Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 512
  • 973
  •   1
Отговори
# 795
Аз днес получих поръчка, минала митническа проверка на 22ри май.
Бяха разни дреболии - филтри за прахосмукачката, украси за рожден ден, шарени свещи, ръкавици, гумени ботуши за дъжд, форма за торта,  от всичко съм доволна, най-вече от термо принтера, много е забавен, но го прибрах, че е за подарък Simple Smile Само, че го взех за 18 лв
 https://share.temu.com/YnDW7SmemmA

# 796
Това е протектор за маса (ползваме такъв) и цената му в България е доста по-ниска от тази, която видях в линка от Тему.

# 797
Когато го купувах беше точно наполовина спрямо цената тук. Само да не са излъгали за дебелината, но пък тогава ще ми излезе без пари.

# 798
... като ровите, ако ви попадне цял бански, който със сигурност да има банели, моля да го споделите с мен.

Blush
Не мога да си намеря такъв. Имам цял куп банкси в "харесани", но колкото и да зумвам и чета, все не съм сигурна за банелите.
Виж в damski.bg.

# 799
Привет! Включвам се, защото направих поръчка в Тему. Днес я очаквам да пристигне. Поръчана е на 19 май. Мисля, че е доста добре!

# 800
С кой куриер?
Моите последни две са обединени в една и ще бъдат доставени със Сеймдей. Краен срок 18 юни.

# 801
Със Спиди

# 802
И аз имам съобщение от Спиди, ще докладвам после. Моята е от 17.05.

# 803
От 19 май е , камерите аз ли съм тъпа не тръгват.
Крема за пети има хубав мирис .

# 804
Камери и на мен ми трябваха, но имаше отзиви, че някои не работят и не рискувах.

# 805
Ако няма никого вкъщи и куриерът ми звънне и му кажа да ми остави пратката в офис, ще мога ли да я взема днес? Дали сте наясно? 😅

# 806
Ако няма никого вкъщи и куриерът ми звънне и му кажа да ми остави пратката в офис, ще мога ли да я взема днес? Дали сте наясно? 😅
[/quote
Ако е Спиди не  оставя ги в офис и са за следващия ден поне при нас така действат.

# 807
Много благодаря!
[/quote
Ако е Спиди не  оставя ги в офис и са за следващия ден поне при нас така действат.

# 808
Ако се пренасочи до офис на Спиди, се получава на следващия ден.

# 809
  • Пловдив
[/quote

При мен в Пловдив, ако куриера я остави може да си я вземеш същия ден.Ако обаче аз си я пренасоча остава за следващия. Може би зависи от маршрута на куриера и колко пъти минава през офиса....

Общи условия

Активация на акаунт