Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Рени, СС1 стискам палци! Много се радвам за успехите им!

# 481
  • София
Стискам палци за всички - да се представят блестящо!
При нас е спокойно. За стипендия не се бори. Планира си гостувания и школи за ваканцията.

За ФМИ - моето като чу едни такива обяснения, реши, че няма защо да се мори толкова. Има си маминото алергия към домашни. Чуе ли домашни и се изприщва. Та решил е, че ще търси нещо по-лекичко.

Ims-че, като те слушам и ми настръхва перушината. Четох, че всеобщата любимка по ИТ ще се мести. Знаеш ли в кое училище отива. Нали не е в нашето?

Рени, Браво на девойката, много й стискам палци и за утре!

# 482
  • София
Вампирче, имаше такива слухове, но май няма да се мести. Аз черпя информация само от ученика, та не знам колко е достоверна. На родителската среща госпожата не присъства,  за да каже тя ли ще бъде догодина.
Нинка, благодаря за локацията на срещата.
Рени, стискам палци !
СС1, много успехи и на твоето момиче!
Стон, успех на младежа!

# 483
Ан, лоша работа, тоз трябна да го осъди даже, не само заповед да извади. От такива психо болни най да те е страх. Дано не се травмира, за да може да си учи спокойно. Друг вариан е, да иде в друг уни, май ще е по - добре.

Рени, не съм ги пускала, стискам ги постояно.
Дано и на сърдитка да и помогне поне малко туй стискане.

Вампи, горкото, но поне в едно сте сигурни, че няма да е в списъка със желанията.

Почнах вече да тръпна в очакване, тези два дена ( утре и другиден ), да минат бързо, напрегнато ми много, най - вече като гледам сърдитка как не си дава никакъв зор. Не го разбирам туй мойто чаве, как може да е толкоз спокойна, и да си погубва таланта. Но ще я зарежа накрая, да се сблъска с последиците от действията си, та дано тогава да разбере, че без абсолютно никакви усилия, нещата няма как да се случат.

Сега ще чакаме всички дружно, да се похвалите с добрите успехи на децата.

# 484
  • София
Чак се върнах да прочета защо го нарече моето “горкото”. То винаги си решава кое е лесно за него и натам драпа. След пети клас каза, че не може да се справя с хуманитарните дисциплини и кандидатства с математика. После си намери даже по-лесна математика и записа физика. И за след това е помислил. Няма да се гърчи с чиста математика я. Ще си запише приложна, щом е по-лесно. Сигурно и тези, които записват ФМИ си мислят, че ще им е лесно, ама да го бяха проучили Wink Мързелът е основна движеща сила тук.

# 485
Току що се прибрахме от Стара Загора. Аз слънчасах на стадиона. Сребърен медал, за който умира от яд. Но най-доброто е, че покри норматив за Европейско първенство и за Балканско първенство. С нетърпение чака, да ѝ дадат екип на националния отбор. Каза, че това ще е най-скъпата дреха в гардероба ѝ. Платила си я с много пот, кръв, сълзи, болка, лишения и умора. Поне се съгласи да не ходи на училище до края на годината. В понеделник реши само да отиде да си направи класното по математика.

# 486
СС1, чак аз се чувствам горда! Голямо постижение!

# 487
CC1, браво на девойката!

# 488
СС1, браво на девойката!
Тя в коя дисциплина се състезава?

# 489
  • Пловдив
Второ време днес! Блестящо представяне. За съжаление днес е без розетка, тъй като по правилник конят може да скача само веднъж в този паркур, а с нея той скачаше за втори път. Но пък за нея е опит и голямо постижение. Съотборничката й беше с 8 наказателни точки и извън времето. Аз наистина не съм очаквала тя да е толкова упорита и постоянна. Другата събота и неделя пак има състезание.

# 490
Renident, всяко едно нещо, което се преви с любов и се влага много труд се възнаграждава. Успех на следващите състезания.
СС1, браво на девойката!
Висок скок.

# 491
СС1, браво на девойката!
Скок височина тренира младата СС1!
Честито, просълзих се!

# 492
Рени, браво и на твойта девойка!

# 493
  • София
СС1, Рени, браво, браво на децата! И аз се просълзих от гордост да познавам виртуално толкова борбени и целеустремени деца! Винаги да успяват да надскачат себе си така!
Колко е хубаво да се четат такива новини Kissing Heart

# 494
Браво, браво на състезателките!!!
Все така да ни радвате с нови постижения!

Общи условия

Активация на акаунт