията са над 1 млн. българи да го гледат, което ако стане факт това ще се превърне във филм номер 1 за всички времена у нас на кино и заради новите цени също така. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 12:24 от Diavolo

# 538
Още муцуни от приятелския кръг на Краси Ванков се появяват в Биг брадър.
Кристи е участвала в "Съдби на кръстопът" (поредната продукция на Hidalgo).

Ето че още една участничка в Брадъра е с връзки, не само Радостин, който участва в "София-ден и нощ" и "Помощ, 112" (също на Hidalgo).
Скрит текст:

Да видим дали ще се появи и някой от "Любовни афери" и "Ол инклузив".

Самият Краси Ванков се похвали при Гала в деня на старта на Биг Брадър, че 12 хиляди души се явили на кастинг. От тях уж избират 16, ама не съвсем. В задачата се пита: какъв ли сложен кастинг са преминали т.нар. "непрофесионални актьори" на Hidalgo, за да участват в Биг Брадър 2024?

# 539
  • София
Всички много лъжат с тези хиляди кандидати.
Истината е, че тези, които кандидатстват и то за най-популярните шоута са около 1000 / 2000 човека.
Като започнат с тези помпозни цифри от НОВА и БТВ са ми много забавни.

Общи условия

Активация на акаунт