Отговори
# 540
И така да е, при 1000 явили се на кастинг, има 16 места и половината са “твои хора”, а другите са поканени известни инфлуенсъри…защо тогава има кастинг?

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 11:58 от diziler

# 541
Да напомня, че утре излиза Гунди, като очакванията са над 1 млн. българи да го гледат, което ако стане факт това ще се превърне във филм номер 1 за всички времена у нас на кино и заради новите цени също така. Simple Smile

И аз очаквам да влезе в топ 10 или топ 5. Вече за номер 1 не знам. Като гледах онлайн да запазя, в моя град нямаше почти нищо запазено. Вярно това не е фактор, след като си знаеш в България всеки е свикнал да ходи на момента, а не да си купува предварително билети (което за мене е добре, защото си избирам хубавите места Laughing )

# 542
Статия в 24 часа за рейтинги на Биг Брадър
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19128592

# 543
Ехее, точно Жени Калканджиева да говори против зрелища, битовизми и скандали и да осъжда риалити форматите ми звучи доста лицемерно

# 544
Е то тя правеше най-големия панаир. Още се помнят крясъците по Зорница Линдарева, хахаха.
Иначе след 10 дни излъчване на ББ, досега не съм видял великите простотии, цинизми и грозни сексуални препратки, както в Къщата на инфлуенсърите (с чисто голото момиче на масата, на която се хранят... с плюенето в устите, с конкурса на кого му е най-дълъг и най-къс... или последния разговор на масата, където Емо Каменов обясняваше с какъв цвят са били изцапани нечии прашки, пълно с цинизми и простотии) или в Диви и красиви (играта с ледените близалки, дето трябваше за време да ги разтопяват с уста... или играта с балоните на дупетата на жените, дето мъжете трябваше с натискане отзад.. да ги пукат, с техния си бански, така че да прилича на сексуална сцена). Иначе махленски скандали ... колкото искаш, типично по брадърски.
С две думи... сеир и простотия донякъде има, но не чак толкова, колкото третия сезон на Къщата на инфлуенсърите.

# 545
  • София
И пак в 24часа онлайн - от днес - следващо упражнение върху ББ. За "пешките" в схемата на формАта:
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/19147207

# 546
  • София
НОВА буквално унищожава bTV?! 😮
Малоумната халтура Биг брадър със силен старт, Игрите с доста скучен сезон не падат под 13% най-вече заради Крал Кралев, пък на Острова нека си пеят Кумбая песнички и да проповядват морал. Ядосвам се защото шефовете на телевизиите гледат именно шеъра и дори ние да харесваме това което гледаме на тях това не им пука ако не носи печалба.
Та да, следващия път да вкарат родата на някой до девето коляно викам.

Гледайте какво прави и Пееш или лъжеш. Нямам никаква идея каква е тази щуротия ама явно масовия зрител не превключва на БТВ след 20:00 ч. в който и да е ден от седмицата.
Дори и при Гласът има спад.  Единственото предаване, което крепи bTV над чертата.
Не знам кой е шеф в БТВ, там се сменяват през няколко месеца, ама нещо генерално е сбъркано и то от години!

Тези резултати са за седмицата 07.10 - 13.10.
Най-силната седмица на Островът на 100-те гривни в която се случиха толкова много неща и въпреки това има спад?!
Изводът е само един: Аудиторията вече е изтървана. Имат си една постоянна публика, но тя може само да ги крепи в тези ниски диапазони. Останалите 4-6% са загубени още в началото. Първите седмица/две.

На Бягството също пак пада рейтинга и то с доста, а сега и без Женените съвсем ще се втасат нещата.
Стани богат никога не е бил с толкова нисък рейтинг.

За БНТ 1 се радвам, че отново са на картата. Не с Тревожност, но с друга тревога - дереджето на родния ни футбол. Този направо много добър резултат от 7% за футболен мач е онова 0:0 в Пловдив срещу Люксембург.
Интересно колко ли хора са гледали крушението с 0:5 от бойките ирландци, но това ще видим следващия понеделник.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 12:10 от Diavolo

# 547
Странно е това с "Островът на стоте гривни". Аз мисля, че много хора го гледат и знам ли.. редно е да е доста. по-нагоре в класацията.
Малоумната халтура Биг брадър със силен старт
Ти обаче си ги храниш яко Grinning "Къщата на инфлуенсърите" е много по-малоумна халтура по принцип (ако гледаш и двете и можеш да направиш сравнение, ще ми повярваш), но не съм виждал да пишеш такива думи за КнИ. Най-малкото в Брадъра няма цинизми на масата, мерене на членове и от сорта. Убеден съм, че щеше и да е на първо място, ако се излъчваше от 20.00 ч.  В този час (реално 22.15-23.15) гледат по-малко хора. Мен не ме бърка. Мога по всяко време да гледам всичко.

Стискам палци на О100Г да се качи по-нагоре в класацията. Него и ИВ ги харесвам най-много засега.  Двете онлайн риалитита ми стават все по-тегави. През лятото, като нямаше нищо друго - да. А и в началото на всеки сезон е по-интересно. Взеха много да изплискват легена и двете.

"Бягство към победата го зарязах". А от "Пееш или лъжеш" и "Гласът на Б-я" не съм гледал дори и 1 минута този сезон.

Който гледа ТЛС (реалити телевизия), има нова анкета за най-предпочитано и гледано предаване.

# 548
  • София
Ти гледай какъв спад ще има в Брадъра за втората им седмица. 😁😋

# 549
Напълно е възможно.  Аз съм повече в шок как халваджияновите предавания се гледат толкова много винаги.
Яд ме е, че "Тревожност" не влиза в класацията.

# 550
  • София
На мен ми е любопитно колко ще направи Гунди на голям екран.
Аз лично очаквам рекордни приходи. Ако наистина 1 млн. българи отидат на кино, за да го гледат (нали градската басня гласи, че левскарите били толкова уж, само дето ще отидат и много цесекари и ботевисти и всякакви) това автоматично ще го направи най-касовия филм за всички времена в България и ще счупи рекорда на оригиналния Аватар и то с много.

Другото, което ми е любопитно ако говорим за телевизия е ако направят Под прикритие 6 (не знам там какво се случва, май са доникъде) колко ще се гледа?
Това е най-гледания и коментиран български сериал след 1989 г. Сериал, който даже има култов статут ако мога така да се изразя.
Само че тогава БНТ все още бяха фактор.
Искам да видя сега какъв ще им е процента гледания към новата реалност. Simple Smile
Естествено осъзнавам, че без Джаро, Иво и Косъма няма да е същото.

# 551
  • София
Игрите трябва паметник да дигнат на Кралев, защото той еднолично им изнесе сезона. BTW те още на място на терен са го усетили това и са знаели рано-рано, че сезонът ще им бъде хит. Това съчетано със шокиращите развития през първите дни, просто трябва да им го признаем, че убиха конкуренцията още в зародиш. Докато Бтв си повтарят едни и същи грешки формат след формат, сезон след сезон. Първата седмица винаги е най-важна, просто трябва да грабнеш зрителя (дали с нещо шокиращо, или пък със много интересни личности и/или действия) - нищо от това не се случи, дори напротив: няколко мудни и прекалено дълги епизоди, и като си загубиш аудиторията, после става почти невъзможно да си я върнеш.
Сегашните рейтинги аз ги "предсказах" още преди 3 седмици (и тогава отнесох голям хейт), но просто Българската аудитория е много лесна за прогнозиране. Искаше ми много се двете предавания (остров и игри) да се движат рамо до рамо по гледаемост, защото само такава конкуренция може да подобри и двата формата и то в интерес на зрителя, но дори да има втори сезон, ако същият екип го направи (тук визирам на първо място Н.Н и кастинг екипа) резултатът няма шанс да бъде различен. Сега е време за тежки размисли и изводи от ръководните фактори на Бтв (освен ако слуховете, че решенията са вече взети не се окажат верни), докато Нова поне още един сезон ще си разиграват коня без да ги е страх от никой и нищо

# 552
  • София
Гледам Къртицата води в анкетата.
Като стана въпрос за нея, Иван и Андрей бяха гости на Тото в новия му подкаст 'Мега Тото на живо' (вече пред публика) и познайте кои бяха изненадващите гости с които Тото шокира опосумите?
Сигурно се досещате - Валя и Моро 😁 Моро си е същият образ, лаф след лаф ръси, скъсаха се да се хилят, а Валя още не е забравила за Маринка. 😀😉
Получи и много добър подкаст.

# 553
  • София
Аз не пиша  в нито една от отделните теми за предаванията, защото гледам със закъснение всичко и не мога да наваксам.
1. Островът - Не съм пропускала епизод, но от началото много неща не ми харесаха- че има твърде много късмет, че първите три едни играят за едно и също и т.н. Последната седмица ми беше доста по-интересна, обаче. Аз нямам против някой от Влади, Георги, Венци, Миро да спечели. Харесва ми и че жените имат реални шансове. А най-много ми харесва, че не съм попадала на спойлери кои са на финал. Grinning

2. ИВ са ми доста интересни, но аз игрите ги превъртам, интересни са ми само отношения, коалиции и т.н. Не ми харесва, че всеки ден нови правила се измислят. Оказа се, че го познавам Димитър и че сме играли като деца, но през годините не сме поддържали никаква комуникация. Grinning

3. ББ - много ми е скучно, но гледам за сега.

4. Бягството ми е интересно г.д и него го гледам.

5. КИ успява да ми задържа вниманието, не знам как, но ми е интересно да гледам. Стискам палци на Кико и Венета.

6. Диви и красиви за мен е най-слабото нещо, което съм гледала напоследък, страшна скука. Вероятно само ще погледна кой ще спечели довечера. Даже не съм гледала и кой е на финал. Grinning

Друго не гледам май, музикалните са ми пълна скука и те. Grinning

# 554
На мен ми е любопитно колко ще направи Гунди на голям екран.

Другото, което ми е любопитно ако говорим за телевизия е ако направят Под прикритие 6
Като прочетох, че Котков не е включен във филма, направо съм в потрес. Всеки знае "Гунди и Котков". А тук, заради разпри между двете фамилии, и то пак за пари... не е включен изобщо персонаж на Котков във филма. Само в една реплика се споменавало "Котето". Ама това сериозно ли?

От "Под прикритие" не съм гледал нито една серия от нито един сезон. Дори и 5 мин. не съм гледал. При някой от сезоните, в някоя рекламна пауза (не помня какво са давали в неделя вечер по същото време по БТВ/НОВА), докато вървят рекламите съм превключил на БНТ1 и помня, че гледах някаква сцена от "Под прикритие", пълна с цинизми и простотии, зле изиграно, супер лоша игра, изкуствено рецитиране..  и някакви брутални цинизми.  Не бих гледал такъв сериал.   Такива тип "Порталът" и "Денят на бащата" - може.

Общи условия

Активация на акаунт