Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 61 016
  • 973
  •   1
Отговори
# 255
Да дам малко отзиви.
Много съм доволна от този панталон, отговаря на размера. Дъщеря ми много го хареса, стои и' добре(тя е слаба и висока). Прала съм го 2-3 пъти вече, не се е променил, не е избелял цвета (пера на 40 градуса, с течен препарат за цветно, слагам го в торбичка за пране). Поръчах още един от същия търговец и един от друг (чакам ги и двата до края на месеца).
https://share.temu.com/GJT4WJzQiVA
Първият път са били с 2лв по-евтини.

Кошче за колата. Много е удобно. За 3.89 лв съм го купила.
https://share.temu.com/th3EHTvKzWA

Чорапи, бежови и черни. Много съм доволна, здрави са.
https://share.temu.com/GyLPB89cJaA

# 256
Моето пише от първия път, написала съм сол вижда се на снимката, не съм повтаряла. Но е изчерпан. за другите търговци не мога да кажа нищо.

# 257
Получихме едни сандалки детски, уж EU 34 (в размерите пише че отговаря на 21 см), като ги пробва детето - малки са му. Тя носи още 32,5 номер на маратонки. Меря с линийката - ами те 20 см. Т.е. не отговарят. Да снимам ли това и да пратя на чата, или направо да дам връщане с генериране на товарителница и т.н.?

# 258
Получихме едни сандалки детски, уж EU 34 (в размерите пише че отговаря на 21 см), като ги пробва детето - малки са му. Тя носи още 32,5 номер на маратонки. Меря с линийката - ами те 20 см. Т.е. не отговарят. Да снимам ли това и да пратя на чата, или направо да дам връщане с генериране на товарителница и т.н.?

Ами зависи като балканец или напредничъв европеец се определяш Joy

# 259

Ами зависи като балканец или напредничъв европеец се определяш Joy

Не разбрах?

# 260
Просто иди на поръчката, кликни Връщане, избери продукта, после Причината, че са малки и виж дали ще ти искат да върнеш сандалите или ще ти върнат парите без да ги връщаш. Няма нужда от снимки и обяснения, ако ти ги искат - връщай ги с товарителница и така

# 261
Ясно. Първо помислих изобщо да не ги връщам, ама пък се ядосах че в случая не е неправилен избор от моя страна, а наистина има крайно несъответствие с таблицата с размерите и номера и дължината на подметката. Те са 22 лв. де, не е кой знае каква загуба и дали изобщо ще ми обърнат внимание за тази сума в чат-а.

# 262
Моливчето маркер ли е и пише ли от първия път или ще трябва повтаряне. Питам, защото съм със същите етикети от Алито и маркер от книжарницата, но голям зор е писането с него.

Диде, пише перманентен маркер.

Пробвах на черен класьор...супер пише

Сейко, още като почнеш да пишеш отзив и ако дадеш по-малко от 5 звезди, ти изскача прозорец и те пита искаш ли да ти върнат парите...
Ти си решаваш вече...какво да направиш.

# 263
Сейко, още като почнеш да пишеш отзив и ако дадеш по-малко от 5 звезди, ти изскача прозорец и те пита искаш ли да ти върнат парите...
Ти си решаваш вече...какво да направиш.

Е това звучи много неевропейско (сега разбрах какво имаш в предвид Simple Smile ). Ми ще постъпя като балканец тогава, и без това мисля да приключвам с това Тему и ще го махам от телефона. Ако ми върнат парите - върнат. Не ми се разправя с товарителници, връщания ... после чакане да върнат парите. Ако ги върнат като кредит в профила, пак ще пазарувам други боклучета Simple Smile.

# 264
Дали ще Ви върнат парите без да искат стоката обратно (на мен като кредит в апликацията ми върнаха парите за голяма дреха под 10 лв.) и според мен зависи от две неща след като посочите определена причина, например размер, от менюто  - история на покупките, тоест да нямате прекалено много връщания, както и цената - ако е под 10 лв. например.  За дефектна стока съм пращала снимки в чата на Тему.

Относно таблиците - гледайте внимателно таблицата  Product measurements, защото в някои случаи мерките на определен продукт се различават от стандартните. Освен това четете коментарите - дали преобладават мнения за Large/Small.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 16:31 от e233

# 265
Относно таблиците - гледайте внимателно таблицата  Product measerements, защото в някои случаи мерките на определен продукт се различават от стандартните. Освен това четете коментарите - дали преобладават мнения за Large/Small.

Е свършило е. Уж сме гледали ама.... Няма да ги върнат явно парите - 22 лв. са сандалките. Имам общо 4 поръчки, не сме връщали досега. Аз затова първо питах тук, направо в чата да пиша, че не отговарят по начало от таблицата. Да си се разправят те с търговеца и те да ми кажат какво да правя. Е нищо и без това не ми трябват като кредит тия пари, приключвам с Тему. Ще ги подарим на някое детенце тия сандалки и така Simple Smile. Здраве да е.

# 266
С кредит в профила идват веднага.
По банков път около десетина дена либеше, по-бавно идвали, така пишеше поне.

Днес дадох 4 звезди на едни етажерки, и веднага пак ми изскочи да ме пита що тъй съм недволна Simple Smile...ама го прескочих този път.

Миналият път една метална табела дойде нагъната, доста неприятно ми стана и викам да оставя отзив и препоръка да ги опаковат в нещо твърдо. И те пък предложиха веднага да ми върнат парите...

А не става ли да ги върнеш като размислил? нали има такава опция, или бъркам?

# 267
Е, то аз някой път от магазин с мерене си взимам обувки, които са ми неудобни, какво остава за Тему.

Получавала съм широки гривни - ще ги нося по-нагоре на ръката, както и декоративен чадър, който се оказа с детски размери - все ще му намеря приложение.

Онлайн купуваме на промоция когато са от СПОРТ ДЕПО м. февруари на детенцето по 3-4 чифта за годината и то само Адидас, че ги знаем. сега носи 32,5 има и 33 два чифта. А тия сандалки що така, EU 34 (21 см) не станаха - не знам що са 20 см. Жена ми си взе също сандали от ТЕМУ - 37 номер - отговаряше си на EU 37.

# 268
  • София
Просто им пиши, ме искаш да върнеш обувките -- нищо сложно няма. Ще ти върнат парите.

# 269
А не става ли да ги върнеш като размислил? нали има такава опция, или бъркам?

Е това нещо променя ли? Може нещо друга опция ли да ми дадат? Не съм размислил, а са малки.

Връщането на стоката става бързо - разпечатвате товарителницата и отивате в Спиди, за да сканират баркода от нея.
Заради добрата история на покупките при мен на 7-ия ден от заявяването на връщане на стока ми върнаха парите като кредит, като написаха че ако не я получат, могат да си ги вземат. Реално стоката пристига по-бавно - около 12-14 дни, може да следите по товарителницата от DHL.

Общи условия

Активация на акаунт