Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 514
  • 973
  •   2
Отговори
# 840
Аз имам пак ъпдейт, че втора пратка пътува към мен, първата от три дни е на път и още я няма.
Единственото , което ми хрумва , от офиса на Сеймдей да обединяват по 2-3 пратки на един и същ адрес, за да не бият път напразно.

# 841
Възможно ли е да платя с моя карта от акаунта на сина ми? Аз също имам акаунт, но в неговия има повече кредитно салдо събрано и искам да го използвам.

# 842
Благодаря момичета за отзивите! Дрехите, които съм поръчала са със свободни кройки, най-много някоя да ми е голяма. Ама не мисля да се занимавам с връщане, по-скоро бих предложила на някого.

# 843
Поеже работата отива към това да не си получа поръчката в срок,да попитам - текстът в червено означава,че ще имам този кредит от 10 лв само за 48 часа,в които да го похарча!?
Малко двусмислено е написано.
В рамките на 48 часа ще получиш 10 лв., а кога ще ги изхарчиш, си е твоя работа.

Дани_ела, можеш да платиш с твоя карта през акаунта на когото искаш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 22:32 от alys

# 844
  • SF
Здравейте,
проследявам пратката и ми излиза това:

Транзитно
Вашата пратка не е била взета от подателя.
31 Май 2024, 23:22
Митническата обработка е приключила
29 Май 2024, 22:54

От кой подател не е била взета пратката ми?
Не съм се усетила да поръчам до кутия и сега ще трябва да идват вкъщи, което е проблем, защото работя. Доставчикът ми е sameday - добре ли е? Аз така и не разбрах как да избера куриер. Въобще малко несериозно се отнесох към първата ми поръчка. Купих евтини боклуци за над 100 лева. В момента някои от тях са по-евтини.

# 845
  • Под кривата круша
Възможно ли е да платя с моя карта от акаунта на сина ми? Аз също имам акаунт, но в неговия има повече кредитно салдо събрано и искам да го използвам.
Възможно е. Аз плащам така в няколко сайта, включително Тему.

# 846
Esmee, щом имаш продукти, които сега са с по-ниска цена, при същия търговец, следи за корекция на цената, ще ти върнат разликата и може да я ползваш при следващо пазаруване, независимо кога е то. Сумата за връщане може да я поискаш като кредитно салдо в Тему (на мен досега само такава опция ми дава), в темата са споделяли, че може да се върне в картата, с която си платила. Корекция на цената имаш в рамките на 30 дни от датата на поръчката. Гледай често "данни за поръчката" , за да не пропуснеш корекцията. Един артикул може да ти го намалят няколко пъти.

Не можеш да избираш с кой куриер да получиш, но някои са споделяли, че посочват като личен адрес, адрес на офис на Спиди, който им е удобен и нямат проблем. Но дали системата ще избере Спиди, не се знае.
Аз получих пратка със Someday. Още като получих съобщението във Вайбър, се обадих, че ще отсъствам от града. Доставиха ми я на по-следващия ден, но тогава не получих съобщение, видях в сайта на Someday.

Това, което ти излиза при проследяването, ми излиза и на мен. Мисля, че куриерската фирма не е взела пратката след митническата проверка. Няма проблем. Мисля, че скоро ще получиш пратката. Виж по товарителницата в сайта на someday какво пише.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 08:12 от Fortuna

# 847
  • София
Здравейте,
проследявам пратката и ми излиза това:

Транзитно
Митническата обработка е приключила
29 Май 2024, 22:54

Не съм се усетила да поръчам до кутия и сега ще трябва да идват вкъщи, което е проблем, защото работя. Доставчикът ми е sameday - добре ли е? Аз така и не разбрах как да избера куриер. Въобще малко несериозно се отнесох към първата ми поръчка. Купих евтини боклуци за над 100 лева. В момента някои от тях са по-евтини.

За съжаление не може да си избираш с кой куриер. А Семдей са най-лошия вариант. Аз заради тези кутии спрях да поръчвам. Не ми се обикаля София за една поръчка от 4 артикула, разделена на 2. Едната в Младост Joy, другата до НДК. А адреса, който съм дала е до пл. Македония.

# 848
  • София
А не става ли да се пренасочи, както BoxNow?

# 849

Ако някои от тях са по-евтини, поискайте кореция на цената и ще ви я дадат. При следваща поръчка ще ви дадат този кредит.

# 850
  • софия

Ако някои от тях са по-евтини, поискайте кореция на цената и ще ви я дадат. При следваща поръчка ще ви дадат този кредит.
Върнатите пари не се дават "при следваща поръчка". Парите от корекция на цената се връщат като кредит в профила и могат да се ползват при плащане на следваща поръчка.

За първи път имам доставка с измислените Сеймдей и вече имам даден кредит за закъснение на доставката след края на посочения период (30.05.). Получих следващата си поръчка със Спиди, а със Сеймдей все още е някъде на Митница. Името на фирмата е силно преувеличено за качеството на услугата 😂

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 08:26 от zvаnchе

# 851
  • SF
С този куриер няма никаква връзка. По телефон е изключено, писах мейл преди няколко дни, за да кажа, че искам в кутията срещу нас да получа пратката, но не са ми отговорили. Те дори няма да ми звъннат по телефона, за да ми кажат, че трябва да получа пратка, а ще ми пишат във вайбър. И каквото напишат, това.
Пратката ще се забави и аз ще бъда на море. За съжаление това, което съм порачала, ми трябва за морето, но по-големият проблем е, че няма да ме има и не знам къде ще отиде тази пратка, след като ще получа съобщението във вайбър, докато съм вече на морето. Ще мога ли да им пиша във вайбър или това са автоматични съобщения?

# 852
Пратката ще се върне обратно към Тему ако не се вземе.

# 853
  • SF
Ако не се вземе на същия ден?????

# 854
Аз засега ще се откажа от повече поръчки заради доставчика, мои познати също са разочаровани поради забавяне и неизвестност с тези Sameday.
И за втората поръчка даде, че е в склада им, ако и нея чакам като първата…😂

Общи условия

Активация на акаунт