ПРАГА

• 88 857
  • 406
  •   1
Отговори
# 195
Мисля че няма друго като матейска поут...
Но при кулата на петрин - има криви огледала - голям успех са имали винаги сред гостите ни  Wink

# 196
  • София
Много благодаря за бързия отговор  bouquet
Жалко, че няма такъв парк - бяхме се настроили да ходим Sad Но ще пробваме кривите огледала Simple Smile

# 197
.......Но ще пробваме кривите огледала Simple Smile

Пробвайте, на мен много ми хареса парка Петрин. Исках и в Лабиринта да вляза, но
свършихме кроните, а горе нямаше банкомат. Имаше доста дечица там.

# 198
Скоро никой не се е включвал с прясна информация. На 18 тръгвам и очаквах тези които са се върнали да споделят впечатления. Hug

# 199
  • У нас
Приятно изкарване,dolores.Ние летим на 19 и  нямаме търпение да се насладим на всяка една гледка .Ще разказваме! bye  photo

# 200
Приятно изкарване,dolores.Ние летим на 19 и  нямаме търпение да се насладим на всяка една гледка .Ще разказваме! bye  photo
Благодаря Hug и на вас също приятни и незабравими изживявания.

# 201
  • Germany
Наближава и нашето тръгване и вече много се вълнувам Simple Smile. Ние също ще пътуваме на 19, като ще стоим в Прага до 22 и след това ще скокнем до Виена за 2 дни. Притесняваме единствено времето. Прогнозата е за дъжд през цялото време Sad. Сега ще трябва спешно да търся дъждобрани и да се настроя, че няма да можем много много да обикаляме...
Исках да помоля ходилите, да ми препоръчате заведение с музика на живо, по възможност джаз. Много ми се ходи на такова място, а съм чувала, че в Прага има доста добри.

# 202
http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=mapa&c=14.09.2008%2013;00;01
мацки
голям клинчар е, и се очертава да бъде... таке че якета и чадъри в куфарите  Wink

# 203
  • София
Eli_cz , моля те за информация по отношение на транспорта! Ще отседнем в хотел "Витков" и доколкото попрочетохме трябва от летището да сменим 2 превозни средства. Има ли 3-дневни карти за цялата мрежа, удачно ли е да си ги закупим и може ли да го направим от летището? Ако ти е познат този хотел и района му, ще съм благодарна за отзивите ти и препоръки!
Благодаря предварително!

# 204
yav4e_mrav4e

иначе ето ги цените за билетите
http://www.dpp.cz/en/fares-in-prague/

За кроните
1еур: 25цзк
най-добре винаги да питаш преди да си дадеш парите за еди колко си еур колко ще получа... ментите в тази сфера са безкрайни както е известно  Sunglasses
ей тук има сравнение на банковите курсове
http://www.kolik.cz/

# 205
  • София
Eli_cz , благодаря ти!   bouquet

# 206
Планираме за новогодишните празници да бъдем в Прага.
Доста сте изписали, но не видях никаде да се споменава за Карлови Вари.
Ще бъдем 5 дни в Прага, кажете заслужава ли си да отделя един ден , за да посетим Карлови Вари?

# 207
Планираме за новогодишните празници да бъдем в Прага.
Доста сте изписали, но не видях никаде да се споменава за Карлови Вари.
Ще бъдем 5 дни в Прага, кажете заслужава ли си да отделя един ден , за да посетим Карлови Вари?

Абсолютно!!!
Много ми хареса в Карлови Вари. Дори повече от Прага.
И все пак лично мнение.

# 208
vok , благодаря ти  bouquet
Повече няма да го мисля, ще го посетя, живот и здраве.

# 209
  • София
Eli_cz , би ли препоръчала добро място за хапване? Има ли значение в кой район ще потърсим ресторант, или нивото е еднакво? Съпругът ми е намерил някакъв ресторант "Гранада" в близост до нашия хотел, но аз си мисля да отидем в центъра  - какво ще ни посъветваш?
Благодаря в аванс   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт