ПРАГА

• 88 808
  • 406
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Eli_cz  мерси много  bouquet

# 286
danielad , голям търговски център /незнам дали за същия е споменала Eli_cz/ има на 5 максимум 10 минути пеша от Хилтън. Много лесно ще го намерите. На рецепцията в Хилтън работят 2 много любезни българки, които могат да ви упътят.

# 287
  • София
veni9   bouquet

# 288
Eli_cz много меси  за линка    bouquet
Копвам си поста от предишна тема
Здравейте момичета ,  Hug
извинявайте че нахлувам така във вашата темичка, но по Коледните празници че ходя на гости в Прага и честно казано съм щастлива, защото разбрах ще Прага по това време била много красива.  искам малко инфо от извора.
Кажете забележителности различни от Калов мост и часовниковата кула?!
Май звуча доста глупаво , но като ми писна я гледам само на снимки   Embarassed

# 289
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Кажете забележителности различни от Калов мост и часовниковата кула?!
Май звуча доста глупаво , но като ми писна я гледам само на снимки   Embarassed[/b]
Къщата на Кафка
Пражкия замък
“Висок замък” (Vysehrad)
площадът “Венцеслас” със статуята на конника св. Венцеслас
офис сградата “Джинджър и Фред”
телевизионната кула с пълзящи бебета
Хълма Петрин

# 290
pepi111, благодаря ти много  Hug

# 291
Обиколих всички книжарници, всички сайтове и никъде не мога да намеря пътеводител за Прага. Навсякъде количествата са изчерпани. Моля ви ако някой има идея от къде мога да намеря да сподели. В краен случай ще си взема на английски, но....

# 292
Изчерпан е, наистина. По-добре си вземи на английски - аз вече си набелязах един в ebay Hug

# 293
Днес бях много приятно изненадана!!! Донесоха ми джобния пътеводител за Прага на СофтПрес. Поръчах си го от Пингвините. Цената му е 9.99. Много съм доволна, че най-сетне се сдобих с него. Smile

# 294
Днес бях много приятно изненадана!!! Донесоха ми джобния пътеводител за Прага на СофтПрес. Поръчах си го от Пингвините. Цената му е 9.99. Много съм доволна, че най-сетне се сдобих с него. Smile

Последвах светлия ти пример! Grinning

# 295
А аз реших че няма да ми трябва, защото ще си имам екскурзоводи  Wink
Момичета вие кога ще пътувате?

# 296
Аз заминавам на 17-ти, но в Прага ще съм максимум 2 дни, повечето време ще съм в Братислава Grinning

# 297
а другите  Wink
Аз заминавам на 20-ти и на 28-ми се прибирам /та за Нова Година да сме с малкия звяр  Simple Smile/

# 298
Аз заминавам на 23-ти и на 27 -ми се прибирам.
Момичета все още не мога да се снабдя с чешки крони - във Варна липсват. Приемат ли Евро в магазините и заведенията , или да продължавам да търся? Гледам в Мола им може да се плаща с Виза, но по малките магазинчета как е?

# 299
  • София
Аз заминавам на 23-ти и на 27 -ми се прибирам.
Момичета все още не мога да се снабдя с чешки крони - във Варна липсват. Приемат ли Евро в магазините и заведенията , или да продължавам да търся? Гледам в Мола им може да се плаща с Виза, но по малките магазинчета как е?

Почти навсякъде можеш да плащаш с карта.Ако не можеш да се снабдиш с крони в БГ просто ще си изтеглиш на банкомат още на летището Peace

Общи условия

Активация на акаунт