Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 658
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Mars Hotel
Браво, момичета, страхотни са ви състезателките! Много, много успехи да жънат и занапред.

# 496
  • София
Браво на девойките! Да покорят и по-високи спортни върхове, наред с училищните!

# 497
Браво на децата, все така борбени и упорити да са. Да жънат успехи,бавно но славно да стигат до върха. Гордеем се с тях.

Вампи, връщай се, връщай, жал ме хвана не само защото не може да кандидатства за там, но ме хвана жал и от факта с алергията. Но поне си е намерило детето ниша, и ще я преследва, хубаво е като има и други варианти.

Аааайййдееее момичетааа, още малко, не остана. Аз от всики съм най - нетърпелива да свърши тоя месец. И от децата и от родителите, да имаше чалъм, от утре още да не ходят, но уви.

# 498
  • София
Браво на децата.
Знам как се печелят медали.
Пожелавам много успехи и злато.

# 499
  • София
Привет, отдавна не съм писала, предимно ви чета, но не мога да не поздравя момичетата със спортни успехи! Браво! Още много успехи! И да са здрави!
Моят младеж вместо да оправя успеха 2 срок, го развали. Хич не съм доволна тази учебна година, но пубертетът много го тресна. Губим често добрия тон и общуването, пък за ученето темата е взривоопасна. Дано поулегне скоро, че ми скъса нервите.

# 500
  • Майничка
Renni79, преди края на 10. клас не се надявай много.😉

# 501
Говориха ми за десети клас, за единадесети клас. Само лъжат. Големият завършва 11 клас и хич не се е затрогнал с ученето. Успехът му е висок, но това е само, защото има слонска памет. Кара си на санитарния минимум. Та, до характер си е, а не до възраст. И наборът не се е преучил, но някак си по си дава сметка какво трябва да прави, защо трябва да го прави. Въздъхва тежко  и го свършва без много спорове и философстване на тема има ли смисъл сега да уча по този предмет.

# 502
  • София
Renni79, преди края на 10. клас не се надявай много.😉
Ох, не мога да си представя още една такава учебна година. ☹
Дежурната реплика е, че оценките не му трябват за никъде.
И той кара предимно на запомненото от клас, но не винаги се получава.

# 503
  • София
Честито на децата и от мен, както и на гордите им родители! Много успехи все така да имат!

С пубертета е всеобщ проблем, поотпускат се, но  се надявам, че няма да е прекалено крайно.

# 504
  • София
Браво на девойките! Още много и по-големи успехи им пожелавам!

# 505
Ох, най-обичам да ми каже "Има ли смисъл това да го уча, няма да ме изпитат." Много се варди от това учене.

# 506
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Браво на девойките! Чак аз изпитвам гордост, че дори и виртуално ги познавам.

# 507
  • София
Девойки, имаме ли резервация за утре? Някаква ключова дума за входа ще дадете ли, или да обяснявам "абеее...едни мами, къмто 12 трябва да са, шумна компания, вероятно пият вино....аз не ги знам как изглеждат, ама пуснете ме да огледам, ще ги разпозная някак"
Скрит текст:
гореописаното е от личен опит, провеждала съм някакъв подобен разговор Flushed

# 508
  • София, в момента в любимото ми село Железница
мандаринка аз ще съм първа и ще ме познаеш Grin и ще махамммм

# 509
  • София
Честито на състезателките! Още много успехи да имат!

Общи условия

Активация на акаунт