ПРАГА

• 88 823
  • 406
  •   1
Отговори
# 270
но те не летят София- Прага newsm78

Да, аз съм уточнила по-горе, че летят с прекачване на Милано (вариант за пътешественици, т.е.) Simple Smile

# 271
Другарчета, има промоция на Скай на билетите от Бургас до Прага - 9 евро еднопосочен Wink Видях, че има билети за през юни 2009 Heart Eyes

# 272
  • No Line On The Horizon
Да, но е само за 06.06.2009, след това са по 49 евро.

# 273
Вече да, но преди два дни, когато писах, имаше и други дати Peace Успях да се вредя и букнах Grinning

# 274
  • No Line On The Horizon
Браво, честито!

На мен ми се иска да комбинирам Прага с Виена. Сега обмислям варианти. Сигурно е обсъждано вече в темата, но ако може някой да даде линк към апартаменти в Прага ще съм много благодарна  Heart Eyes

# 275
Ние с приятеля ми резервирахме вчера за Нова година в Прага.
Ще пътуваме с автобус. Честно казано от вас се запалих за екскурзия в Прага   bouquet
Надявам се  през тези празници да е хубаво там. Все още няма оферта за
Новогодишна вечеря, но от агенцията казаха, че няма смисъл да се дават 100 - 200 лева за това,
защото не било нищо особено, а по площадите ставало голямо забавление и се събирали много хора...
Още на мога да преценя какво да правим.  newsm78
Но иначе много благодаря за хубавата темичка. Много ме запалихте и много полезна информация ми дадохте.   bouquet

# 276
Слушай ги тези от агенцията  Wink
На площада съм сигурна че изобщо няма да съжаляваш, че дори напротив ако пропуснеш  Grinning

# 277
Да, аз също мисля, че на място е най-добре да си го решиме, вместо от сега да им даваме пари и после да ни е яд.
Което ми напомня, че ни предлагат и екскурзия до Карлови вари на 1 януари за 50 лева.
Аз много искам да отидеме и до там, но дали на място тази екскурзия няма да ни излезе по-евтино  Thinking
Лятото бяхме в Гърция и ни предлагаха пак от агенцията разни круизчета и екскурзийки, които на място се оказаха много по-евтини.

# 278
Прага - К.Вари - с бус - е 5еур, с влак 11 еур...
http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/

# 279
Eli_cz златна си  Hug

През зимата има ли места, които не е удачно да се посещават.
В Хардчани например ще има ли какво да се види?  newsm78

Извинявам се за глупавите въпроси, но не съм ходила, а много се вълнувам. Нямам търпение вече  Crazy

# 280
Има разбира се какво да се види, как да няма... то в темата главно това се разисква, кой къде, какво, колко, кога и тн...
 Wink прочети я в свободното си време, имаш време ... общо взето има единодушие по въпросите ти...

# 281
Прочетох темата на един дъх. Много ми беше интересно всичко, което сте писали.  Heart Eyes
Но те питах дали има места, които НЕ са подходящи за през зимата. Wink

# 282
Прочетох темата на един дъх. Много ми беше интересно всичко, което сте писали.  Heart Eyes
Но те питах дали има места, които НЕ са подходящи за през зимата. Wink

Имаше един въпросителен в мнението ти, на него отговорих...
Иначе в момента не се сещам за места който НЕ са подходящи за през зимата...

# 283
  • София
Ще пътуваме до Прага след месец и искам да питам знаещите и по специално Eli_cz за шопинга Joy JoyЩе спиме в Хилтън и ме интересува в близост дали има Молове или големи магазини,ако може имена PraynigМерси предварително HugЗа туристическите забележителности се ориентирах от темата Laughing

# 284
http://www.palladiumpraha.cz/how_to_find_us/
Това е единствения МОЛ в центъра на Прага, и на ул. На Прикопе и Вацлавске намести са останалите магазини който липсват в Мола

Общи условия

Активация на акаунт